INCAE Business School

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в INCAE117134_Ranking_FT.png

С повече от 50 години история, INCAE е много повече от бизнес училище.

Това училище ви позиционира като конкурентен глобален изпълнителен експерт в развитието на бизнеса в развиващите се икономики, особено в Латинска Америка. Това е опит, който ви прави част от отлична мрежа от професионалисти и открива възможности за изучаване на двойни дипломи в най-добрите водещи университети на световно ниво, като Yale School of Management, Университета в Мичиган, St. Gallen, UCSD, между другото.117133_estudiantes2_keystone.jpg

Нашият кампус

INCAE Business School разполага с два модерни кампуса, разположени в Алахуела (Коста Рика) и Манагуа (Никарагуа). Ще можете да изпитате биоразнообразието в Централна Америка и най-колоритните пейзажи на райските плажове и тропическите гори .

Нашата разлика

Като най-доброто бизнес училище в Латинска Америка , то насърчава напредъка на латиноамериканското общество чрез обучение на таланта на лидерите с глобална перспектива и чрез приложни изследвания в центровете за въздействие; особено в областта на конкурентоспособността и устойчивостта, предприемачеството и развитието на жените-лидери.117132_estudiantes2_keystone.jpg

Акредитация на тройната корона117131_accreditations_in_color.png

INCAE е акредитиран от основните международни агенции за акредитация: AACSB, AMBA и EQUIS . Това го прави част от изключителна група от университети по целия свят, защото само 1% притежава тази "тройна корона" от акредитации.

Като доказателство за качеството на своите програми и ангажимента за осигуряване на образование, основано на високи стандарти, INCAE беше първото училище извън Северна Америка, което получи акредитация от Южната асоциация на колежите и училищата (SACS) , едно от седемте звена на отдела на образованието, което официално акредитира университети в САЩ.

Международно класиране

Качеството на INCAE е признато от престижни международни класации. Сред 100-те най -добри МВА в света според класификацията на QS 2018 и е избран за най-доброто училище в Латинска Америка и # 11 в Америка от Financial Times през 2019 и 2018 година.

Обмени и двойни степени

Чрез INCAE можете да вземете двойни дипломи с престижни училища като Y ale School of Management, Университета на Мичиган и Университета в Санкт Гален , между другото. Освен това ще имате възможност да разменяте най-добрите университети в повече от 30 страни, като Stern, Kellogg (САЩ), Университет Fudan (Китай), HEC Paris (Франция), UBC Sauder School of Business (Канада) и др.

Експерти в развиващите се пазари

90% от нашия факултет има докторска степен. или докторска степен от университети Ivy League . Професорите принадлежат към 16 различни националности, работят в повече от 18 страни и са членове на управителните съвети на признати компании в Латинска Америка.

Те имат широки познания за икономическата, политическата, социалната и бизнес реалността на региона, което е отразено в казусите, които те решават в клас. В резултат на това, възпитаниците на INCAE познават най-новите бизнес тенденции и са в състояние да прилагат най-иновативните инструменти за управление за нововъзникващите пазари .117130_facultad.jpg

цена

55 000 - 77 000 щ.д.

* Разходите варират в зависимост от избраната програма. В цената са включени такси за обучение, дидактични материали, частично хранене и настаняване.

Места

Област Гарита, Алахуела

Address
INCAE Business School
Campus Walter Kissling Gam, Provincia de Alajuela, La Garita, Costa Rica

Област Гарита, Алахуела, Провинция Алахуела, Коста Рика

Монте Табор

Address
INCAE Nicaragua
Monte Tabor, Nicarágua

Монте Табор, Департамент Манагуа, Никарагуа

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия