HEC Paris in Qatar

Представление

Прочетете официалното описание

Катар е една от най-бързо развиващите се икономики в света и по този начин е много привлекателна бизнес дестинация.

HEC Paris in Qatar

HEC Paris се присъедини към фондацията на Катар през юни 2010 г., като донесе програми от висше образование за висше образование и изследователска дейност в Доха и региона. Това е първият европейски партньор в образователния град.

В този контекст HEC Paris предлага цялостно портфолио от програми за управление, включително първата международна MBA на Катар (класирана на 1 място в целия свят от Financial Times през 2019 г.), специализиран магистър ' ва степен по стратегическо управление на бизнес единица , както и програми за управление без степен на ръководители, под формата на кратки изпълнителни програми. Един от най-добрите ' световни доставчици на програми за образование за последните 8 години, HEC Paris предлага и програми по индивидуален дизайн за отделни компании.

HEC Paris управлява изследователски офис в Катар от няколко години. Той допълнително допринася HEC Paris ' за икономиката, базирана на знанието в Катар, и обогатява нашите програми за развитие на лидерството. Изследователският офис създава най-съвременни прозрения и решения в областта на лидерството, управлението и обучението за възрастни. Организираме мероприятия за мисловно лидерство и публикуваме книги, статии, местни казуси и друго мултимедийно съдържание, за да помогнем на участниците в курса в техните учебни пътувания. Ние извършваме строги, както и приложни изследвания в Катар с нашите местни експерти и организации. Ние поддържаме еднаква връзка с нашите преподаватели и изследователски партньори от цял свят, за да създаваме отговори на днешните предизвикателства от ' и ' утре. По този начин ние гарантираме, че нашите изследвания по всяко време са съобразени с нуждите и изискванията на Катарската национална визия, принципите на Организацията на обединените нации за глобален договор на образованието за отговорно управление (PRME) и целите за устойчиво развитие (ЦУР). За допълнителна информация, моля, свържете се с проф. Волфганг Аман на amann@hec.fr.

Места

Доха

HEC Paris in Qatar

Address
Tornado Tower, 16th Floor
P.O Box 5825

Доха, Доха, Катар
Телефон
+974 4454 0161

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Акредитации