Прочетете официалното описание

Laurentian университет е сгушена в девственото 765-акровата полуостров в Съдбъри - по-малко от четири часа на север от Торонто.

Ние сме един от най-бързо развиващите университети в Канада през последните десет години, сега служи в близост до 9500 студенти. Нашият основен корпус е в Съдбъри, и ние сега предлагаме все по-голям брой програми в Barrie до 1000 студенти, следващи в този кампус. Ние имаме най-високите нива на заетост следдипломна в Онтарио след 6 месеца при 93% и 95% след две години. Ние получаваме високо признание за нашите размери завидни класа, като един от най-ниските средни размери клас в Канада.

Нашите два домашни градове са сходни в много важни отношения: и двамата са живи, безопасни, достъпни средноголям градове с всички градски удобства на, всяка с истинско чувство за общност, и двете разположени в рамките на известната природна среда на региона Muskoka , Beyond натоварения живот на територията на колежа, ще намерите много да се направи и да се насладите както на нашите Лаврентиевска градове-домакини. И двете общности имат ефикасен и икономичен градски транспорт и са относително лесни за навигация с кола или пеша.

ФАКУЛТЕТ ПО УПРАВЛЕНИЕ

The ФАКУЛТЕТ ПО УПРАВЛЕНИЕ обхваща програми, които подготвят учениците за динамични кариера в бизнес администрацията и спортната администрация. Нашите възпитаници са наети във всички сектори на икономиката. Студентите разработват по-задълбочени познания на всички аспекти на бизнеса, включително счетоводство, финанси, маркетинг, управление на човешките ресурси и стратегическо планиране. Безброй възможности стаж и Кооп разположение очакват студенти, които искат да преследва кариера в света на бизнеса.

Кои наши ученици казват: "Степента на MBA ми даде необходимите знания и умения, необходими за да започнете кариерата си. С няколко предложения за работа, аз бях в състояние да изберете този, който е бил прави годни за мен. "Антъни Уорд, MBA завършил, Есен 2014.

Лаврентиевска ДНЕС

Днес, Университета наброява над 52 000 възпитаници с много международни алумни глави, включително най-наскоро основана в Китай. Силна в своите двуезични и tricultural традиции и с глобална перспектива, Laurentian университет продължава да разширява своите предложения по програмата, научноизследователски дейности и партньорства в Канада и в чужбина.

ФАКТИ & ЦИФРИ

YEAR Основан през: 1960 ЗАПИСВАНЕ: 9500 ПРОГРАМИ

Бакалавърски: 94 Сертификати и дипломи: 22 Masters: 18 Докторантски: 6 Квалификационна степен (Medicine): 1

Специализанти ПОСТАВЯНЕ Оценка: 92.6% ФАКУЛТЕТ: 355 на пълен работен ден кампуси: Съдбъри & Barrie

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MBA

Faculty of Management - Laurentian University

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) програма в Laurentian университет е насочена за вашия забързан, силно конкурентен свят. Казано ни на изпитание. ... [+]

The Магистър по бизнес администрация (MBA) програма в Laurentian университет е насочена за вашия забързан, силно конкурентен свят. Казано ни на изпитание.

Започване на нова ревизирана учебна програма през есента на 2015 г., програмата MBA е достъпно по гъвкав формат, с възможност за пълно или непълно работно време проучвания попълнен онлайн, по-корпус или чрез комбинация от двата формата. Учене кога и къде е наистина зависи от вас! ... [-]

Канада Съдбъри
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Laurentian University Bookstore
Address
Sudbury Campus 935 Ramsey Lake Road
P3E 2C6 Съдбъри, Ontario, Канада
Уебсайт
Телефон
+1 705-675-1151