Прочетете официалното описание

Кои сме ние The International Business School, на Business School и Франсиско де Витория University Аден е институция международна академична с присъствие в над 17 страни чрез своите 27 офиса.

Основната ни цел е да се обучават на следващото поколение мениджъри и да помогне на нашите ученици да "преосмисли" и да даде тласък на така необходимата промяна за утре в компании те водят.

Голямото предизвикателство на нашето образователен модел е образуването на професионалисти, фокусирани върху лицето и призванието да се трансформира, за да станат агенти на промяната в обществото и да се допринесе за това, ние сме създали богата програма от стипендии за студенти с талант, че липсата на финансови средства, за да дойде да се образува.

Сърцето на голямо училище композиране, следователно, на своите студенти и Аденския International Business School се стремят да допринесат за по-нататъшното растежа на лични и професионални постижения на нашите ученици.

Ние имаме старши преподавател във всички академично съдържание, съставена от учители на пълно работно време, с опит в приложни изследвания и консултации в света на бизнеса научни изследвания, както и набор от допълнение факултет, който включва най-добрите професионалисти. Освен това, ние се гордеем между нашия факултет да получавате посещение професори от нашите 27-международни локации.

С една дума, ние сме ангажирани и посветен общност на учители, специалисти и студенти, обединени така, че нашите ученици да придобият необходимите умения, за да станете носители на промяната в организациите, в които работят или работят, по отговорен начин, умения отворени и интердисциплинарен.

Програми с обучение на:
  • испански

Това училище също предлага:

MBA

UFV-ADEN INTERNATIONAL BUSINESS SCHOOL

Методология, базирана на експеримент за цел да се научат как да се вземат решения в сценарии от реалния живот и среда с ниско налягане. ... [+]

"Да се ​​научим да олово се постига чрез насочване"

Въз основа на тест МЕТОДИКА Създаден, за да се научат да вземат решения в сценарии от реалния живот и среда с ниско налягане. 32 тренажори + педагогика на иновативна учебна базирани експериментиране. Доказан повече от 12 години. Използва се за обучение на повече от 45 000 мениджъри от водещи фирми в Испания и Латинска Америка. Игриви, интерактивни, ориентиран към резултатите. Създаден, за да направи оптимални решения, които да ви помогнат да получите резултатите, които очаквате. ... [-]
Испания Мадрид
Септември 2020
испански,Spanish (Spain)
Редовно обучение
9 месеца
Кампус
Научете повече на английски

Escuela de Negocios UFV