UFV-ADEN INTERNATIONAL BUSINESS SCHOOL

Представление

Прочетете официалното описание

Кои сме ние The International Business School, на Business School и Франсиско де Витория University Аден е институция международна академична с присъствие в над 17 страни чрез своите 27 офиса.

Основната ни цел е да се обучават на следващото поколение мениджъри и да помогне на нашите ученици да "преосмисли" и да даде тласък на така необходимата промяна за утре в компании те водят.

Голямото предизвикателство на нашето образователен модел е образуването на професионалисти, фокусирани върху лицето и призванието да се трансформира, за да станат агенти на промяната в обществото и да се допринесе за това, ние сме създали богата програма от стипендии за студенти с талант, че липсата на финансови средства, за да дойде да се образува.

Сърцето на голямо училище композиране, следователно, на своите студенти и Аденския International Business School се стремят да допринесат за по-нататъшното растежа на лични и професионални постижения на нашите ученици.

Ние имаме старши преподавател във всички академично съдържание, съставена от учители на пълно работно време, с опит в приложни изследвания и консултации в света на бизнеса научни изследвания, както и набор от допълнение факултет, който включва най-добрите професионалисти. Освен това, ние се гордеем между нашия факултет да получавате посещение професори от нашите 27-международни локации.

С една дума, ние сме ангажирани и посветен общност на учители, специалисти и студенти, обединени така, че нашите ученици да придобият необходимите умения, за да станете носители на промяната в организациите, в които работят или работят, по отговорен начин, умения отворени и интердисциплинарен.

Места

Мадрид

Address
Calle Orense 69
(Eurobuilding II)

28020 Мадрид, Мадридска общност, Испания

Мадрид

Address
Ctra. Pozuelo-Majadahonda (M-515) Km. 1.800
28223 Мадрид, Мадридска общност, Испания

Програми

Това училище също предлага: