CESMA Business School

Представление

Прочетете официалното описание

CESMA Business School е образователна институция, фокусирана върху управлението, иновациите и предприемаческия дух. Ние осъзнаваме, че образованието в бизнеса не е ограничено до обучението на добри мениджъри, компетентни финансови или добре подготвени мениджъри, а също и обучение по ценности и бизнес етика.

Ние твърдо вярваме, че обучението трябва да бъде неразделна част, процес на реална трансформация за нашите ученици. Ето защо, освен че получават специфично обучение в специфична област на специализация, нашите студенти укрепват своите лидерски умения, емоционална интелигентност и комуникация между другите, така необходими в ефективното управление на работните екипи днес.

Aerial Panorama view of Barcelona city skyline and Sagrada familia at dusk time,Spain

Нашата академична оферта включва основните явления, които влияят върху текущата панорама на бизнес обучението: глобализацията на управлението, влиянието на новите технологии върху учебния процес, приемането на разнообразието и новите видове интелигентност сред както и разработването на разнообразни източници и канали за предаване на знания.

Предлагаме Ви двугодишен курс от 4 години в специалностите Бизнес администрация и Мениджмънт, Търговски мениджмънт и Маркетинг или Управление на Протоколи и Организиране на Събития, в които през четвъртата година ще се проведе магистърска програма. Нашето обучение се основава на практическа методология, подкрепена от развитието на лични и професионални умения.

Ние ще ви подготвим да анализирате и решавате проблеми в различните области на компанията. Благодарение на споразуменията за сътрудничество, които сме установили с престижни университети и училища в чужбина, можете да учат една година извън Испания и да изберете официална степен в съответствие с Европейското пространство за висше образование EHEA. На ваше разположение е отдел за професионално развитие, който ще ви напътства, когато искате да направите първите си стъпки в света на компанията.

Ние ви обучаваме по бизнес английски през първите 3 години от степента. Ние ще ви подготвим за Cambridge English: Business Certificate, официално заглавие Cambridge English Language Assessment (част от Университета в Кеймбридж, Великобритания).

Ние ви предлагаме възможността за изучаване на втори език (китайски), който ще ви позволи да подобрите професионалните си очаквания. Този език се позиционира като ключов в бизнес сектора.

Места

Мадрид

Address
Calle Bausá,23
28033 Мадрид, Мадридска общност, Испания