Прочетете официалното описание

Намира се в Ухан, столицата на провинция Хубей и основен център на транспорта в Китай, Централна Китай Normal University е ключов цялостна университетска директно под управлението на Министерството на образованието на китайски. Живописният кампуса на над 2000 Mu (330 акра) е разположен върху Guizi Hill, граничеща South Lake. Като един от университетите в списъка на 211 народната просвета приоритетен проект, централен Китай Normal University е силно призната като важна база за отглеждане на блестящи таланти за страната, както и по-добра център за обучение за отлични преподаватели във висши учебни заведения и високо училища.

Нашият университет е сред първите по-големи институции в Китай, които имат право да предлагат докторски магистърски и докторски програми, за да се оцени и да предоставя заглавията на професор, доцент, а също и докторска надзорник, и вече е установил завършена и оптимизирана образователна система напреднали от студент в магистърски програми , от докторската до пост-докторски програми, и от пълно работно време до възрастен-образователни програми.

Нашите изследвания сила се свидетели на постоянно нарастване с всяка година. национална социална наука изследователската работа на CCNU редиците топ 10 в продължение на три последователни години, както и неговата социална наука изследователска работа от Министерството на образованието се нарежда отгоре 6 в продължение на четири последователни години. Класиране No.8 в Четвърто Social Science Видни Научно Резултат Award, поредица от нашите резултати от изследвания са спечелили награди, включително две юмрук награди на Наградата Природонаучен от китайското Министерство на образованието и шест първи награди на Хубей Award провинциално Природни науки.

Ние имаме установени близки отношения с много ключови университети и изследователски институти и са провели училище-до-училище борси и обширна академично сътрудничество с повече от 100 университета от над 70 страни като САЩ, Канада, Германия, Япония, Русия, Франция, Нова Зеландия, Австралия, Южна Корея и Виетнам. Чуждестранни експерти и учители са редовно поканени да преподават в университета. През последните години, учители на университета са постоянно изпратени в чужбина за по-нататъшно проучване, мнозинството от които са се върнали у дома, за да се превърне в гръбнак в собствената си преподавателска и изследователска област; голям брой от тях са активни на международния академичен трибуна и са направили похвални принос към науката, технологиите, културата и образованието обмен между Китай и други страни по света.

Програми с обучение на:
  • Английски
  • Китайски

Това училище също предлага:

MBA

Central China Normal University

Официалното време за записване на този магистър е 2012 г. Има 13 преподаватели на пълен работен ден, 11 от които имат докторски степени, формиращи екип от преподаватели и ... [+]

Програма за обучение на завършилите

Професионален: Бизнес администрация

Училищна система: 2 години

I. Въведение в колеж

Колеж Въведение Колежът понастоящем има 6 отдела, включително 7 бакалавърски специалности (Икономика, Международна икономика и търговия, Бизнес администрация, Управление на човешките ресурси, Управление на недвижими имоти, Финансово счетоводство и Финансово инженерство) и Курс по математика- Курсове по икономика в рамките на учебния план и пет изследователски центрове. Колежът има докторска степен по икономическа статистика, магистърска степен по теоретична икономика и приложна икономика, магистърска програма, 19 магистърски програми от втора степен и магистърски програми по магистърска степен, магистърска степен и магистърска степен. Приложната икономика е провинциална ключова дисциплина, изследователският център за развитие на недвижими имоти в Хубей е провинциално ключово хуманитарно-научно-изследователска база, а управлението на недвижимите имоти е провинциална марка. Понастоящем в колежа работят 83 преподаватели и 71 редовни преподаватели. Докторите, които получават докторски степени, съставляват повече от 80% от общия брой учители в болницата. Колежът има 18 професори, 30 доценти, 23 преподаватели, 47 магистърски преподаватели, 7 докторски учители, 2 специални стипендии от Държавния съвет и 3 нови програми за подкрепа на таланти на Министерството на образованието. Професор 1 човек. През последните години нашите преподаватели ръководят близо 50 научно-изследователски проекта на национално ниво, включително 2 големи национални проекти за социални науки, и публикуваха над 10 статии в авторитетни академични списания като Китайски социални науки, икономически изследвания и Управленски свят. , CSSCI документи почти 500, спечели на провинцията и министерството ниво изключителни постижения социална наука награда повече от 10, включително 3 провинция и министерство ниво първа награда. Колежът обръща внимание... [-]

Китай Ухан
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
华中师范大学
Address
NO.152 Luoyu Road
430079 Ухан, Хубей, Китай
Уебсайт