Central College Dublin

Представление

Прочетете официалното описание

Като Колеж, Ние насърчаваме нашите ученици да се съсредоточи върху наслаждавайки се на опита на придобиване на нови умения, които ще им помогнат в бъдещите си избират кариера. Ние се гордеем с осигуряване на нашите учители са качествена Ед и опитни професионалисти.

Ние искаме да гарантираме, че имате отличен опит по време на времето си тук, в Central College - Както в класната стая и извън нея. Нашият екип студент грижи са на разположение, за да отговори на всички ваши въпроси за живота в Дъблин и всякакви други въпроси, които имате и нашата програма социални дейности ще ви запознае с много ди erent ирландските преживявания. Ще се радваме да ви посрещнем в нашия колеж!

Нашата мисия Мисията на CCD е да се предостави изключителна образователни курсове и студентски услуги, които отговарят и надхвърлят очакванията на нашите ученици:

College Ethos и стратегия

Характерът на CCD е да има на благосъстоянието на нашите ученици в основата на всичко, което правим, за да се гарантира, че всеки студент има отличен опит на CCD. Еднакво CCD усилия, за да гарантират, че Колежът е положителна работна среда за всички служители.

Цялостната стратегия на Колежа е да се позиционира извънреден труд като водещ доставчик на качествени образователни програми чрез предоставяне на отлични услуги за подкрепа на студентите и добре проектирани и добре доставени образователни курсове, предоставяни от квалифицирани и опитни преподаватели по.

Нашата визия Визия Central College Dublin е да се отличат в предоставянето на качествено образование на учениците.

Ние се стремим да подготвяме нашите студенти с познания и умения, за да им помогне да постигнат своите цели в кариерата.

Ние се стремим да създадем обогатена учебна среда, която дава възможност на студентите да засили своите знания и да станат учещи през целия живот.

Места

Дъблин

Address
Central College Dublin,
3 Ellis Quay

Дъблин, Окръг Дъблин, Република Ирландия

Програми

Това училище също предлага: