Прочетете официалното описание

85391_85325_banner1180x290.jpg

Университетът на Хавай, Шидлър Колеж по бизнес предлага първокласен Executive MBA програма, която ще обучава, ръководи и подготвя висшите ръководители на Виетнам, които искат да издигнат своите лидерски умения и управленски умения. Той е известен като VEMBA ( Виетнам Изпълнителен MBA ). VEMBA Hanoi стартира първата си кохорта през 2001 г. и през 2007 г. се разширява до HCMC.

Уебсайт: http://shidler.hawaii.edu/vemba

Тази 21-месечна програма за изпълнителен формат позволява на участниците, живеещи в Ханой или Хо Ши Мин Сити, Виетнам, да поддържат управленски длъжности на пълно работно време, докато печелят своята степен. Студентите ще се учат от интегрирана модерна учебна програма, която включва основни бизнес дисциплини с най-съвременни бизнес практики, включително иновации и предприемачество, управление на информационните технологии и електронния бизнес, управление на веригата за доставки, управление на богатството и брандинг. Всички класове се провеждат във Виетнам с допълнително летово обучение в Хавайския университет в Маноа в Хонолулу, Хавай, САЩ. Основна характеристика на програмата е проектът Business Practicum, който позволява на студентите да се занимават с консултации в реално време.

Програмата MBA за ръководители във Виетнам вече доказа, че е изключително успешна в развитието на кариерата на много от завършилите през последните 18 години във Виетнам. С повече от 700 възпитаници, притежаващи ключови бизнес позиции във всички икономически сектори във Виетнам и по света, MBA за изпълнители във Виетнам предлага една от най-ценните бизнес мрежи.

По този начин, със степента си от Университета на Хавай, MBA за завършилите завършилите Виетнам ще могат да докажат, че имат доверие и умения да се конкурират за висши ръководни позиции не само във Виетнам, но и навсякъде по света.

Някои факти:

  • Това е единствената акредитирана програма на AACSB, предлагана във Виетнам. AACSB е основана през 1916 г. в САЩ, за да осигури акредитация на бизнес училища. Учредителите му включват Колумбийския университет, университета Корнел, университета в Харвард, университета в Чикаго, университета в Илинойс, университета в Пенсилвания, университета Йейл и други престижни университети в САЩ. Известно е, че по-малко от 5% от бизнес училищата по света притежават тази елитна акредитация. Не всички членове на сдружението са акредитирани.
  • През 2018 г. в САЩ
  • В най-голямата академична класация на глобалните университети, осъществена от Центъра за световно университетско класиране за периода 2018-2019 г., Хавайския университет в Маноа бе класиран на 306 от общо 18 000 университета по целия свят. Това прекрасно класиране поставя UH-Manoa в топ 1.7% от университетите по целия свят. Харвардският университет се нарежда на първо място в света, следван от Станфордския университет на номер 2 и Масачузетския технологичен институт на номер 3.

Две места за обучение във Виетнам са Ханой и Хо Ши Мин . Можете също така да изберете да учат две летни курсове в Хонолулу , Хавай, САЩ.

Адрес в клас: Suite 312, 3-ти етаж, офис център, кула C, N04 - комплекс UDIC, улица Hoang Dao Thuy, област Thanh Xuan, Ханой, Виетнам

Програми с обучение на:
  • Английски
  • виетнамски

Това училище също предлага:

EMBA

The University of Hawaii, Shidler College of Business Vietnam

Университетът на Хавай, Шидлър Колеж по бизнес предлага първокласен Executive MBA програма, която ще обучава, ръководи и подготвя висшите ръководители на Виетнам, които и ... [+]

Преглед

Университетът на Хавай, Шидлър Колеж по бизнес предлага първокласен Executive MBA програма, която ще обучава, ръководи и подготвя висшите ръководители на Виетнам, които искат да издигнат своите лидерски умения и управленски умения. Той е известен като VEMBA (Виетнам Изпълнителен MBA). VEMBA Hanoi стартира първата си кохорта през 2001 г. и през 2007 г. се разширява до HCMC.

Уебсайт: http://shidler.hawaii.edu/vemba... [-]

Виетнам Hanoi
Септември 2019
Английски
Задочно обучение
21 месеца
Кампус
Научете повече на английски
Address
Suite 312, 3rd Floor, Office Center, Tower C N04-UDIC Complex, Hoang Dao Thuy Street
Hanoi, Hanoi, Виетнам