Fondazione CUOA

Представление

Прочетете официалното описание

Fondazione CUOA Business School

CUOA (широк Ya) Business School е създадена през 1957 г.

В Италия CUOA е една от водещите бизнес училища и активен център за развитие и усъвършенстване на управлението на частния и публичния сектор и предприемаческите умения.

Една от най-забележителните черти на CUOA School of Business Administration е дългата му история и дълбоки географски връзки, които допринасят за популяризирането на изключителни предприемачи и директори в североизточна Италия.

CUOA е не само успешна в предоставянето на международни курсове за обучение (сътрудничество с чуждестранни партньори), но също така работи с повече от 3500 местни компании. Учениците, които участват в този курс, идват от 50 различни страни и водят 15 глобално различни проекта за развитие.

CUOA School of Business Administration е национален и международен лидер в курсовете по корпоративно управление и управление. Този колеж помага на студентите да развиват своите индивидуални нужди и способности.

CUOA води хора, компании, частни и обществени организации към нов модел на корпоративно управление, за да постигне корпоративни цели.

Това училище предлага магистърска степен по бизнес администрация, краткосрочен изпълнителен курс и персонализиран курс за посрещане на всички нужди. В Италия отделът за набиране на персонал на всяка компания разглежда студентите по бизнес управление на COUA като важен фактор за приемане.

CUOA Business School е величествена сграда от 18-ти век, разположена във Вила Валмарана Морозини във Виченца, в италианските покрайнини. Тази сграда от 18-ти век в стил паладиански стил е проектирана от архитекта Франческо Муттони и разполага с всички училищни съоръжения, покриващи историческата култура и академични дейности.

Valmarana Morosini се намира в непосредствена близост до вилата и е конкретен пример за модерно бизнес училище. Този жилищен район се помещава в тревен навес и вила в средата на ранните вили и разполага с повече от 50 стаи със самостоятелни и други обслужващи помещения.

Fondazione CUOA Business School

CUOA (широк Ya) Business School е създадена през 1957 г.

Вила Валмарана Моросини

103, G. Marconi

Altavilla Vicentina, Vicenza, 36077 IT

Места

Алтавила Вичентина

Fondazione CUOA Business School

Address
CUOA Business School
Villa Valmarana Morosini
103, G. Marconi

36077 Алтавила Вичентина, Венето, Италия
Уебсайт
Телефон
+39 0444 333711

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия