Indian School of Management & Entrepreneurship

Представление

Прочетете официалното описание

Насърчаване на предприемачите на утрешния ден

ISME е революционна академична екосистема с фокус върху творческото мислене и иновациите, ръководени от дизайна. Инвестираме в студентите, за да им помогнем да направят повече и да предизвикат предприемачески умове.

С нашите най-съвременни съоръжения, близост до индустрията и силни международни алианси, ние предлагаме на студентите най-добрия шанс да успеят.

ISME насърчи екосистемата на ресурсите, академичните програми, инкубаторите и експертите, за да стимулира Вашата иновация и ултрамодерна компания. Всяка година студентите се насърчават да внедрят своите визионерски идеи в нашата група от опитни преподаватели и наставници.

Вдъхновете

Чрез нашата академична учебна програма, семинари и обучения, ние гарантираме, че студентите са оборудвани с предприемачески умения и иновационни знания, за да започнат стартирането си.

в инкубатор

В ISME ще намерите достъп до велики ресурси като 3 ниша ускорители за стартиране, партньори като Google и Microsoft, мрежа от инвеститори и други ресурси за стартиране на успешен бизнес.

запалва

Нашата голяма мрежа от опитни преподаватели и наставници помагат на студентите да развият и изпробват своите иновативни идеи и бизнес начинания.

Нашата академична философия

Уникалната ни академична програма съчетава основите на бизнеса с опитното обучение и "лидерския" смисъл, който е от значение за днешната икономика.

Предлагаме бакалавърски и следдипломни програми, базирани на подхода "Бизнес и предприемачество" (BELL), предлагащ иновативни учебни програми

Енергия на бизнес центъра

Намира се в Долна част на Парел иновационен район в сърцето на Мумбай, ISME е в центъра на стартиращи фирми и корпоративни действия.

С широкото излагане на индустрията и достъпа до нашите собствени инкубатори, ISME дава възможност на предприемаческия двигател.

Икономски университет в стратегическо градско местоположение

Ултрамодерният университет, разположен в централния бизнес район и в Hotspot на иновациите в Долна Парел, Мумбай, с внимателно подготвени стилни пространства, създадени да учат, да се ангажират, да си сътрудничат и да се трансформират.

Места

Parel

Address
400013 Parel, Махаращра, Индия