Прочетете официалното описание

ЗА IBSS

Международна бизнес школа на Скандинавия с регионални щабове, разположени във Великобритания и Дания. IBSS се фокусира върху смесени програми за обучение, които въвеждат най-новите методи за обучение на нашата целева група и фокусът е предимно международен.

IBSS провежда обучение в дипломи, бакалаври и докторски нива. Нашите програми често се разработват и провеждат като двойни степени с местни партньори в Европа, Азия, Африка и Близкия изток. Желанието на IBSS е да работи за осигуряване на високо качество, но при достойни условия, като същевременно осигурява международното образование с гъвкави, висококачествени и международно акредитирани степени.

Основният продукт е собственост, разработена в рамките на IBSS MBA програма. Тя е разработена в тясно сътрудничество с други международни партньорски компании и институти за обучение. Освен това, IBSS работи съвместно с други доставчици на образователни услуги, за да осигури програми за BBA и DBA.

Имаме голям външен факултет с академични фасилитатори от всички части на света. Опитваме се да осигурим възможно най-добрата настройка за международни програми.

Глобалната бизнес среда се е променила много повече през последните пет години, отколкото за предходните 50 години. За постигане на напредък и конкуренция е необходима степен, която е подходяща за международните умения, които се нуждаете, признати по целия свят, които можете да получите на у дома, а не в чужбина, и разумно, че е достъпна.

Международната бизнес школа на Скандинавия (IBSS) ви предлага всичко това в силно развита модулна програма и със свои собствени възможности, които можете да персонализирате и специализирате във вашето образование, докато напредвате в модулите.

IBSS е посветена на предоставянето на висококачествени знания, както и съвременни умения, което дава възможност на днешните студенти да се занимават с въпроси, свързани с управлението на бизнеса, с уместност и самочувствие. Материалът е теоретичен и практичен; факултетът е международен с богат опит в отрасъла; текстовете и инструкциите в класната стая се предоставят на местния език.

Целите на програмите в IBSS са:

 • Да донесе качествено смесено обучение през следващото десетилетие
 • Да донесе международно качествено бизнес обучение на хора в нововъзникващите икономики в световен мащаб
 • Да предлагат международно качествено бизнес обучение на достъпна цена
 • Да развие умения за управление и бизнес развитие

Визия и мисия

Девиз:

Всеки има право на програма за качествена степен на справедливо обучение.

Мисия:

Искаме да дадем на нашите студенти достъп до качествено образование.

Vision:

Станете глобален доставчик на образователни услуги в областта на бизнеса, информационните технологии и управлението.

Набор от стойности:

Като професионална международна образователна институция искаме да предложим на нашите служители, клиенти и бизнес партньори сътрудничество, основано на следното:

Ученици:

 • Международна перспектива
 • Желание да развиват собствен бизнес и в своите страни

Служители:

 • Участие в смесени методи на обучение
 • Обучение с международен ум

Университети и колежи:

 • Модерен и напред
 • Отворено за пълно сътрудничество

Партньори:

 • заслужаващ доверие
 • Дългосрочен ангажимент
 • точен
 • Висше академично ниво
 • Принос към световния мирен процес чрез обучението на чуждестранни студенти

Целеви групи:

IBSS се фокусира предимно върху Възрастни в работни места. Целта е да повишите уменията си на всяко ниво, на което може да са.

IBSS ЕГИПЕТ

Международна бизнес школа на Скандинавия (IBSS) с Head Quarter, разположена в Дания. IBSS се фокусира върху смесени програми за обучение, които въвеждат най-новите методи за обучение на нашата целева група и фокусът е предимно международен.

IBSS е създадена в Египет от 2010 г. насам.

IBSS Египет подкрепя учениците като функционира като учебен център. Докато обучението се осъществява онлайн чрез платформата IBSS, местното присъствие на IBSS Египет позволява на студентите да се включат в местното обучение.

Желанието на IBSS работи по осигуряване на високо качество, но на прилична цена, като същевременно осигурява международно образование с гъвкави, висококачествени и международно акредитирани степени.

Основният продукт е собственост, разработена в рамките на програма IBSS MBA degree.It е разработена в тясно сътрудничество с други международни партньорски компании и институти за обучение.

IBSS има списък с корпоративни договори с най-известните компании в Египет, а през последните две години IBSS завършва почти четиристотин MBA студенти и 50 DBA студенти.

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

MBA

The International Business School Of Scandinaivia Egypt

Общата програма за MBA е предназначена за студенти или служители, които искат да повишат и превъзхождат кариерата си. Той е създаден, за да премести сегашните си кариери ... [+]

НИВО НА ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТТА

Не е нужно да преставате да работите, за да спечелите MBA. Продължавате в работата си и участвате в нашите курсове, обикновено една вечер на седмица и в събота и неделя, където ще взаимодействате директно с нашите преподаватели и преподаватели. Курсовете се предлагат и във формат eLearning и могат да се извършват на дълги разстояния с групови сесии.

Програмата подчертава важността на вашето развитие като мениджър и включва лична подкрепа и бизнес коучинг. Ще работите по базирани на фирми проекти в групи за обучение с висока производителност. Тази програма е идеална за онези мениджъри, които се стремят към висши роли и желаят да запазят кариерата си, докато изучават MBA.... [-]

Египет Nasr City
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 2 години
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
Address
2 Saied Zakaria st
Nasr City, Губернаторство в Кайро, Египет