Royal University Center Maria Cristina

Представление

Прочетете официалното описание

За нас

Институция с нестопанска цел, с история и престиж.

RCU Escorial-Mª Cristina е основана от кралицата на регента Мария Кристина де Хасбърго и Лорена, през 1892 г., управлявана от религиозния орден на Августин от основаването му. Това е горен образователен център, свързан с Мадридския университет Комплутенсе.

Ние преподаваме официалните програми за бакалавърска степен по право и бакалавър по бизнес администрация, магистър по право и частна степен по хиропрактика.

Университетският център Escorial - Мария Кристина Роял е разположен в необикновена обстановка и в невероятна обстановка. Университетският кампус е част от удивителния монументален архитектурен комплекс на Кралския манастир Ел Ескориал, основан от крал Филип II през 16 век. Всичко това създава особено благоприятна атмосфера за изучаване и междуличностни взаимоотношения.

Сградите са истински скъпоценни камъни на архитектурата, с напълно модернизирани съоръжения: Студентски дом, Библиотека, спортна зала, лекционни зали, оборудвани с прожекционни съоръжения, компютърни зали и др.

Цялостното обучение на индивидите е основната цел на образователната програма, предлагана от университетския център Escorial - Мария Кристина, чрез развитието на техния познавателен, физически, социо-културен потенциал, който ги отвежда до границите на техните възможни знания. Стимулираме творчеството и научните изследвания чрез академично образование, предаване на знания и култура.

Ръководството на Центъра наблюдава качеството и образователните постижения в постоянен и плавен диалог между преподавателите и студентите, далеч от стерилното бюрократично формално образование.

Преподавателският състав, до голяма степен привлечен от Мадридския университет Комплутенсе и бизнес света, е лично и професионално ангажиран в обучителните и образователни дейности на своите области.

Вие сте в центъра на интереса и целта на нашата пълна институционална академична работа. Поради тази причина всеки студент има преподавател / преподавател, който го ръководи и съпровожда в професионалното и академично обучение.

- Ходи с мен, ако държиш същите истини. Разгледайте с мен, ако имате същите съмнения. Когато разпознаете грешката си, елате с мен. Където познавате моето, вземете ме със себе си ”(Св. Августин).

От контекста на тази несравнима архитектурна обстановка, символ на универсалност и братство, ние искаме нашите ученици / освен че са професионалисти, да станат мъже и жени с граждански ценности, чувствителни и отдадени на развитието и зачитането на човешкото достойнство.

Ние отваряме вратите си за всички, без да правим каквото и да е разграничение между раса, вероизповедание или позиция, като улесняваме реципрочната форма на обучение и информация с други университетски центрове.

Места

Мадрид

Address
Paseo de Los Alamillos, 2
Мадрид, Мадридска общност, Испания

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия