Прочетете официалното описание

Добре дошли в INCAE

С повече от 50 години история, ние сме много повече от бизнес училище. Верен на нашата мисия, ние подкрепяме развитието на региона чрез: 1) обучение на лидери с глобална перспектива за Латинска Америка; и 2) приложни изследвания в центровете за въздействие, особено в областта на конкурентоспособността и устойчивостта, предприемачеството и развитието на жените-лидери.

Ние се състезаваме днес в един глобален свят, учениците и ръководителите ни избират от селекция от най-добрите бизнес училища в света. Поради тази причина INCAE се конкурира в отлични постижения във всички области: професори, програми, изследвания, съоръжения, технологии и репутация. Ние привличаме най-добрите таланти в региона и в чужбина.

Ние прилагаме най-новите тенденции в изследователските и учебни методи вътре и извън класната стая, за да имаме положително въздействие върху кариерите на участниците, компаниите, към които те принадлежат и развитието на региона.

Енрике Боланьос Ректорът INCAE Business School115426_academic-bookcase-bookstore-2065490.jpg

Дейности и мисия

INCAE има три основни дейности:

  • Магистърски програми по бизнес администрация в основни области за развитието на Латинска Америка.
  • Изпълнителни програми и семинари за обучение.
  • Изследователски проекти за конкурентоспособност и развитие на региона. INCAE има приложен подход, който съчетава най-добрите практики и глобалната граница на знанието с реалността и околната среда.

мисия

Активно насърчаване на цялостното развитие на страните, в които служи, обучение на лидерите за ключовите сектори, подобряване на техните практики, нагласи и ценности чрез:

  • Изследвания, преподаване и разпространение на съвременни управленски концепции и техники.
  • Укрепване на аналитичния капацитет и разбиране на икономическите, политическите и социалните явления.
  • Улесняване на диалога, разбирателството и сътрудничеството между отделните лица, сектори и страни.

Нашият кампус

INCAE Business School разполага с два модерни кампуса, разположени в Манагуа, Никарагуа (основана през 1969 г.) и в Алахуела, Коста Рика (основана през 1984 г.).

нашата Разлика

Ние насърчаваме развитието на региона чрез формиране на лидери, приложни изследвания и насърчаване на междусекторния диалог.

Устойчивото развитие на Латинска Америка изисква отговорни, новаторски и актуализирани лидери. Повече от 50 години INCAE вдъхновява хиляди хора, като им дава необходимите инструменти за постигане на напредък и просперитет в своите страни.

Като най-доброто бизнес училище в Латинска Америка, INCAE популяризира напредъка на латиноамериканското общество чрез обучение на регионални лидери чрез магистърските и изпълнителните програми.115427_chatting-dog-faces-745045.jpg

1.Facultad. Глобални експерти с регионално признание

INCAE привлича изключителен факултет. специализирана и висока производителност. Нашите професори поемат с ръководството своето призвание да развиват ръководни кадри с най-добрите управленски практики. Техните изследвания и практически опит са ориентирани към подход за решаване на проблеми, който създава трайна стойност и въздействие. В резултат на това завършилите и участниците в INCAE познават най-новите бизнес тенденции и могат да прилагат най-иновативните инструменти за управление.

Факултетът INCAE е уникален в Латинска Америка, съставен от 93% от професори с докторски степени от най-престижните университети и училища в света, като Харвард, Уортън, Оксфорд и Сорбоната.

Разнообразието на академичния екип на INCAE е друг от инструментите, използвани за предлагане на глобализирана перспектива в класните стаи. Учителите принадлежат към 16 различни националности и работят в повече от 18 страни.

2. Метод на случая (Връзка с Harvard Business School)

INCAE използва метода на случая интензивно, като методология на участие, която води до развитие на изключителен аналитичен капацитет, който е невъзможно да се придобие само чрез конференции и презентации.

Случаят е документ, разработен съвместно с ръководителите на една компания и показващ всички необходими размери, за да могат учениците да анализират ситуацията добре и да предложат алтернативни начини за решаване на проблема.

Поради начина, по който се организира програмата INCAE, всеки ученик анализира случай поне три пъти:

  • Поотделно
  • С подкрепата на проучвателна група (многонационална и мултидисциплинарна) и
  • На пленарна сесия с ръководство на учител.

Методът на случая, когато се обработва от професионален факултет и обучен в метода, позволява ефективно предаване на инструменти и концепции за управление. Успоредно с това той развива аналитични умения, креативност, самочувствие и комуникативни умения у учениците.

3. Многонационалност

Възможността за взаимодействие с ученици от други географски ширини предлага възможност за споделяне не само на ученето, но и на целия процес на културен обмен. Приблизително 20% са жени, процент, който продължава да се увеличава година след година.

националности:

115425_Nacionalidades.png

4. Мрежа от възпитаници на INCAE:

INCAE е завършил повече от 16 000 души от 50 различни страни, в програмите си MBA и старши мениджмънт, и е допринесъл за обучението на десетки хиляди професионалисти и висши мениджъри чрез своите изпълнителни програми. Освен това всяка година ИНКАЕ получава повече от 6000 ръководители, които да присъстват на която и да е от програмите си, като разширява нейното въздействие и принос за развитието на региона.

Поддържаме директен контакт с мрежата на завършилите, сред които ръководителите, директорите и президентите на важни компании и представители на публичния сектор, както и големите предприемачи от региона определят модела на развитие на страните, в които те служат с лидерството си.

След дипломирането си, Инкаистът ще има уникална международна мрежа от контакти, които може да използва в професионалното си управление.

Международни AGI

INCAE култивира отношенията си с и сред своите възпитаници. Тя създаде мрежа от асоциации на аспирантите на INCAE, която присъства днес в повече от десет страни.

Нейната мисия е да поддържа отношения и да представлява интересите на завършилите преди ИнкАЕ, да стимулира взаимоотношенията и бизнеса между завършващите, да насърчава актуализирането на своите членове и като цяло стимулира активния обмен.

Освен това насърчи подкрепата за мисията на ИНКАЕ при формирането на лидери в Латинска Америка.

Национални комитети

Националните комитети са групи от бизнесмени с много високо ниво, които представляват INCAE пред общността и правителството на съответните им страни, като същевременно гарантират, че местното въздействие на INCAE е максимално възможно.

Програми с обучение на:
испански

Това училище също предлага:

MBA

INCAE Business School

Програмата за специализация улеснява студентите с по-малък управленски опит, фокусира обучението си към конкретни цели и повишава знанията си в области от особен интерес. ... [+]

преглед

Програмата за специализация улеснява студентите с по-малък управленски опит, фокусира обучението си към конкретни цели и повишава знанията си в области от особен интерес.

Учениците развиват умения за работа в екип, за да се справят с предизвикателни възможности и ситуации в техните общности. Целта на тази програма е студентите да фокусират своите изследвания в определена област, в зависимост от техните нужди: Устойчивост, Маркетинг, Операции... [-]

Коста Рика Garita District, Alajuela
Февруари 2020
Редовно обучение
15 months
Кампус
Научете повече на английски
INCAE Business School

Глобалната перспектива на MBA се фокусира върху предоставянето на необходимите инструменти на студентите, които се нуждаят от цялостно обучение в различни области на упра ... [+]

Преглед

Глобалната перспектива на MBA се фокусира върху предоставянето на необходимите инструменти на студентите, които се нуждаят от цялостно обучение в различни области на управление. Тя позволява на учениците да усъвършенстват своя управленски опит, като го консолидират с учебните области на програмата.

Тя е разработена с цел активно да насърчава развитието на обслужваните страни, като обучава лидерите в ключови сектори чрез подобряване на техните практики, нагласи и ценности. Прякото въздействие на нашите студенти върху компаниите в Латинска Америка подобрява качеството на живот и бизнес средата. Програмата позволява на студентите да имат опит с глобална перспектива, която се счита за основна от работодателите.... [-]

Коста Рика Garita District, Alajuela Никарагуа Monte Tabor
Февруари 2020
Редовно обучение
15 months
Кампус
Научете повече на английски