Прочетете официалното описание

Смятан за един от най-старите университети в Индонезия, Университас Гаджа Мада служи като стълб на образователното пробуждане в Индонезия и претендира да бъде защитник и разпространител на Панчасила.

В Universitas Gadjah Mada, студентите получават широк спектър от възможности за развитие на творчеството и иновациите в своите сфери чрез подкрепа на модерна инфраструктура и информационни технологии. Като изследователски университет от световна класа, UGM обръща голямо внимание на изследователските дейности, като мотивира преподавателите, както и студентите да провеждат и публикуват своите изследвания. Освен това, тези усилия се активизират чрез разработване на 25 учебни центъра по различни научни области. UGM е снабден с чисти ресурси на 3608 преподаватели и 4,324 служители, които са силно ангажирани с превръщането на UGM в най-добрия университет и най-важното образование в Индонезия.

Въвеждане на UGM

Universitas Gadjah Mada е индонезийски държавен университет за изследване на бръшлян, разположен в Йогякарта, Индонезия, основан на 19 декември 1949 г. UGM е най-старата и най-голямата висша институция в Индонезия. Разположен в Йогякарта, Индонезия, университетът с 360 акра се състои от 18 факултета, 68 програми за следдипломна квалификация, 23 програми за дипломиране, 104 магистърски и специализирани програми и 43 докторски програми.

В момента има около 55 000 студенти, 1187 чуждестранни студенти и 2500 преподаватели. Университас Гаджа Мада се смята за един от най-престижните университети в Индонезия.

UGM осъществява образователна област, стъпка, която университетите предприемат за създаване на благоприятна среда за непрекъснатост на учебния процес. Тези усилия се преследват в контекста на развитието на мултидисциплинарни сътрудничество и отговор на екологичните въпроси, за да се постигне визията на университета. Някои от стъпките са намаляване на замърсяването и емисиите на отработени газове на превозните средства, развитие на пешеходци, ограничаване на превозните средства, влизащи в кампуса, изграждане на нови общежития в кампуса, разработване на джобове за паркиране, засаждане на зелени дървета и много други.

Специалният регион Джокякарта, където се намира UGM, е една от най-малките провинции в Индонезия и е широко известен като център на яванската култура, както и като център на обучение. Той има 3,400,000 жители, 511 000 от които живеят в град Джокякарта. Неговото обозначаване като център на учене е белязано от съществуването на 120 държавни и частни висши учебни заведения с население от над 300 000 ученици.

зрение

За да бъде отличен и иновативен университет от световна класа, пропитан с националните културни ценности, основани на Панчасила като държавна идеология и посветен на интереса и човечеството на нацията.

Мисия

Осъществяване на образователни, изследователски и общественополезни дейности, както и запазване и развитие на знания, които са отлични и полезни за обществото.

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

MBA

UNIVERSITAS GADJAH MADA

MM FEB UGM е водещо бизнес училище в Индонезия, предлагащо висококачествено бизнес обучение, характеризиращо се със силни и компетентни преподаватели, динамична учебна пр ... [+]

MM FEB UGM е водещо бизнес училище в Индонезия, предлагащо висококачествено бизнес обучение, характеризиращо се със силни и компетентни преподаватели, динамична учебна програма, съвместен и творчески учебен процес и приятна академична атмосфера. Тъй като е акредитирана в международен план от AACSB (Асоциацията за развитие на университетските училища), програмата е единствената представителна програма на MBA в Индонезия, която е призната в световен мащаб.... [-]

Индонезия Yogyakarta
Август 2019
Английски
Редовно обучение
18 - 24 месеца
Кампус
Научете повече на английски