Прочетете официалното описание

Защо ISM?

International School of Management е едно от най-добрите бизнес International School of Management в Германия. Това се доказва от многобройните класации на независими организации. Между другото, международната ориентация и практическото значение, качеството на преподаване и малките учебни групи ще бъдат отличени.

10 добри причини да се обучавате в ISM

Международност във всички области

Ученето в ISM е съобразено с най-високите международни стандарти и ви подготвя оптимално за глобална кариера. Ще прекарате поне един интегриран семестър в чужбина или модул в един от нашите 199 реномирани партньорски университета. Стажовете в чужбина, които са интегрирани в бакалавърската степен на пълен работен ден, гарантират международен практически опит по време на обучението им. Възможността - понякога дори без загуба на време - да се получи магистърска степен в избрани партньорски университети се използва от половината от нашите студенти. Интензивното обучение по чужди езици ви оборудва за комуникация по целия свят.

Съвременното учение

Използвайки съвременни методи на преподаване, съдържанието на нашите професори, всички опитни практици се преподава в малки групи. На практика проектите, семинарите или партньорските компании научиха знанията директно. Нашият ISM Net дава възможност за добра подготовка и проследяване на лекциите и съдържа освен всичко друго и цифровите сценарии на лекциите.

Изключително в класацията

Не само акредитиращите организации удостоверяват високото качество на ISM. Също така сме в топ групата в националната и международната класация за повече от две десетилетия - представянето е сертифицирано от студенти, завършили и персонал. Настоящата класация за CHE потвърждава отличното съотношение на подкрепа със степен 1.3, а също така и в Барометър за тенденции 2016. ISM получава най-доброто качество на FH в качеството на своите преподаватели. Това се отразява и върху заплатата: Професионалното проучване на Universum установи, че завършилите ISM постигат значително по-висока заплата от средната стойност на завършилите бизнес само за пет години след дипломирането.

119133_rsz_adobestock_250661602.jpg

Работете с големи марки

Нашите студенти не само получават интензивен трудов стаж в стажове и стажове в Германия и в чужбина, но също така постоянно работят по проекти с големи марки и известни фирми в курсовете. Дали Procter

В близост до икономиката

ISM е тясно свързан с икономиката по много начини. Компаниите-членове в Съвета на настоятелите редовно обменят информация, за да оптимизират адаптирането на нашите програми към нуждите и изискванията на пазара на труда. Офертите за работа или стаж се предават изключително на нашите ученици. Дори самите лекции не са само практически ориентирани с казуси и работни срещи с реални компании. Програмите за обучение са вградени в икономиката.

Компактно проучване

Сложната изучавана концепция и оптималната организация на изпитите ви дават възможност да учите по компактен начин, който също може да бъде завършен реалистично по време на редовния период на обучение. Въпреки кратката продължителност на обучението, престоя в чужбина и интензивният практически опит са твърдо интегрирани в курса. Предложението на ISM далеч надхвърля предоставянето на специализирани знания. Научават се да разработват презентации, да ги представят, да се представят оптимално и да използват различни техники на реторика. По желание могат да се предприемат допълнителни езици и допълнителни курсове по ИТ.

Пълна поддръжка

Независимо дали става въпрос за студентски секретариат, международен офис, център за кариера, настаняване или библиотека - вратите на нашите сервизни помещения са отворени за въпроси и предложения. Има само 30 студенти в ISM в ISM, за да можем да Ви помогнем и да Ви консултираме по всички въпроси, свързани с вашето образование. Без значение дали е вашият семестър в чужбина, перфектното приложение или правилното литературно изследване.

Лична атмосфера

Препълнените лекционни театри и анонимни лекции не могат да бъдат намерени в ISM. Личната атмосфера на малките групи (32 студенти в бакалавърските програми, 25 в магистърските програми и 15 в MBA) насърчават сближаването в общността и осигуряват място за индивидуално обучение на високо ниво. На езиковите уроци само 15 до 18 участници обучават уменията си, като осигуряват активен говор. Придаваме голямо значение на личното развитие на нашите ученици. Нашата 100% политика на отворени врати поддържа редовен професионален и личен обмен между преподаватели, служители и студенти.

119134_rsz_adobestock_126228815.jpg

Силна мрежа - за цял живот

От първия ден сте ISMler и ни оставя не само с международно признато изследване, но и със силна мрежа в гърба. Специализираните лекции, обученията по практически занятия и обучителните курсове ви позволяват да се свържете с компании и бивши студенти на ISM на ранен етап. Така че нищо не пречи на успешния ви старт в професионалния живот. Ние сме в контакт!

Акредитиран, тестван

ISM постоянно се признава от Министерството на науката и културата на Северен Рейн-Вестфалия. Следователно получените в ISM степени са абсолютно равни на получените в публичните университети. Качеството на проучванията в ISM също редовно се преглежда и потвърждава от външни мониторингови органи. Например, през юни 2016 г., първото частно бизнес училище в страната, ISM беше акредитиран от Научния съвет за втора поредна година за максимален период от десет години.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MBA

International School of Management

С MBA на пълен работен ден можете конкретно да разширите познанията си за бизнес администрация и управление и да създадете идеалните предпоставки за водеща позиция в бизн ... [+]

Профил на обучение MBA General Management

С MBA на пълен работен ден можете конкретно да разширите познанията си за бизнес администрация и управление и да създадете идеалните предпоставки за водеща позиция в бизнеса .

теория

Квалификация в международен контекст

Програмата MBA предлага цялостен преглед на всички области на управление с комбинацията от бизнес администрация и функционални знания в области като маркетинг, финанси или предприемачество.... [-]

Германия Munich
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 семестри
Кампус
Научете повече на английски

MBA General Management at ISM