The University of Manchester, China Centre

Представление

Прочетете официалното описание

За нас

Университетът в Манчестър е един от оригиналните университети в Обединеното кралство с "горна" история, сред които 25 носители на Нобелова награда. Това е място, което подхранва знанията и свързва най-умните умове, за да намери иновативни решения на най-големите предизвикателства в света. Великобритания, най-големият университет в Университета в Манчестър, предлага специализирани и интердисциплинарни курсове с най-висока академична строгост.

Центърът на Университета в Манчестър Китай е създаден през 2008 г., първоначално отговорен за провеждането на смесени курсове за обучение от бизнес магистралите на Алианс Манчестър в Китай. Тя официално бе открита отново на 25 септември 2016 г. от Университета Манчестър Китайски център от президента и заместник-канцлера на университета проф. Дам Нанси Ротуел. Достъпните курсове включват програми за магистърски програми за почасова работа и програми за съвместна работа с университета Шанхай Тонджи и Шанхайския университет "Джяотонг". Програмата MBA, която получава тройни международни акредитации (AACSB, AMBA и EQUIS), гарантира, че ще останем най-добрият доставчик на бизнес обучение от световна класа в Китай.

Някои от качествените ни преносими програми

- Манчестър Глобален MBA

Горди сме да донесем на Китай световноизвестния Манчестърски метод. Той се счита за най-влиятелните, ключови педагогики в областта на мениджмънта. Практически подход за обучение, различен от всеки друг, той възпроизвежда реални бизнес предизвикателства във всеки проект, предприет за изграждане на умения, които можете да приложите в работата си.

  • Програмите за MBA на непълен работен ден / смесени програми са напълно гъвкави и преносими;
  • Интензивни семинари в Шанхай, САЩ, ОАЕ, Великобритания, Сингапур и Хонг Конг;
  • Ученици, преподавани от същия факултет, летели от домашния университет в Манчестър;
  • Наградената степен е същата като на нашите редовни студенти от Университета в Манчестър;
  • MBA постигат средно 114% увеличение на заплатите си три години след дипломирането;
  • Изградете портфолиото си от контакти с над 25 000 възпитаници, базирани в 130 държави по света;
  • Ако сте амбициозни да постигнете успех, ще уважим инвестицията си, като същевременно удостоверим, че нашите усилия, знания и ресурси ще ви дадат световноизвестно бизнес образование.
http://www.uom.ac.cn/
http://www.uom.ac.cn/contact/us

Места

Шанхай

The University of Manchester

Address
Manchester Business School China International Centre Suite 604,6F, West Office Tower, Shanghai Centre 1376 Nanjing West Road
200040 Шанхай, Шанхай, Китай
Телефон
+44 161 306 6000

Китай онлайн

Address
Китай онлайн, Китай

Акредитации