Прочетете официалното описание

Добре дошли в La Salle

Благодарим ви за проявения интерес към нашите обучение предлагат градуса, Masters и следдипломна, изпълнителен образователни курсове. La Salle програми са насочени към нуждите на компанията и нейните специалисти с практически визия и цел на бързото прилагане на знанията, получени. Програмите могат да бъдат посещавани лично на Campus Барселона и също чрез виртуалния кампус.

Изберете програмата, която най-добре отговаря на вашите нужди.

за

В своите три века от съществуването си, La Salle е имал единствено за целите на постоянна и актуална образование на всички нива. Този ангажимент беше поддържана с времето непрекъснато в петте континента. Броят на студентите надхвърля един милион, разпределени в 1.600.- центрове, които предоставят обучение на повече от 70,000 учители.

В Испания, която беше въведена преди около 125 години La Salle е разработила проучвания, съобразени с нуждите и изискванията на всеки един исторически момент и е бил в състояние да отпечатате вашия личен печат на качеството на обучение, в която общото измерение на лицето, надделя над чистото количествен придобиване на знания.

В Каталония, La Salle има общо 30 центрове и 23000 студенти и в Мадрид има 17 училища с общо 11,300 студенти.

The IALU - Международната асоциация на Lasallian университети се състои от 73 университета. В САЩ: La Salle университет във Филаделфия, Manhattan колеж на Ню Йорк, колеж на Калифорния Сен Мери; La Salle College на Santa Fe, Университета на Чикаго Lewi е, Мемфис колеж на Christian Brother. Във Филипините; De La Salle университет на Манила, Университет на La Salle от Bacolod City. В Израел: Bethleem университет. В Латинска Америка: La Salle университет в Богота, висше образование Център по кану-Бразилия, Мексико институти на терциера и Обрегон, Централен институт на Гватемала; IUTEMAR La Salle на Каракас, IUTEAGRO на Cojedes; IUTEIN де Guayana. Университетите в Европа подчертават важността на IInstitut Supérieur Agricole на Bauvais, ISAIP d'Angers, l'ECAM на Лион, Saint Lu училище по архитектура в Белгия, между другото; към които трябва да се добавят центрове в Африка и Азия.

През цялата човешка история и в световен мащаб, La Salle е било извършено с хора през целия си професионален живот, както и; както с организации в тяхното технологично развитие. Този ангажимент е артикулирано в серия от обучения, информация, брокерската дейност, трансфер и комуникация, които правят La Salle среща на технологията и бизнес свят.

В Испания, с кампуси в Барселона и Мадрид, La Salle предлага, в допълнение към преподава университетски курсове, следните програми:

  • докторска програма
  • магистърска програма
  • Програма на Международен Етапи
  • Програма за професионално развитие (PDP)
  • курсове за специализация
  • корпоративно обучение

Магистърска програма отговаря на нуждите на компанията и нейните специалисти с практически визия и цел на бързото прилагане на знанията, получени. Това разширяване на знанията за района на професионална специализация или други области, които допринасят за развитието на личността и подобряване на адаптивността на специалистите към непрекъснатите промени на работното място и на технологичната среда.

Магистърска програма е насочена към специалисти с висше образование и професионален опит, които желаят да подобрят своите професионални умения (в различни сектори и области, обхванати от майсторите, които правят програмата) и които се нуждаят, за да се разбере бизнес сложността и как да се адаптират към новите предизвикателства ; усъвършенствате своите професионални умения; подобряване и усъвършенстване на уменията за анализ, синтез, комуникация, интеграция и екипно сътрудничество.

Програми с обучение на:
Английски
испански
каталонски

Това училище също предлага:

EMBA

laSalle Barcelona MBA programs

The Executive MBA е насочен към обучение на професионални мениджъри в продължение на 30 години в сегашните предизвикателства, породени от оловни глобални екипи в глобална ... [+]

The Executive MBA Той е насочен към обучение на професионални мениджъри в продължение на 30 години в сегашните предизвикателства, породени от оловни глобални екипи в глобална програма конкурентна среда. Капитанът включва етап на 2 седмици в Силиконовата долина, САЩ.

Продължителността е 15 месеца MBA програми през уикенда (петък следобед и събота сутринта) и е съвместим с работата. По време на почивните дни интензивни открити сесии се провеждат във формат, насърчаване на личен контакт, групова работа и развитието на студентски лични и професионални умения.... [-]

Испания Barcelona
Октомври 2019
Редовно обучение
15 months
Кампус
Научете повече на английски

MBA

laSalle Barcelona MBA programs

Ако сте един университет и професионално възпитаник на по-малко от 30 години и трябва да се изправи пред бъдещето си работа с охрана и гаранция, изгради кариерата си в ер ... [+]

Ако сте един университет и професионално възпитаник на по-малко от 30 години и трябва да се изправи пред бъдещето си работа с охрана и гаранция, изгради кариерата си в ерата на цифровото преобразуване с Краен MBA на La Salle.

Ще научите как да се развиват предприемаческото мислене, да научат как да правят нововъведения и работа с инструменти, рамки и стратегии за идентифициране и оценка на нови възможности в цифровата икономика.... [-]

Испания Barcelona
Октомври 2019
Редовно обучение
15 months
Кампус
Научете повече на английски

Presentación de La Salle Campus Barcelona - Universidad Ramon Llull