Kellogg-WHU Executive MBA Program

Представление

Прочетете официалното описание

The WHU - Otto Beisheim Училището по мениджмънт, частен университет, разположен в близост до Vallendar Кобленц, е първото училище в Германия, за да предложи голяма по бизнес администрация набляга на стратегическото ръководство на корпорации. Училището вижда основната си мисия в образованието на общите мениджъри и предприемачи, които могат да овладеят различни работни места. WHU е наистина международно. През последните двадесет години, WHU е установил в света, уникална кооперативна мрежа с повече от 140 университета от всички континенти. Това е първият немски университета да получават Equis акредитация (1998).

The Kellogg Училището по мениджмънт в Северозападния университет е широко признат като един от най-добрите завършил бизнес училища в Съединените щати. Основана през 1908 г. в Чикаго, Kellogg пионер на теорията, че принципите за управление на бизнеса могат да бъдат приложени към всеки тип организация. Kellogg се ангажира да поддържа високите си стандарти за високи академични постижения. Kellogg е един от първите завършил бизнес училища да разработят всеобхватни образователни програми за средата на кариерата си и висши мениджъри.

Executive MBA програма Kellogg-WHU е последователно класирана една от най-добрите програми за EMBA Европа. Степента се предлага съвместно от WHU-Otto Beisheim Училище по мениджмънт, Vallendar и Kellogg School по мениджмънт, USA. Тази престижна програма степен интегрира всички управленски дисциплини, като се фокусира върху синтеза на американски и европейски стилове на управление.

Места

Баден-Баден

Address
WHU - Otto Beisheim School of Management
Burgplatz 2,

56179 Баден-Баден, Баден-Вюртемберг, Германия

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Акредитации

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited