Прочетете официалното описание

в Шанхай The Global Executive MBA (Гемба) представлява мощен партньорство между Университета на Южна Калифорния Маршал училище за бизнес и Antai колеж по икономика и управление на Shanghai Jiao Tong University ОТГОВОРИ НА, улавяне на най-доброто от истински глобален образователен опит.

Гемба студенти се събират от всички краища на света, за да се поучат от превъзходни преподаватели и споделят безценни изживявания. Програмата привлича широк напречно сечение на бизнес професионалисти: те са висши мениджъри от мултинационални, частни и публични компании, предприемачи и лидери на семейни предприятия.

Ползите от една степен Гемба са несъмнени: съответните класове, преподавани от превъзходно факултет, изключителен глобалната мрежа, и за учене през целия приятелства в рамките на световната USC троянски Family.

Гемба ПАРТНЬОРСТВО

Университета на Южна Калифорния

USC (Университета на Южна Калифорния) е частна, а не с нестопанска цел, несектантско, изследователски университет, основан през 1880 г. с основната си кампус в Лос Анджелис, Калифорния. Като най-старата частна изследователски университет в Калифорния, USC исторически образован голям брой бизнес лидери и професионалисти в региона. През последните десетилетия, университетът е също отнесена разположението си в Лос Анджелис, за да установи отношения с изследователски и културни институции в цяла Азия и Пасифика. Като отражение на състоянието на Los Angeles глобален град, USC има най-голям брой чуждестранни студенти на всеки университет в Съединените щати. През 2011 г. USC е обявен сред 10-мечта колегии в страната.

Shanghai Jiao Tong University

Shanghai Jiao Tong University (SJTU) е широко признат като един от китайските пет най-добрите университети. SJTU е основана през 1896 г. от ShengXuanhuai и следователно е един от най-старите университети в Китай. SJTU е създала голям брой изключителни личности и има значителен принос за просперитета на нацията, особено в развитието на науката и технологиите. Нашите известните възпитаници са бившият генерален секретар на партията JiangZemin комунистическа, основател на ракетната програма на КНР Цзян Xuesen, и стотици others.More от 200 академици от китайската академия на науките и академия на инженерите са възпитаници на SJTU.

Marshall School на бизнес

The USC Marshall School на бизнес е частна изследователска и академична институция ангажира с обучението на световните лидери на утрешния ден. Класирана като една от най-добрите училищни е на страната за счетоводство, финанси, предприемачество и международни бизнес проучвания, Маршал също споделя богатата история и жизнена общност на учебната система USC.

Antai колеж по икономика и управление

Както е случаят с нашата институция майка, SJTU, на Antai колеж по икономика и управление (ACEM) е широко признат като един от най-пет бизнес училище в Китай. С общо студент тялото на почти 6000, и на преподаватели от 200, ACEM продължава да води бизнес образование напред в Китай и в Азия. ACEM е единственият бизнес училище в Китай да бъдат тройно акредитирани: от AACSB, Equis и AMBA, и е класирана от Financial Times като No. 2 в Китай за международно съответните научни изследвания.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

EMBA

USC-SJTU Global EMBA (GEMBA)

Real-световните бизнес предизвикателства и възможности не са ограничени до всяка една част от организационна структура на дадено предприятие (като финанси, или маркетинг, ... [+]

Ставайки Global Leader

Вие се стреми да става все по-успешно и в световен мащаб съответната лидер на C-апартамент. Но изправени пред бариери. Вие не може да бъдат намалени ключови промоции и предложения за работа. Или си набор от умения, може вече да не е достатъчно, за да отговарят на вашите нарастващи предизвикателства лидерски. Или вие не получавате увеличенията на компенсация ли, че сте способни да печелите.... [-]

Китай Шанхай
Септември 2020
Английски
Задочно обучение
20 месеца
Кампус
Научете повече на английски