Institute For Advanced Management (CEU - IAM)

Представление

Прочетете официалното описание


За нас

CEU IAM Business School (Институт за модерно управление) е бизнес училището на групата CEU. където се обучават професионалисти, които се стремят да водят своята област по етичен и траен начин.

Ние сме най -голямата образователна група в Испания . Основана преди повече от 85 години от Католическата асоциация на пропагандистите (ACdP), групата има повече от 25 образователни центъра, в които има над 200 официални курса . се преподават. Над 250 000 студенти са преминали през нашите класни стаи и повече от 4000 професионалисти работят всеки ден, за да ви предложат най-доброто образование.

Учебната група на CEU, чието име е Университетската фондация на Сан Пабло ЦЕУ, е проект на Католическата асоциация на пропагандистите (ACdP) . Мисията на Фондацията е да допринася за подобряване на обществото чрез висококачествено образование, предлагайки образователен модел в съответствие с принципите на християнския хуманизъм , ценностите, предавани ни от Евангелието и действащи в обществения живот в каузата на правосъдието и в защита на човешките същества.

Целите на групата на ЦЕУ са да търсят академични и професионални постижения , иновации в образователните си проекти и обучение на учениците по човешките ценности и добродетели .

Отличителните черти на CEU IAM Business School са лидерство и етика в отговор на все по-цифровия, глобален и постоянно променящ се свят. Ние сме отдадени на трайни и устойчиви ценности и принципи, за да водим хората и организациите.

Имаме мощни международни партньорства , както и споделени програми с американски институции като Бъркли, Калифорнийския университет (класирани в Топ 1 на държавните университети и топ 4 в световните университетски новини), Babson College (# 1 призната институция за обучение по предприемачество) ) и Центъра за творческо лидерство (Топ 5 на лидерството, Financial Times).

Институтът за напреднали мениджмънт (CEU IAM) Business School е също член на AACSB International (Асоциация за развитие на университетските училища).

Международни споразумения

Бизнес училището на Института за напреднало управление (CEU IAM) (Институт за напреднали мениджмънт) е бизнес училището на групата CEU. Тя свързва академичните си постижения с международната проекция на своите студенти, като подобрява предлагането й в международни програми. Целта е да се запази глобалната визия благодарение на интеркултурността и обогатяването, което допринасят различните визии.

CEU предлага международни програми в Babson Business School (Бостън, САЩ), Колумбийския университет (Ню Йорк, САЩ), Бостънския университет (Бостън, САЩ), Научно-изследователския институт за напреднали (Кобе, Япония), Университета в Бъркли в Фордам (Ню Йорк, САЩ) и Университета в Чикаго (САЩ)

Личностно развитие

Бизнес училището на Института за напреднали мениджмънт (CEU IAM) предлага всичко необходимо за напредъка в кариерата ви. Той има професионално кариерно обслужване, което помага на студентите по време на учебния процес и след завършване на обучението. Той също така предлага възможност за достъп до CEU Emprende , специфична програма за подпомагане на предприемачеството, където се раждат нови и трайни бизнес инициативи.

ОтделПрофесионални кариери” групира отношенията на ЦЕУ с множество компании, за да намери решения, които отговарят на нуждите от кадри и кариерното развитие на завършилите. Повече от 4500 споразумения са подписани с различни компании по света.

Места

Мадрид

Address
c/Tutor 35
28008 Мадрид, Мадридска общност, Испания

Мадридска общност

Address
Calle Tutor,35
28008 Мадридска общност, Испания

Акредитации

AACSB Accredited