Прочетете официалното описание

Университетът

Университетът Сан Хорхе, разположен в Villanueva de Gállego в покрайнините на град Сарагоса, е основан през 2005 г. и е част от групата San Valero, група от образователни институции, ръководена от Fundación San Valero, нестопански център с над 60-годишна история в различни нива и видове средно, по-нататъшно и висше образование и обучение през целия живот.

Мисията на всички институции, които са част от групата на Сан Валеро, е да допринасят за устойчивото развитие на обществото чрез интегрирано образование, основано на християнски ценности, което позволява на хората да се справят с професионалните предизвикателства в съответствие с нуждите на околната среда.

Университетът Сан Хорхе понастоящем има повече от 2100 студенти, магистри и докторанти в пет различни центъра: Факултет по здравни науки, Факултет по комуникации, Архитектурно училище, Политехническо училище и Училище за управление и лидерство.

Моделът на преподаване и обучение на университета Сан Хорхе се основава на шест различни елемента:

  • Цялостното образование на лицето, присъстващо в учебната програма на всяка програма (личен проект и професионален проект).
  • Култура на обслужване на хората около нас чрез интегриране на служебното обучение в учебната програма и насърчаване на доброволната работа с университетската общност.
  • Персонализираното внимание на ученика чрез ангажираността на преподавателския състав за постигане на положителни резултати при прилагането на плана за действие.
  • Преподаване на иновации и интегриране на нови технологии с цел непрекъснато подобряване на учебния опит на нашите ученици.
  • Интернационализацията на учебните програми с цел подготовка на студентите за все по-голям международен и глобален пазар на труда.
  • Връзки с индустриалната и бизнес общността, насърчаване на участието на гостуващи специалисти в преподавателската дейност и в разработването на реални бакалавърски и следдипломни проекти в сътрудничество с фирми и институции.

Кампусът на университета Villanueva de Gállego разполага с авангардни инсталации и ресурси за преподаване и обучение, както и спортно училище, където нашите ученици могат да участват в широк спектър от спортни дейности.

Програми с обучение на:
испански

Това училище също предлага:

MBA

Universidad San Jorge

Магистърската степен по бизнес мениджмънт (MBA) е степен с "изпълнителен" календар и изключително практическо обучение, адаптирано към бизнес света. ... [+]

Магистър по бизнес администрация - MBA

Магистърската степен по бизнес мениджмънт (MBA) е степен с "изпълнителен" календар и изключително практическо обучение, адаптирано към бизнес света.

Нашето предизвикателство е да обучаваме тройно: управленски умения, аналитични умения и социална осведоменост на организациите, в които работим. С магистърска степен по бизнес администрация искаме да направите обиколка на различните отдели на всяка компания с цел развиване на критичен, конструктивен и проактивен манталитет. Искаме да подобрим аналитичното ниво, обучението за внедряване на нови тенденции и да придобием "ноу-хау" как да ги включим, за да създадем нови възможности.... [-]

Испания Zaragoza
Октомври 2019
Редовно обучение
1 year
Кампус
Научете повече на английски
Location address
Villanueva de Gállego
Autovía A-23
Zaragoza-Huesca Km 299

Zaragoza, Aragon, ES
Social Media