Прочетете официалното описание

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited

The WHU - Otto Beisheim Училището по мениджмънт, частен университет, разположен в близост до Vallendar Кобленц, е първото училище в Германия, за да предложи голяма по бизнес администрация набляга на стратегическото ръководство на корпорации. Училището вижда основната си мисия в образованието на общите мениджъри и предприемачи, които могат да овладеят различни работни места. WHU е наистина международно. През последните двадесет години, WHU е установил в света, уникална кооперативна мрежа с повече от 140 университета от всички континенти. Това е първият немски университета да получават Equis акредитация (1998).

The Kellogg Училището по мениджмънт в Северозападния университет е широко признат като един от най-добрите завършил бизнес училища в Съединените щати. Основана през 1908 г. в Чикаго, Kellogg пионер на теорията, че принципите за управление на бизнеса могат да бъдат приложени към всеки тип организация. Kellogg се ангажира да поддържа високите си стандарти за високи академични постижения. Kellogg е един от първите завършил бизнес училища да разработят всеобхватни образователни програми за средата на кариерата си и висши мениджъри.

Executive MBA програма Kellogg-WHU е последователно класирана една от най-добрите програми за EMBA Европа. Степента се предлага съвместно от WHU-Otto Beisheim Училище по мениджмънт, Vallendar и Kellogg School по мениджмънт, USA. Тази престижна програма степен интегрира всички управленски дисциплини, като се фокусира върху синтеза на американски и европейски стилове на управление.

Програми с обучение на:
  • Английски
  • Немски

Това училище също предлага:

EMBA

Kellogg-WHU Executive MBA Program

Kellogg-WHU Executive MBA програмата е предназначена за мениджъри, които се стремят да станат по-ефективни и отговорни лидери в съвременната конкурентна среда под високо ... [+]

Програмата MBA на Kellogg-WHU Global Executive е добре утвърдена и престижна програма, която е запазила господстващото си положение в топ 20 EMBA програми в световен мащаб и първите 10 EMBA програми в Европа по време на класацията Financial Times. Програмата се възползва както от американското, така и от европейското управленско ноу-хау чрез партньорството между Училището по мениджмънт Kellogg, Северозападния университет в САЩ и Училището по мениджмънт WHU Otto Beisheim в Германия. Целта на програмата е да предостави на бъдещите висши мениджъри инструментите, необходими за успешното провеждане на организациите в сложна бизнес среда. Програмата поставя силен акцент върху ръководството на екипа, личностното развитие и интернационалността чрез групова работа, коучинг и глобални модули. Завършилите получават съвместна степен по MBA от Училището по мениджмънт Kellogg, Северозападния университет и Училището по мениджмънт на У.О.О. Бейшайм, и се възползват от силната световна мрежа от възпитаници дори дълго след дипломирането си. Структурата на програмата Kellogg-WHU Global Executive MBA позволява на ръководните кадри да продължат да работят, докато участват активно в програмата. Студентите имат възможност да прилагат новосъздадените си умения незабавно на работното място. Програмата се състои от 30 курса, обхващащи широк спектър от теми, свързани с общото управление. Програмата Kellogg-WHU е модулно базирана, като курсовете се провеждат на нашия красив и спокоен университет в Vallendar, Германия, на всеки два месеца с уикенди на връщане (Thurs-Sun) за период от 2 години. Нашите глобални възможности се състоят от задължителен двуседмичен модул в колежа Kellogg (Evanston / Чикаго) и минимум едноседмична глобална избирателна програма в една от партньорските ни... [-]

Германия Vallendar Дюселдорф Баден-Баден
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски

Kellogg-WHU Executive MBA Program - Distinguish Yourself Globally!