Прочетете официалното описание

Насърчаване на предприемачите на утрешния ден

ISME е революционна академична екосистема с фокус върху творческото мислене и иновациите, ръководени от дизайна. Инвестираме в студентите, за да им помогнем да направят повече и да предизвикат предприемачески умове.

С нашите най-съвременни съоръжения, близост до индустрията и силни международни алианси, ние предлагаме на студентите най-добрия шанс да успеят.

ISME насърчи екосистемата на ресурсите, академичните програми, инкубаторите и експертите, за да стимулира Вашата иновация и ултрамодерна компания. Всяка година студентите се насърчават да внедрят своите визионерски идеи в нашата група от опитни преподаватели и наставници.

Вдъхновете

Чрез нашата академична учебна програма, семинари и обучения, ние гарантираме, че студентите са оборудвани с предприемачески умения и иновационни знания, за да започнат стартирането си.

в инкубатор

В ISME ще намерите достъп до велики ресурси като 3 ниша ускорители за стартиране, партньори като Google и Microsoft, мрежа от инвеститори и други ресурси за стартиране на успешен бизнес.

запалва

Нашата голяма мрежа от опитни преподаватели и наставници помагат на студентите да развият и изпробват своите иновативни идеи и бизнес начинания.

Нашата академична философия

Уникалната ни академична програма съчетава основите на бизнеса с опитното обучение и "лидерския" смисъл, който е от значение за днешната икономика.

Предлагаме бакалавърски и следдипломни програми, базирани на подхода "Бизнес и предприемачество" (BELL), предлагащ иновативни учебни програми

Енергия на бизнес центъра

Намира се в Долна част на Парел иновационен район в сърцето на Мумбай, ISME е в центъра на стартиращи фирми и корпоративни действия.

С широкото излагане на индустрията и достъпа до нашите собствени инкубатори, ISME дава възможност на предприемаческия двигател.

Икономски университет в стратегическо градско местоположение

Ултрамодерният университет, разположен в централния бизнес район и в Hotspot на иновациите в Долна Парел, Мумбай, с внимателно подготвени стилни пространства, създадени да учат, да се ангажират, да си сътрудничат и да се трансформират.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MBA

Indian School of Management & Entrepreneurship

Програмата подготвя студентите да проучат и да се потопят в нови възможности в ерата на данните, ... [+]

За ISME

ISME е нова образователна институция за възрасти, чиято цел е да предоставя най-съвременни знания и да създава иновативни решения за предизвикателствата на света. Намира се в сърцето на корпоративния Мумбай, ISME инвестира в превръщането на своите студенти в предприемачи, производители на промени и иноватори.

За WNS

WNS е първокласна консултативна компания за управление на бизнес процеси, която позволява бизнес трансформация чрез интелигентни процеси, вземане на решения чрез вникване... [-]

Индия Parel
Юли 2020
Английски
Редовно обучение
3 семестри
Кампус
Научете повече на английски
Indian School of Management & Entrepreneurship

"Целта на тази програма е да внуши участниците в съответните управленски, бизнес и лидерски умения, като по този начин насърчи иновациите, устойчивостта, ефективността ... [+]

"Целта на тази програма е да привлече участниците със съответните управленски, бизнес и лидерски умения, като по този начин насърчи иновациите, устойчивостта, ефективността

За ISME

ISME е мащаб за корпоративни професионалисти, като им предлага възможност не само да научат и подобрят знанията си за професионалния свят, но и да ги окуражат да излязат като изключителни лидери, носещи забележителна промяна в бързодействащия конкурентен свят. ISME е опора за идеи, сътрудничество ISME наскоро спечели наградата "Икономически времена за най-добра образователна марка 2018" за една от индийските екологични екосистеми за устойчиво развитие.... [-]

Индия Parel
Юли 2020
Английски
Редовно обучение
12 месеца
Кампус
Научете повече на английски
Indian School of Management & Entrepreneurship

Искате ли да развиете кариерата си в управлението и предприемачеството? Желаете ли да приложите най-новите инструменти и рамки за управление на вашата организация, старти ... [+]

Свят на възможностите

Искате ли да развиете кариерата си в управлението и предприемачеството? Желаете ли да приложите най-новите инструменти и рамки за управление на вашата организация, стартиращо предприятие или семеен бизнес?

Това е вашето време да катапулт! PGMBE в ISME е 11-месечна програма, която ви дава динамична комбинация от знания и умения в четири основни теми: управление, финанси, стратегия и предприемачество. Опитният факултет на ISME, корпоративните и глобални връзки, най-съвременната инфраструктура и централното местоположение ще ви дадат феноменално предимство. Курсът дава възможност на студентите да използват изобретателно творчеството, да дават социални и икономически ползи чрез предприемачески начинания, семеен бизнес и корпоративни практики.... [-]

Индия Parel
Юли 2020
Английски
Редовно обучение
11 месеца
Кампус
Научете повече на английски

ISME Campus Virtual Tour