Прочетете официалното описание

108856_rsz_adobestock_118804504.jpg

AISE: Стани свободно владеене на испански, докато изкопаваш пръстите си в рая

Опитът на Active Interschool Spain Experience училище в Active Interschool Spain Experience (AISE) предоставя все по-жизненоважна услуга на студенти по целия свят - потапяне в втория по популярност език в света, испански.

И всичко това, докато играеш и живееш на поразителния остров Тенерифе. Начало на невероятни разходки сред вулкани и планини, зловещи плажове и дълбоки океански гмуркания с делфини и костенурки, гледане на звезди в една от най-големите обсерватории в света и култура с дизайнерски магазини и карнавал, съперничещ само на Рио експлозивен синтез на цивилизована култура и диво приключение.

О, и забравихме ли, че никога не е по-ниска от 65 ° F и никога не е по-висока от 80 ° F?

Така че, научете умение, което можете да използвате завинаги, и да се забавлявате на най-дружелюбните острови. Чакаме!

Защо AISE е по-добър и по-бърз при преподаването на испански

Испанските ще продължат да се разрастват в употребата; прогнозира се до 2050 г. САЩ ще бъдат най-голямата испано-говоряща страна. Така че, сега повече от всякога, за да процъфтяваме в един свят на многоезичието, е жизненоважно да научим испански.

Учениците могат бързо да се почувстват претоварени, когато се опитват да научат език, докато вземат други класове, оставяйки малко време за изучаването на испански език, поради което AISE е водещата програма за испански език за студенти.

Разположен на най-големия на Канарските острови, Тенерифе, AISE е пълно потапяне на испански. Студентите ще живеят в кампуса на Colegio Santo Domingo и ще научат езика в интерактивна и динамична среда. Опитът за поглъщане на звука дава възможност за дълбоко разбиране на звуците и изразите на испанския език и ще даде възможност на студентите да овладеят испанския език по-бързо от граматично-ориентираните методи, популярни в САЩ; AISE е за практическото използване на испанския език.

Програми с обучение на:
  • испански

Това училище също предлага: