Luxembourg School Of Business

Представление

Прочетете официалното описание

Световен международен факултет

Нашият факултет се състои от преподаватели, свързани с институции като Харвард, Йейл, Станфорд, Университета в Чикаго, Университета в Мичиган, Университета Дюк, Нюйоркския университет, Лондонското бизнес училище, Кеймбридж, Университета в Свети Гален, Бизнес копенхагенското училище, Загребската гимназия по икономика и управление, науки по пол, HEC Париж и др.

Подгответе се да бъдете оспорвани

В LSB , независимо дали се регистрирате за образователна програма за висше образование, MBA или магистър по мениджмънт, бъдете готови за вълнуващо време. Ще бъдете изложени на бизнес ситуации, в които знанията ви се оспорват и се обсъждат решения извън рамките. Ще трябва да общувате и да намирате общо с преподаватели, съученици и бизнес лидери от цял свят.

Един на един подход

Вашето мнение по въпросите има значение. LSB MBA и магистърът по мениджмънт са фокусирани върху развитието на твърдите умения, които ви позволяват да направите влияние върху първия ден. Ще придобиете твърдите управленски умения и ще ги развиете, докато станете истински лидер.

Иновационни методи на преподаване

Обучението в LSB ви дава достъп до различни култури, преживявания и начини на мислене. Чрез сътрудничество ще спечелите от богатия опит на вашите международни съученици, преподаватели и корпоративни лидери. Награденият факултет е в основата на иновативните методи на преподаване в бизнес администрацията. Научете се да мислите и да решите като лидер в казуси и консултантски проекти.

Надеждни знания

Учебната програма е създадена, за да ви превърне в лидер, който може да вижда, поема отговорност и да развива нови възможности. Опитът на вашия LSB магистър носи повече от просто академични знания и практически умения. Нашата цел е да ви предоставим уникално изживяване - академично и по друг начин.

85126_STU4425-22.jpg

зрение

Да бъде световно признато висококачествено бизнес училище в сърцето на Европа.

Мисия

Мисията на училището е да предостави вдъхновяваща и мултикултурна учебна среда за бизнес лидери от международни компании, работещи в Люксембург, както и в цяла Европа и света. За постигането на своите образователни и академични цели училището използва съвременни методи на преподаване и изследване, насърчава културното и интелектуалното разнообразие. Училището си партнира с международната бизнес общност и подготвя бизнес лидерите да просперират в един сложен световен бизнес свят.

акредитация

Luxembourg School Of Business е акредитирано от люксембургското Министерство за висше образование и изследвания. Акредитациите се прилагат за цялата институция, както и за магистър по бизнес администрация и магистър по програми за управление.

85128_Capture.PNG

Места

Люксембург

Address
19, Rue Eugène Ruppert
L-2453 Люксембург, Област Люксембург, Люксембург