Прочетете официалното описание

Защо CJBS? Ние използваме силата на академичните среди за реалното световно въздействие

Cambridge Judge Business School (CJBS) се занимава с трансформация - на индивиди, организации и общество.

Какво означава това на практика? Това означава, че ние работим с всеки ученик и организация на дълбоко ниво, като идентифицираме важни проблеми и въпроси, предизвикваме и обучаваме хората да намират отговори и създаваме нови знания.

Това означава, че ние представяме най-новото мислене от академичните среди и професионалната практика и прилагаме комбинираните си знания към конкретни бизнес ситуации, за да ги превърнем в действие.

Това означава, че ние вярваме в насърчаването и подпомагането на хората да създават нови продукти и предприятия, като преследват цели за интелектуално облагодетелстване и допринасят за социалното предприемачество.

Това означава, че постигаме отлични постижения в качеството на нашите изследователски идеи и нашата образователна ангажираност. Развиваме знанието както заради самата себе си, така и за да помогнем на другите да направят разлика.

Това означава, че ние обучаваме студенти и клиенти от цял свят, възнаграждаваме представянето в собствения си персонал и даваме възможност на нашите студенти и клиенти.

Това означава, че ние допринасяме за обществото, като изграждаме устойчивост в сърцето на нашето бизнес образование и изследвания.

Тази комбинация от най-новото мислене от академичните среди и професионалната практика, от своя страна, ни дава възможност да развием по-големи знания и по-добри методи, за да повлияем на света, в който живеем и работим.Присила Дю Прайс / Unsplash

Центърът на Саймън Сайнсбъри

От 1990 г. Cambridge Judge Business School е изградила репутация на водещо научноизследователско бизнес училище, център на строго мислене и високоефективно трансформиращо образование.

По-рано през януари 2018 г. студентите и делегатите по изпълнително образование започнаха да пристигат в новия център на Саймън Сайнсбъри в бизнес училището в Кеймбридж, четириетажна сграда с площ от 5000 квадратни метра, която значително разширява лекциите, стаите за прекъсване, помещенията за срещи и хранене, докато обединява Дейности на училището под един покрив.

Проектът, проектиран от архитекта Стенлинг Уилямс, който печели наградата на Стърлинг, се намира точно зад култовата сграда на Кеймбридж в училището Addenbrooke на улица Trumpington. Проектът е подкрепен отчасти от щедро дарение от Monument Trust, чийто основател Саймън Сайнсбъри също е един от оригиналните благодетели на бизнес училището.

Центърът на Саймън Сайнсбъри отбелязва нова глава в историята на бизнес училището в Кеймбридж (CJBS), която обединява всички части на нашата общност - студенти преди и след опита, клиенти на Executive Education; преподаватели и външни партньори - което ни позволява да продължим да решаваме реални проблеми в още по-разнообразни и креативни начини. Работейки с архитектите Стантън Уилямс, успяхме да увеличим експертно нашето присъствие на съществуващия сайт на Business School, като запазим позицията си в сърцето на Кеймбриджския клъстер. - Кристоф Лох, директор на CJBS
Виктория Хийт / Unsplash

В сърцето на КеймбриджCambridge Judge Business School предоставя ненадминати възможности за вътрешни и външни мрежи. Нашите преподаватели и докторанти имат възможност да работят с партньори в научните изследвания или в сътрудничество или чрез организиране на спонсорство на конкретни части от работата.

Освен че е част от световноизвестен изследователски университет, CJBS се ползва от богата местна бизнес общност. Кеймбридж е заобиколен от научни паркове, инкубатори и иновационни центрове. Кеймбриджският клъстер или Silicon Fen сега е най-успешният технологичен клъстер в Европа и един от най-успешните в света.

Много от тези фирми имат връзки с университета в Кеймбридж. Към днешна дата новатори, базирани в университета и в по-широката местна общност, са разработили над 1600 фирми, в които работят над 30 000 души . Сътрудничеството между университета и частния сектор продължава да оказва влияние върху растежа и просперитета на „Кембриджския феномен“.

Като студент в CJBS, вие също ще се възползвате от достъп до впечатляваща гама от бизнес подкрепа, включително Accelerate Cambridge, която подпомага студентите и преподавателите в създаването на нови предприятия, и Cambridge Enterprise, компанията за комерсиализация на технологиите на университета.

Центърът за предприемачество предоставя портфолио от програми и връзки към съответните общества, шампиони по предприятия и отдели в университета в Кеймбридж. Тя е тясно свързана с конкурса за създаване на бизнес, който се провежда от предприемачите от университета в Кеймбридж и е отговорен за курсовете по концентрацията на предприемачеството в рамките на програмата на МВА на училището.

Cambridge Judge Business School също е част от Университетската корпоративна мрежа .

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

MBA

University of Cambridge Judge Business School

MBA на Кеймбридж е уникален, едногодишен опит в обучението, съчетаващ академична строгост с акцент върху експерименталното, екипно обучение. ... [+]

MBA на Кеймбридж е уникален, едногодишен опит в обучението, съчетаващ академична строгост с акцент върху експерименталното, екипно обучение.

Разликата в Кеймбридж

Cambridge Judge Business School е вградена в университета в Кеймбридж, в средата и културата, а MBAs се радват на членство в един от 31-те Кеймбриджски колежи. Това добавя допълнително измерение към MBA, разширяване на мрежите и възможностите за обучение, и стартирането на нашите възпитаници в глобална мрежа от възпитаници от 200 000 души. В рамките на тази глобална мрежа, ние създаваме интимна, персонализирана обучителна работа по време на магистърската програма, с размер на класа, оптимизиран за оживена дискусия и стил на преподаване с висок допир.... [-]

Великобритания Cambridge
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Address
Cambridge Judge Business School, University of Cambridge, Trumpington Street,
CB2 1AG Cambridge, England, Великобритания