Прочетете официалното описание

Запознайте ESEM

ESEM, това е бизнес училище с международни бизнес програми. Тя е основана в Мадрид през 1968 г., за да се образува академично в областта на маркетинг, мениджмънт, администрация и управление, специалисти в състояние да отговорят на настоящите и бъдещите нужди на компанията и на пазара.

Имаме следната образователна програма:

  • Магистър по управление на спорта и магистър по Спортна подготовка
  • MBA по мениджмънт, администрация и управление (DAGE)
  • Магистър по маркетинг и търговско управление (ММ)
  • Диплома за висше образование по маркетинг и управление на продажбите
  • Executive MBA Стопанско управление (EXE)
  • MBA в специалност мениджмънт в здравеопазването промишленост и фармацевтика (FARMA)

център

От 1968 година насам, ESEM успешно при условие, специализирани кадри със съответната кариера и млади хора, които са започнали своята работа обучение. Повече от 40,000 международни специалисти са преминали през нашите класни стаи, където в допълнение към тяхното обучение, са постигнали размяна на практически знания, което се изпълнява нашата философия ... "учене чрез правене"

Целта на тези програми е обучение по всички практически инструменти и елементи, необходими за търговския маркетинг мениджмънт, Управление на продажбите, финансов мениджмънт, Управление на човешките ресурси и общото управление на международна компания. Програми и тяхното съдържание са във висша степен практични.

Спете и предизвикателство всички професионални, ще Ви бъде успешно завършен с всички тези програми, защото като профилът на студент и ще съветва защо да изберете програма.

Не се колебайте, приканвам всички ESEM курсове и програми, както и техния професионализъм и тренировките ни, ние можем да споделят опит заедно и способността да планирате MBA по ваш вкус.

Ние чакаме.

Хайде Франсиска Алиага

Програми с обучение на:
  • испански

Това училище също предлага:

MBA

ESEM

С теоретична методология - практиката ESEM, студентът ще бъде предоставена адаптиране към новите технологии, колкото е необходимо, и поиска днес за един пост на генерален ... [+]

Международната завършил професионално ниво. Насочена към хора, които притежават или са призовани да заемат позициите и функциите на търговски и маркетинг директори или директори.

ESEM, с 47-годишна дейност и развитие, е бизнес училище, специализирана в бизнес райони на търговски и маркетинг, мениджмънт и бизнес администрация, с признаване на национални и международни компании.... [-]

Испания Мадрид
Септември 2020
испански
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
ESEM

С този курс студентите ще придобият специализирано обучение в Бизнес Завършил изпълнителния Coaching. Можете да получите необходимите знания, за да развиват своята профес ... [+]

Целта на курса

Целта на програмата е:

Придобие знанията, уменията и способностите, необходими за практикуването на коучинг на ниво предприятие Увеличаване на изпълнителната и бизнес развитие чрез използване на техники в организационната подготовка и консултации поле. Насърчаване на развитието и ръководството на предприятията, към балансирано състояние на самопознанието и практиката. ... [-]
Испания Мадрид
Септември 2020
испански
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски