ESEM

Представление

Прочетете официалното описание

Запознайте ESEM

ESEM, това е бизнес училище с международни бизнес програми. Тя е основана в Мадрид през 1968 г., за да се образува академично в областта на маркетинг, мениджмънт, администрация и управление, специалисти в състояние да отговорят на настоящите и бъдещите нужди на компанията и на пазара.

Имаме следната образователна програма:

  • Магистър по управление на спорта и магистър по Спортна подготовка
  • MBA по мениджмънт, администрация и управление (DAGE)
  • Магистър по маркетинг и търговско управление (ММ)
  • Диплома за висше образование по маркетинг и управление на продажбите
  • Executive MBA Стопанско управление (EXE)
  • MBA в специалност мениджмънт в здравеопазването промишленост и фармацевтика (FARMA)

център

От 1968 година насам, ESEM успешно при условие, специализирани кадри със съответната кариера и млади хора, които са започнали своята работа обучение. Повече от 40,000 международни специалисти са преминали през нашите класни стаи, където в допълнение към тяхното обучение, са постигнали размяна на практически знания, което се изпълнява нашата философия ... "учене чрез правене"

Целта на тези програми е обучение по всички практически инструменти и елементи, необходими за търговския маркетинг мениджмънт, Управление на продажбите, финансов мениджмънт, Управление на човешките ресурси и общото управление на международна компания. Програми и тяхното съдържание са във висша степен практични.

Спете и предизвикателство всички професионални, ще Ви бъде успешно завършен с всички тези програми, защото като профилът на студент и ще съветва защо да изберете програма.

Не се колебайте, приканвам всички ESEM курсове и програми, както и техния професионализъм и тренировките ни, ние можем да споделят опит заедно и способността да планирате MBA по ваш вкус.

Ние чакаме.

Хайде Франсиска Алиага

Места

Мадрид

Ex'pression College

Address
Avd. de los Madroños, 55 (Parque Conde Orgaz)
28043 Мадрид, Мадридска общност, Испания
Телефон
+1 510-654-2934