Luxembourg School Of Business

Представление

Прочетете официалното описание

Световен международен факултет

Нашият факултет се състои от най-добрите преподаватели, свързани с институции като Харвард, Йейл, Станфорд, Чикагски университет, Мичигански университет, Университет Дюк, Нюйоркски университет, Лондонско бизнес училище, Кеймбридж, Университет на Сейнт Гален, Бизнес училище в Копенхаген, Университет Бокони , Загребско училище по икономика и мениджмънт, Science Po, HEC Париж и др.

Подгответе се да бъдете оспорвани

В LSB , независимо дали сте се записали за програма за образователно образование, MBA или магистър по мениджмънт, бъдете готови за вълнуващо време. Ще бъдете изложени на бизнес ситуации, в които знанията ви се оспорват и се обсъждат нестандартни решения . Ще трябва да общувате и да намерите общ език с преподаватели и съученици и бизнес лидери от цял свят.

Открийте бъдещия кампус на LSB

Новият кампус на Luxembourg School Of Business се намира в замъка Сепфонтен и бившата фабрика за порцелан Faïencerie Villeroy & Boch, исторически район близо до центъра на град Люксембург.

Този кампус ще позволи на Luxembourg School Of Business да приветства местни и международни мениджъри и предприемачи от цял свят , в уникален, исторически и дълбоко люксембургски контекст.
Chateau de Septfontaines ще посрещне първите студенти от Luxembourg School Of Business през 2021 година.

140141_NewLSBCampus.jpg

Иновационни методи на преподаване

Ученето в LSB ви дава достъп до различни култури, преживявания и начини на мислене. Чрез сътрудничество ще спечелите от богатия опит на вашите международни съученици, професори и корпоративни лидери. Награденият факултет е на първа линия на иновативните методи на преподаване в бизнес администрацията . Научете се да мислите и да решавате като лидер в казуси и консултантски проекти.

Надеждни знания

Учебната програма е създадена, за да ви превърне в лидер, който може да вижда, да поеме отговорността и да развива нови възможности. Опитът на вашия LSB Master носи повече от академични знания и практически умения. Нашата цел е да ви предоставим уникално преживяване - академично и друго.

LSB students graduation ceremony" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/141068_Photo2.jpg" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" alt="141068_Photo2.jpg" />

зрение

Да бъде световно признато висококачествено бизнес училище в сърцето на Европа.

Мисия

Мисията на училището е да осигури вдъхновяваща и мултикултурна учебна среда за бизнес лидери от международни компании, работещи в Люксембург, както и в цяла Европа и по света. Постигайки своите образователни и академични цели, училището използва съвременни методи на преподаване и изследване, насърчава културното и интелектуално многообразие. Училището си партнира с международната бизнес общност и подготвя бизнес лидерите да просперират в сложен глобален бизнес свят.

акредитация

Luxembourg School Of Business е акредитирано от Люксембургското министерство на висшето образование и научните изследвания. Акредитациите се отнасят за цялата институция, както и за програмите за магистър по бизнес администрация и магистър по мениджмънт.

141069_LSBProfessorArielS..jpg

Места

Люксембург

Address
19, Rue Eugène Ruppert
L-2453 Люксембург, Област Люксембург, Люксембург

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия