Graduate School of Management in Barcelona (GSMB)

Представление

Прочетете официалното описание

Graduate School of Management е амбициозен, космополитен, иновативен проект, отразяващ ключови предизвикателства и основни ценности, свързани с днешния свят.

GSM Барселона е основана като паневропейска институция с партньорски университети в цяла Източна и Западна Европа, обединени в неумолимото преследване на върхови постижения в областта на висшето образование и върховите постижения в областта на научните изследвания и се ръководи от престижен академичен факултет по икономика и финанси ,

Училището има за цел да предложи широк спектър от професионални и академични степени в управлението и бизнеса, за да завърши студентите, ангажирани с разбирането на сложните социално-икономически и финансови процеси на все по-глобално общество.

В допълнение към предлагането на предизвикателни магистърски програми, училището насърчава върхови постижения в бизнеса и организационните изследвания в тясно сътрудничество с трите си учредителни академични органа и по-широката мрежа от международни партньори.

Мисия

Основна характеристика на Graduate School of Management в Барселона я поставя в авангарда на най-новите и най-добрите практики в рамките на висшето образование, като съчетава иновативните превъзходства на академичния свят с практическия опит на бизнеса и социалния ангажимент на държавните организации.

подход

Студентът е "движещата сила" в Graduate School of Management в Барселона.

Това означава, че сме ангажирани да посрещнем нуждите на учениците чрез оптимизиране на учебния процес и създаване на разбиране за това, което е подходящо в среда на учене през целия живот, за да отговори на променящите се предизвикателства на живота в един все по-интегриран световен пазар.

Нашият учебен подход е прагматичен, съчетавайки както интелектуално, така и опитно учене, развиване на знания и умения и база от знания чрез индивидуално развитие и работа в екип.

Защо да изберете Graduate School of Management в Барселона?

GSM Барселона има много функции, които я разграничават от други бизнес училища
Академично съвършенствоФакултет, избран от най-престижните организации в света.
Европейски опит
2000 компании гледат към GSM Barcelona за висококачествени стажанти.
Международен фокус
GSMB ще ви даде умения да успеете в един все по-глобализиран свят.
Студентски живот
Ние имаме опит, който да ви накара да се заредите у дома си в Европа.
Бъдете част от 100 университета, участващи в нашия амбициозен проект.

Места

Барселона

GSM Barcelona

Address
GSM Barcelona
Plaça d'Adria, 1 Bis

08021 Барселона, Каталония, Испания
Телефон
+34 932 05 18 68

Барселона

GSM Barcelona

Address
Plaza Adriano, 1 bis
08017 Барселона, Каталония, Испания
Телефон
+34 932 05 18 68

Програми