Goa Institute of Management

Представление

Прочетете официалното описание

Институтът

Goa Institute of Management разположен в западната част на Ghats, е станал символ на съвременните управленски знания с отстъпление в хълмовете. Това е идеалното съчетание от това да се държиш в крак с времето и да разсъждаваш върху ценностите, които трябва да следваш в живота за устойчив растеж и етични бизнес практики.

Мисията на Goa Institute of Management на Goa Institute of Management (GIM) е да създава знания и да подхранва лидери за устойчив бизнес и приобщаващо общество за Индия и света, като същевременно поддържа силен и постоянен ангажимент към Гоа. Институтът се стреми да обучи мениджърите да отговорят компетентно и уверено на икономическите, социалните и организационните предизвикателства, произтичащи от бързо развиващите се технологии, променящата се икономическа база и глобалния пазар.

Страната

Индия е огнище за иновации и предприемачество с безброй възможности в здравеопазването. Несравними нововъведения като най-малкия ръчен комплект за ЕКГ и Arvind Eye Care за водещи научни изследвания на AI; от най-голямата здравноосигурителна схема в света до практикуването на различни системи за алтернативна медицина, Индия се представя като уникално място за обучение в управлението на здравеопазването.

Програмата е спечелила репутацията си да бъде сигнал за домейн в кратък период от време. С дейности като Know Your Health Provider (KYHP), където участниците посещават болници, здравни центрове, фармацевтични предприятия, аптеки за търговия на дребно и неправителствени организации в Гоа, програмата е перфектна амалгамация на теорията и практиката. Това позволява на студентите да наблюдават проблемите на място в системите за обществено здравеопазване и да предлагат решения от тяхното управление. HCM студентите многократно са решавали проблем в реалния живот и са направили знак за държавните здравни системи. Между другото, GIM е една от 13-те институции в Индия, избрани да създадат амбициозен инкубационен център в университета.

Места

Панаджи

Address
Goa Institute of Management, Poriem, Sattari
403505 Панаджи, Гоа, Индия

Акредитации

AACSB Accredited