Faculty of Management - Laurentian University

Представление

Прочетете официалното описание

Laurentian университет е сгушена в девственото 765-акровата полуостров в Съдбъри - по-малко от четири часа на север от Торонто.

Ние сме един от най-бързо развиващите университети в Канада през последните десет години, сега служи в близост до 9500 студенти. Нашият основен корпус е в Съдбъри, и ние сега предлагаме все по-голям брой програми в Barrie до 1000 студенти, следващи в този кампус. Ние имаме най-високите нива на заетост следдипломна в Онтарио след 6 месеца при 93% и 95% след две години. Ние получаваме високо признание за нашите размери завидни класа, като един от най-ниските средни размери клас в Канада.

Нашите два домашни градове са сходни в много важни отношения: и двамата са живи, безопасни, достъпни средноголям градове с всички градски удобства на, всяка с истинско чувство за общност, и двете разположени в рамките на известната природна среда на региона Muskoka , Beyond натоварения живот на територията на колежа, ще намерите много да се направи и да се насладите както на нашите Лаврентиевска градове-домакини. И двете общности имат ефикасен и икономичен градски транспорт и са относително лесни за навигация с кола или пеша.

ФАКУЛТЕТ ПО УПРАВЛЕНИЕ

The ФАКУЛТЕТ ПО УПРАВЛЕНИЕ обхваща програми, които подготвят учениците за динамични кариера в бизнес администрацията и спортната администрация. Нашите възпитаници са наети във всички сектори на икономиката. Студентите разработват по-задълбочени познания на всички аспекти на бизнеса, включително счетоводство, финанси, маркетинг, управление на човешките ресурси и стратегическо планиране. Безброй възможности стаж и Кооп разположение очакват студенти, които искат да преследва кариера в света на бизнеса.

Кои наши ученици казват: "Степента на MBA ми даде необходимите знания и умения, необходими за да започнете кариерата си. С няколко предложения за работа, аз бях в състояние да изберете този, който е бил прави годни за мен. "Антъни Уорд, MBA завършил, Есен 2014.

Лаврентиевска ДНЕС

Днес, Университета наброява над 52 000 възпитаници с много международни алумни глави, включително най-наскоро основана в Китай. Силна в своите двуезични и tricultural традиции и с глобална перспектива, Laurentian университет продължава да разширява своите предложения по програмата, научноизследователски дейности и партньорства в Канада и в чужбина.

ФАКТИ & ЦИФРИ

YEAR Основан през: 1960 ЗАПИСВАНЕ: 9500 ПРОГРАМИ

Бакалавърски: 94 Сертификати и дипломи: 22 Masters: 18 Докторантски: 6 Квалификационна степен (Medicine): 1

Специализанти ПОСТАВЯНЕ Оценка: 92.6% ФАКУЛТЕТ: 355 на пълен работен ден кампуси: Съдбъри & Barrie

Места

Съдбъри

Laurentian University Bookstore

Address
Sudbury Campus
935 Ramsey Lake Road

P3E 2C6 Съдбъри, Ontario, Канада
Телефон
+1 705-675-1151

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия