USC-SJTU Global EMBA (GEMBA)

Представление

Прочетете официалното описание

в Шанхай The Global Executive MBA (Гемба) представлява мощен партньорство между Университета на Южна Калифорния Маршал училище за бизнес и Antai колеж по икономика и управление на Shanghai Jiao Tong University ОТГОВОРИ НА, улавяне на най-доброто от истински глобален образователен опит.

Гемба студенти се събират от всички краища на света, за да се поучат от превъзходни преподаватели и споделят безценни изживявания. Програмата привлича широк напречно сечение на бизнес професионалисти: те са висши мениджъри от мултинационални, частни и публични компании, предприемачи и лидери на семейни предприятия.

Ползите от една степен Гемба са несъмнени: съответните класове, преподавани от превъзходно факултет, изключителен глобалната мрежа, и за учене през целия приятелства в рамките на световната USC троянски Family.

Гемба ПАРТНЬОРСТВО

Университета на Южна Калифорния

USC (Университета на Южна Калифорния) е частна, а не с нестопанска цел, несектантско, изследователски университет, основан през 1880 г. с основната си кампус в Лос Анджелис, Калифорния. Като най-старата частна изследователски университет в Калифорния, USC исторически образован голям брой бизнес лидери и професионалисти в региона. През последните десетилетия, университетът е също отнесена разположението си в Лос Анджелис, за да установи отношения с изследователски и културни институции в цяла Азия и Пасифика. Като отражение на състоянието на Los Angeles глобален град, USC има най-голям брой чуждестранни студенти на всеки университет в Съединените щати. През 2011 г. USC е обявен сред 10-мечта колегии в страната.

Shanghai Jiao Tong University

Shanghai Jiao Tong University (SJTU) е широко признат като един от китайските пет най-добрите университети. SJTU е основана през 1896 г. от ShengXuanhuai и следователно е един от най-старите университети в Китай. SJTU е създала голям брой изключителни личности и има значителен принос за просперитета на нацията, особено в развитието на науката и технологиите. Нашите известните възпитаници са бившият генерален секретар на партията JiangZemin комунистическа, основател на ракетната програма на КНР Цзян Xuesen, и стотици others.More от 200 академици от китайската академия на науките и академия на инженерите са възпитаници на SJTU.

Marshall School на бизнес

The USC Marshall School на бизнес е частна изследователска и академична институция ангажира с обучението на световните лидери на утрешния ден. Класирана като една от най-добрите училищни е на страната за счетоводство, финанси, предприемачество и международни бизнес проучвания, Маршал също споделя богатата история и жизнена общност на учебната система USC.

Antai колеж по икономика и управление

Както е случаят с нашата институция майка, SJTU, на Antai колеж по икономика и управление (ACEM) е широко признат като един от най-пет бизнес училище в Китай. С общо студент тялото на почти 6000, и на преподаватели от 200, ACEM продължава да води бизнес образование напред в Китай и в Азия. ACEM е единственият бизнес училище в Китай да бъдат тройно акредитирани: от AACSB, Equis и AMBA, и е класирана от Financial Times като No. 2 в Китай за международно съответните научни изследвания.

Места

Шанхай

Address
Room 102, South Building,
Antai College of Economics and Management, Shanghai Jiao Tong University,
535 Fahuazhen Road

200052 Шанхай, Шанхай, Китай

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми