Прочетете официалното описание

1

Aros Business Academy - Мини MBA и обучение

Целта ни е да сложим край на масовото лидерство в образованието и вместо това ние проектираме мини MBA обучение за лидерство, което създава забележима промяна - за вас и за вашето работно място.

Международният мини-MBA
Ние Ви предлагаме International Mini MBA , който е напълно онлайн Mini MBA.

Убедени сме, че ще се насладите на нас
Вие вероятно сте присъствали на много вълнуващо обучение по лидерство, където сте се върнали вдигнати и презареждани отново на работа. Но колко от това обучение е създало трайна промяна за вас? Ако следвате статистическите данни, това е много малко. В Aros Business Academy ние сме страстни за създаването на тази промяна - затова има смисъл да отделите време за мини MBA и затова има смисъл за работното място, което ви изпраща. Ние го създаваме както с големи, така и с малки мерки - и някои от тях са дори напълно невидими за вас.

Защо да изберете Mini MBA?
Нека първо установим, че Mini MBA не е MBA. Разбира се, човек се изкушава да каже. Думата "Мини" казва съвсем открито, че имаме работа с кратка, кондензирана и опростена версия на MBA. Магистърска степен по мениджмънт (MBA) обикновено отнема две години, докато мини-MBA обикновено отнема шест месеца. А мини MBA е насочена към служители, които трябва да подобрят своите знания и инструменти в управлението, но не възнамерява да вземе MBA или диплома по мениджмънт (поради време, пари или наклон) - поне не точно сега. Това могат да бъдат лидери с богат управленски опит и може да са хора, които биха искали да предприемат следващата стъпка и да заемат ръководна длъжност в бъдеще.

Най-важното е умели (наистина квалифицирани) преподаватели, които са влюбени в своите области
За да бъдете квалифициран инструктор в нашите мини МАБ, трябва да имате професионален професионален опит, без съмнение за това. Които са повече от 40 преподаватели, очевидно имат, докато са сред водещите експерти в своята област едновременно. Но ние изискваме повече от тях! Те трябва да са страстни за това, което преподават, за да могат да ангажират най-пълноценно участниците. И тогава те трябва да са опитни фасилитатори, които могат да видят предизвикателството ви и да свържат веществото точно с вас. Може би затова 97,9% от нашите студенти смятат, че преподавателят е бил "добър" или "много добър" при адаптирането на Mini MBA специално за тях. Фигура, с която сме относително горди, защото не е лесно да се постигне. Ние предлагаме двете Мини MBA програми Aros Mini MBA и ABA Mini MBA . Предлагаме също така Mini MBA в Германия (Германия) .

Обещаваме, че Mini MBA е персонализиран за вашите проблеми и предизвикателства
В "Арос" ние сме много против рутината със същия стар материал. Ние вярваме, че ще извлечете максимума от вашия мини магистър, ако теорията бъде поставена в перспектива на проблемите, които срещате във вашия ежедневен живот и че случаите са свързани с вашата работа. Поради това ще получите кратък курс по електронно обучение преди започването на Mini MBA. И ние ще ви изпратим въпросник за вашите предположения и предизвикателства, така че инструкторът и нашите експерти могат да персонализират материалите на курса според вашите нужди.

Програми с обучение на:
  • Английски
  • датски

Това училище също предлага:

MBA

Aros Business Academy

Международният мини MBA е може би най-амбициозният Mini MBA в света. Програмата за обучение на лидери ви запознава с класическите дисциплини по MBA, като същевременно ви ... [+]

Международният мини-MBA (онлайн)

ABA Mini MBA е може би най-амбициозният Mini MBA в Дания. Програмата за обучение на лидери ви запознава с класическите дисциплини по MBA, като същевременно ви дава най-новото в управлението. Вие също ще станете член на ABA Leaders Club, където като член автоматично ще получите свободен достъп до изключителни лекции, майсторски класове и мрежови събития.

6-те най-добри причини да вземете ABA Mini MBA!... [-]

Дания Копенхаген
Отворено кандидатстване
Английски,датски
Задочно обучение
1 - 6 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Aros Business Academy

Мини-MBA е шанс за вас да разширите перспективата си като лидер, където ще бъдете запознати с класическите дисциплини по MBA. Свързахме се с един от водещите мислители по ... [+]

Международният мини-MBA (онлайн)

Нека професор Стийн Хилдебранд Ви води през дисциплините по MBA Професор Стийн Хилдебранд е вероятно най-известното име на Дания, когато става дума за мениджмънт. Следователно не е случайно, че го помолихме да разработим Aros Mini MBA .

Hildebrandt постави градивните елементи, избра основното съдържание и избра някои от най-компетентните инструктори. Заедно сме разработили амбициозен процес на обучение, който ви дава професионални и практически познания за управлението и гарантира личното ви развитие като лидер.... [-]

Дания Копенхаген
Отворено кандидатстване
Английски,датски
Задочно обучение
1 - 6 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Aros Business Academy
Address
Aros Business Academy | Fredericiagade 15
1310 Копенхаген, Дания