Прочетете официалното описание

Нашата мисия предефинират висшето образование

Ние почти 25 години, които предлагат по-глобален опит и иновативно обучение е възможно, непрекъснато се разгледа на традиционния модел на висшето образование в бакалавърска и възпитаник; ние възнамеряваме да я подобрим и за това, ние периодично прави преглед на всички наши програми, които се основават на истинската визия на пазара и имаме най-опитните специалисти, които въвеждат новаторски подход и стойността на високи постижения и предприемачеството. И в областта на образованието се различаваме в областта на иновациите и адаптирането към промени. CESINE в челните редици на образованието.

Иновации образование

Адаптират към промените в света не е достатъчно. За да доведе положителна промяна, ние трябва да намерим нови и по-добри начини за правене на нещата. Ние сме един от първите университети в света, за да се обединят на едно място най-креативните умове, най-известните дизайнери и tastemakers бъдеще с бъдещите лидери на бизнеса, комуникациите и маркетинга.

Един различен Завършил

Нашите възпитаници ни правят това, което сме. Те са нашият продукт и ние определяме успеха. лидери в управлението на бизнеса, комуникации, дизайн и в технологичната област, всички от тях могат да се изправят професионалното си бъдеще с увереност; насочване на експертния си опит студенти и най-високо качество.

Нарежда сред най-добрите

Наличието на Cesine сред челните позиции в международните класации отразява ангажимент за високи постижения и най-вече способността да се адаптират към промените и да се помогне на хората и организациите да постигнат своите резултати. Толкова много, така, че сме поставени в челната тройка на четиридесет испански университети, заемайки I2N изготвен от PriceWaterhouse Coopers и образование Първо, който измерва нивото на английски език на учениците и степента на интернационализация на институции, Той стои зад Университета на Навара и San Pablo CEU. Освен Cesine е получил най-висока оценка в преподаването, пригодността за заетост, съоръжения и социална ангажираност в престижната класация "QS Stars".

Периоди "Еразъм" гарантирани

Стратегически съюзи с множество реномирани университети, бизнес училища и международен дизайн помогне да се гарантира на всички ученици периоди стипендии "Еразъм" в различни страни, както и гарантирани най-добрите практики в испански фирми, а също и в Ню Йорк, Сан Франциско, Бостън, Торонто и Париж.

Подвластни на пригодността за заетост и предприемачество

Ние сме един университет, управлявана от хора, сега, това означава, че ние слушаме работодатели с увереност, че непрекъснато се развива, за да отговарят на вашите очаквания. Ние измерваме ефективността на нашите три училища на бизнеса и Communication Design и успеха на програмите, които предлагаме, на базата на оценки на 360 студенти, както ученици и учители. И свидетелството на нашите над 9000 възпитаници потвърдена.

Ние сме испанската институция най-ангажиран с пригодността за заетост и предприемачество. Имаме подписани споразумения с над 1100 фирми, сме успели 15 500 ученици практикуват различни бакалавърски и магистърски програми и около 2500 работни места. Той също така е домакин на годишния панаир на работа и работа в мрежа, а ние организирана Форума на предприемачеството, пионерска инициатива, която насърчава предприемачеството сред студентите от двадесет години.

Програми с обучение на:
Spanish (Spain)

Това училище също предлага:

Годишна програма EMBA

CESINE Centro Universitario

Съзнава необходимостта да се обучат хора, които ще доведат тези промени, CESINE Business School Executive MBA е разработила програмата със съдействието на водещи фирми в ... [+]

A достъпна програма

Бизнесът днес работят в среда на несигурност, която се променя бързо. Поради глобализацията на пазарите, възможностите и заплахите за нашите фирми се появят по всяко време и навсякъде по света, а дори и в далечината, може да имат незабавен ефект върху нашите пазари.

Във всички ключови аспекти на корпоративното управление са много съществени промени, които изискват директори, отговарящи за всяка област солидни познания, за да се повлияе на развитието на силните страни и устойчивостта на техните организации.... [-]

Испания Santander
Септември 2019
Редовно обучение
1 year
Кампус
Научете повече на английски