Прочетете официалното описание

За Хенли

Henley Business school Germany подкрепя хората в оформянето на 21 век с другите.

21 век предлага широк спектър от възможности и много хора ги наблюдават със смесица от ентусиазъм и скептицизъм. Питат ли се? Какво да правя? Кои възможности използвам? Кое не? И каква е основата за моето решение?

Много хора не могат да отговорят на тези въпроси. Те не са научили това в училище или университет.

Ние от Хенли подкрепяме тези хора да отговарят на тези въпроси по няколко начина:

  • Подкрепяме мениджърите и лидерите при съвместно оформяне на бъдещето, като комбинираме техническия им опит, бизнес ноу-хау на Henley и фокуса ни върху човешкия елемент. Правим това в нашия MBA - Global.
  • Развиваме рефлексивните и междуличностните умения на мениджърите, HR специалистите и опитни треньори за използване в коучинг и други начини за изграждане на взаимоотношения в нашия Професионален сертификат за коучинг в Мюнхен и Кьолн.
  • Ние подкрепяме директното обучение на работата, като използваме рефлексивния си подход за обучение в програмите на Henley Business Insights.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

EMBA

Henley Business school Germany

Тройната акредитирана от AMBA, EQUIS и AACSB и сред най-известните MBA в света, Henley Executive MBA - Global е създадена да ви помогне да постигнете най-добрите възможни ... [+]

The Henley Executive MBA - Global In A NutshellНачало: октомври и мартПродължителност: 21 месеца (с опция за удължаване за 9 месеца)Работилници: 61 дни, предимно от четвъртък до неделяМестоположение на семинара:32 работни дни в Мюнхен с вашата регионална група от 15 опитни мениджъри29 работни дни във Великобритания, Дания, Южна Африка и Китай / САЩ с вашата европейска група от 60 опитни мениджъриЕлектронни ресурси: онлайн бази данни за електронно обучениеECTS: 90Английски езикФакултет: UK InternationalПреподаватели: Професори по предмета Лична поддръжка на преподавателиТакса: 46.500 €, Early Bird за оферти, приети два месеца преди началото на програмата: 39.000 € - винаги без разходи за пътуване.Бъдете лидер, който искате да бъдете... [-]
Германия Мюнхен
Март 2020
Английски
Задочно обучение
21 месеца
Кампус
Научете повече на английски

Vision of Henley | Managing Director Felix Müller of Henley Business School Germany

Henley Business school Germany

Address
Maximilianstraße 40
80539 Мюнхен, Бавария, Германия