Прочетете официалното описание

85273_rsz_adobestock_80501595.jpg

ITAE Business School е бизнес училище с уникален и специален произход. Наследница на старата ITAE, тя е идеологически и финансово независима институция, която придобива своята марка и ноу-хау. Нейната основателност и нейното съществуване съответстват на волята на някои професионалисти да дават обучение на превъзходството на обществото.

Самата история и живот на институцията означава, че хората, които я интегрират във всеки един момент, се променят, но през цялото му съществуване ценностите на академичните постижения и глобалната визия, които го характеризират, са запазени. Екипи на професионална работа, отличаващи се с високата си квалификация, професионална траектория, човешко качество и ангажираност в развитието на капацитета на нашите ученици . Професионалистите на ITAE са тези, които наистина открояват качествената разлика на нашите проекти.

ITAE Business School е създадена, за да предлага решения в съответствие с нуждите на фирмите във всички области на бизнес мениджмънта, чрез специализирано обучение и консултации .

През годините работихме с фирми и професионалисти с много различни характеристики и сектори, което ни позволи да разработим уникални методики за работа, адаптирани към всеки отделен случай, които нямат нищо общо с модели или статични модели на действие .

Нашата методология

 • Динамика: ние можем да приложим ресурсите си към различни проекти и бизнес ситуации.
 • Практика: цялото съдържание на програмата се преподава стриктно, практично и напълно приложимо. Залагаме на учебен метод, в който се учиш, като го правиш.
 • Керканя: За да може студентът да получи най-добрия професионалист, той / тя трябва да се чувства комфортно и спокойно, възможно поради персонализираното и тясно лечение, което предлагаме по всяко време.
 • Гъвкава: Като малка компания ни позволява да се адаптираме към всяко обстоятелство по специален начин. Ние използваме оптималните умения, компетенции, инструменти и ресурси в точното време, за да предложим персонализирани отговори.85272_rsz_adobestock_128130222.jpg

Нашата сила

 • # Нашият опит
 • # Нашите възпитаници се разпространиха по целия свят.
 • # Нашите високоговорители и високоговорители
 • # Екип от професионалисти, ангажирани с техните клиенти.
 • # Нашите споразумения за сътрудничество с университети и институции.
 • # 96% разположение на нашите студенти.

Нашата цел

 • Предаване на знания и развиване на умения за обучение на най-добрите специалисти и настоящи и бъдещи мениджъри. Ориентирайте развитието на нашата околна среда, по пътя на организационната иновация, за да генерирате идеи, възможности и лидерство.
 • Осигуряване на качествени услуги, създаване на нагласи и поведение в свобода, генериране на незабравими преживявания.

ITAE Business School фокусира усилията си върху предлагането на висококачествени услуги, които улесняват управлението и направлението на организациите, хората и работните групи. И тъй, той се премести, Негово величество крал на Испания, когато той сметна за добре да получи ITAE в Zarzuela през 2009 г.

Днес повече от всякога организациите трябва да поемат сложната задача да управляват бизнеса и хората, което ги прави основни елементи за постигането на техните стратегически цели.

Глобална организация

Интернационализацията на ITAE Business School бе създадена от самото начало като основна цел за диференциране на позицията.

Нашето географско положение, граничещо с Португалия, ни предлага стратегически анклав, който да се позиционираме като референтно училище "Хисано-Луса" в международен мащаб. Това международно призвание, което ни движи, е крайъгълният камък в развитието на училището през последните десетилетия. Същата тенденция е това, което ни накара да плаваме океаните, за да превърнем нашата международна стратегия в нова и тясна връзка с Латинска Америка.

Програми с обучение на:
испански

Това училище също предлага:

MBA

ITAE Business School

Магистърската бизнес администрация International HispanoLuso (MBA IHL) е създадена, за да отговори на нарастващата нужда на компаниите да включат младите професионалисти ... [+]

Обща информация за MBA

Магистърската бизнес администрация International HispanoLuso (MBA IHL) е създадена, за да отговори на нарастващата нужда на компаниите да включат младите професионалисти в съвременна, полезна и адаптирана към бизнес реалност в най-международния си профил.

Може да ръководи екипи от хора и да взема решения в глобална и мултикултурна среда в постоянна промяна и трансформация.... [-]

Испания Badajoz
Октомври 2019
испански,португалски
Редовно обучение
12 месеца
Кампус
Научете повече на английски