Прочетете официалното описание

За нас

Университетът Маркони е университет от световна класа, ангажиран със значими международни изследвания и иновации. Университетът надхвърля традиционната академична среда на обучение, насърчавайки използването на иновативни методики за обучение чрез обединяване на модерни технологични решения с традиционни дейности като лекции, работни срещи и семинари.

Изследванията на Маркони се простират от икономика и изкуства до приложни науки и технологии, в съответствие с обществените промени и напредъка. Нашият подход се основава на развитието на интердисциплинарни знания, умения и компетенции, с особен акцент върху глобалната перспектива. Ангажиментът за високи постижения и качество вдъхновява нашите програми, които имат за цел да подготвят учениците да се изправят пред глобалните промени и да прилагат успешно своите академични знания в реални ситуации.

Университетът се стреми да приведе своите ценности и мисия, за да посрещне нуждите на международни и местни студенти, като им предлага различни възможности за обучение в бакалавърското и следдипломно ниво, гъвкаво планиране, непрекъснато записване, онлайн класове, виртуални лаборатории и симулации.

В момента нашата разнообразна общност има над 16 000 студенти, записани в програми за следдипломна квалификация, 300 преподаватели и академичен екип от повече от 200 експерти. Добре оборудваните лаборатории подкрепят нашите изследователски дейности, като Marconi Studios, нашия производствен офис за Cinematic Arts и Digital Media, където студентите могат да приложат своите знания и да придобият практически опит.

Мисия

Мисията на Маркони е да предоставя иновативни и достъпни висококачествени образователни програми и възможности за обучение както на местни, така и на чуждестранни студенти, като използва най-новите технологии и отговаря на нуждите на учениците в преследването на академичен, личен и професионален интегритет.

Когато сте завършили висше образование в Университета Маркони, не само ще имате достъп до най-новите технологии за онлайн обучение, но и до университетско стандартно обучение, съоръжения и подкрепа.

Нашите активни партньорства с местни, национални и международни институции допринасят за устойчива обща цел за поставяне и напредване на учениците в работната сила.

Цели

  • Да се предлагат висококачествени професионални образователни програми.
  • Изграждане на общност и обогатяване на живота на учениците чрез насърчаване на образователния и професионалния растеж
  • Да насърчи ученето, ориентирано към студентите, на всички нива, подкрепено от технологични ресурси и водено от квалифицирани преподаватели и персонал
  • Да осигури изключителен образователен опит чрез академични и административни услуги за подкрепа
  • Да насърчава интердисциплинарни изследвания и иновации
  • Да насърчава сътрудничеството и взаимодействието между другите институции със същите цели

Нашият образователен модел

Академичният опит на Marconi се основава на богата европейска образователна традиция и осигурява добавената стойност на научните изследвания и иновациите в областта на технологиите за обучение.

Образователният модел на Marconi се състои от онлайн и смесен формат, който съчетава лични и интерактивни дейности и насърчава взаимодействието между студентите и преподавателите и по-ефективно използване на институционалните ресурси.

Избирайки смесената опция, можете да посещавате семинари и уроци лице в лице в един от университетските клонове, за да обогатите онлайн опита си.

Записани в университета Маркони, чуждестранните студенти имат възможност да участват в международна общност, да се излагат на различни култури и да получат високо оценена европейска степен, без да се налага да напускат собствената си страна.

Когато избирате онлайн степен с Университета Маркони, получавате директен достъп до университетско стандартно обучение, съоръжения и подкрепа. Нашият преподавателски състав е пряко отговорен за създаването и проектирането на нашите собствени онлайн курсове, като се възползват от най-новите технологични решения, за да ви гарантира висококачествено и ангажиращо проучване.

Нашите най-нови открития в дизайна на инструкциите и цифровите технологии доведоха до създаването на платформата Marconi Virtual C @ mpus SIM (интегрирана мултимодална система), която се ползва от интегрирането на следните инструменти:

technologies

В рамките на тази учебна среда, мултимедийни и интерактивни образователни материали (аудио / видео-уроци, виртуални лаборатории, симулации, казуси, тестове), дават на студентите възможност да персонализират собствения си опит.

Национални акредитации

Италия: Първият онлайн университет, акредитиран в Италия от италианското министерство на образованието

Гърция: Акредитирана от гръцкото министерство на образованието да предложи бакалавърска степен по съвременни езици и литература, психология и образователни науки и магистърска степен по образователно лидерство, управление и нови технологии.

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

MBA

Guglielmo Marconi University

Спечелете международно призната MBA степен от Университета в Маркони, за да ускорите кариерата си и да се превърнете в бизнес лидер. Студентите с бизнес степен и не-бизне ... [+]

Преглед

Спечелете международно призната MBA степен от Университета в Маркони, за да ускорите кариерата си и да се превърнете в бизнес лидер. Студентите с бизнес степен и не-бизнес степен могат да се възползват от тази програма и ще могат да успеят в днешната сложна и предизвикателна бизнес среда.

MBA програмата на университета Маркони не е просто бизнес програма, а мотивиращ и променящ живота опит, който ще ви накара да преосмислите и преоцените как работи бизнесът и да ви направи способни да се конкурирате, като изучавате най-добрите бизнес стратегии.... [-]

Италия Rome
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
10 - 12 месеца
Кампус
Онлайн обучение
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
Guglielmo Marconi University

Спечелете международно призната магистърска степен по маркетинг от Marconi University, за да ускорите кариерата си в маркетинга. ... [+]

Преглед

Спечелете международно призната магистърска степен по маркетинг от Marconi University, за да ускорите кариерата си в маркетинга.

Програмата за магистърска степен по маркетинг ще ви даде познания за процеса на развитие на маркетинга, включително формулиране на стратегия, прозрения за потребителите

Смесеното обучение на Университета Маркони Гъвкава магистърска степен по маркетинг в Маркетинг комбинира класове Face to Face и виртуални класове във всички места, докато учениците балансират личния и професионалния си живот.... [-]

Италия Rome
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
10 - 12 месеца
Кампус
Онлайн обучение
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
Guglielmo Marconi University

Спечелете международно призната магистърска степен по мениджмънт в здравеопазването от Университета в Маркони, за да ускорите кариерата си в HealthCare и да се развиете к ... [+]

Преглед

Спечелете международно призната магистърска степен по мениджмънт в здравеопазването от Университета в Маркони, за да ускорите кариерата си в HealthCare и да се развиете като професионалист в HealthCare, който разбира как да управлява организациите с нестопанска цел, с нестопанска цел и доброволно здравно обслужване по ефективен и иновативен начин ,

Програмата за магистърска степен по мениджмънт в здравеопазването се фокусира върху необходимостта мениджърите в здравеопазването да бъдат непрекъснати обучаващи се, критични мислители и етични практици, като признават мултиконструктирания характер на човешките, социалните и организационните реалности и сложните взаимоотношения между системата на здравните институции и нуждите на общността.... [-]

Италия Rome
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
10 - 12 месеца
Кампус
Онлайн обучение
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски