Прочетете официалното описание

Обществено обявяване на университета

Уставът трябва да бъде публикуван от университетите в собствената им отговорност. Трябва да се спазват разпоредбите на Наредбата за обявяване на университетския статут (HSchBekV) от 4 ноември 1993 г. (GVBl стр. 848), изменена с наредба от 15 декември 2004 г. (GVBl стр. 580).

Статутът се оповестява чрез оставка в съответствие с § 2 HSchBekV. Университетът за приложни науки Кемптен е определил следната процедура:

Депозирането се извършва съответно в помещенията на библиотеката (87435 Kempten, Bahnhofstrasse 61) и може да има общо време за отваряне (Mon, Tue

Освен това Уставът ще бъде публикуван на уеб страниците на Университета за приложни науки Кемптен.

подписан.
C. Herrmann
- канцлер -

Забележка от ръководството на университета:

Публикуването на тези правила служи за бързо търсене на информация. Ето защо не може да се приеме гаранция за правилността. Официалното съобщение не се заменя от тези уеб страници, само официалната версия е авторитетна и правно обвързваща.

Проверката на официалната версия може да се извърши и в библиотеката. От 1.1.2005 г., учебните записи са публикувани само в Интернет, т.е. на интернет страницата на университета. Оригиналните версии на устава могат да се видят в библиотеката на Университета за приложни науки Кемптен.

Цифри - Данни - Факти

Университетът за приложни науки Кемптън е единственият държавен университет в Ангеу, който предлага академици в областта на инженерството, бизнес администрацията и туризма, компютърните науки и мултимедиите, както и социалните и здравните науки. От създаването си през 1977 г. образователната институция на ръба на Алпите постоянно нараства.

Всяка година няколко хиляди кандидати кандидатстват за място в Кемптен. Около 6 000 студенти понастоящем са записани в 18 бакалавърски и 14 магистърски програми. 140 преподаватели осъществяват по-голямата част от лекциите, подкрепени от около 200 преподаватели от частния сектор. Започвайки от сградата за временно стартиране, в Bahnhofstraße е построен университетски кампус от 53 000 квадратни метра със съвременни учебни сгради, лаборатории, библиотека и кафене. Около 200 не-научни сътрудници поддържат дейността на университета в администрация, факултети и лаборатории.

Специалният профил на Университета за приложни науки Кемптен включва широко и добре обосновано образование в няколко бакалавърски курса с умерена специализация в основния курс. Специална грижа е практическото значение и интернационализацията .

Разнообразните бизнес кооперации формират основата за ориентирано към приложенията проучване. Повече от 80 университета партньори по света позволяват да прекарат част от обучението си в чужбина.

Факултети на Университета в Кемптен

Университетът за приложни науки Кемптен е разделен на централната част на шест факултета. Те формират основните организационни единици на университета и по-специално осигуряват предлаганите курсове. Вашите образователни степени са разделени в областите на обучение Бизнес администрация

Програми с обучение на:
  • Английски
  • Немски

Това училище също предлага:

MBA

Professional School of Business & Technology

Търсите гъвкава и практично ориентирана програма за MBA, която да ви подкрепя във вашата кариера? Кемптен MBA Международен бизнес мениджмънт ... [+]

Ръководители и млади специалисти

Търсите гъвкава и практично ориентирана програма за MBA, която да ви подкрепя във вашата кариера? Кемптен MBA Международен бизнес мениджмънт

особеностиКачество: Освен обратната акредитация на FIBAA през 2011 г., MBA Кемптен получи международната акредитация по EPAS през юни 2015 г. Повече информацияУникална програма за развитие на лидерство: В нашето MBA международното управление на бизнесаКариерни темпове: Целта на програмите за MBA е да преподават текущите управленски знания, за да подкрепят кариерата си като лидер. Ние се ангажирахме с тази цел повече от 15 години. Нашите редовни статистически проучвания показват, че до 70% от нашите студенти извършват кариера в периода от 2 до 3 години след започване на обучение.Международен фокус: Програмата се провежда изцяло на английски език. Пребиваването в чужбина в Южна Африка, Тайланд или Австралия е неразделна част от проучването. В допълнение, международните студенти и преподаватели обогатяват съдържанието на лекцията с техния опит.Структура и структура на изследването... [-]
Германия Кемптен
Запитване на информация
Английски,Немски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 - 4 семестри
Кампус
Научете повече на английски