Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació

Представление

Прочетете официалното описание

представяне

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació (FUdGIF) е институцията, създадена от Universitat de Girona (UdG) за насърчаване на научните изследвания и преподаване във всички области на Университета в Жирона и да бъде в услуга на обществото на което е част.

Основната му цел е да насърчава напредъка на обществото и да допринася за обучението и развитието на гражданите, както и да насърчава трансфера на знания между Университета в Жирона и бизнеса. За да осъществи тази цел, Фондацията управлява дейностите на UdG в собствените си проучвания за непрекъснато обучение и културно и научно разпространение.

От създаването си през 1997 г., Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació популяризира и управлява богато предложение за програми на UdG. Повече от 40 000 професионалисти са завършили някои от своите магистри, следдипломни степени или дипломи в различните области на знанието, които предлагат.

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació е също притежател на Център за следдипломни изследвания, собствен център към университета в Жирона, който преподава университетски магистри, собствени магистри, следдипломни дипломи и следдипломни курсове в съответствие с правилата, одобрени от UdG.

Места

Жирона

Address
XRPG+7V Girona, Espanha
Жирона, Каталония, Испания