Прочетете официалното описание

ЗА НАС

Училището по мениджмънт и научни изследвания (TSMR) се гордее със своя ангажимент за върхови постижения. Този ангажимент отразява мисията на TSMR за предлагане на висококачествени програми за своите студенти, изключително обслужване на общностите и научни изследвания, които информират политиката и практиката. TSMR се ангажира и с формирането на партньорства с разнообразни образователни, обслужващи и бизнес организации, за да усъвършенства изследователските и иновационни практики в широк спектър професии и организации на общността.

TSMR е уникален в своята комбинация от академични и професионални програми, които подготвят лицата за широк спектър от роли в индустрията. TSMR не само подготвя висококвалифицирани студенти, но и специалисти в вълнуващи и нуждаещи се области за управление. Насърчаваме ви да разгледате нашите академични програми, за да откриете широк спектър от предлагани възможности.

Нашите програми се ръководят от концептуалната рамка на TSMR, която описва развитието на студентите като "Inquirer-Professionals". Познаващите професионалисти оказват положително влияние върху учебния опит на учениците чрез тяхното разбиране и прилагане на професионални знания, учебни процеси, образователни контексти, обучение на студенти, междуличностни умения и професионални взаимоотношения. Ние вярваме, че Inquirer-Professionals са високо подготвени да посрещнат вълнуващите изисквания на днешното преподаване и учене в допълнение към нашите висококачествени академични програми. TSMR също се стреми да ангажира студенти, възпитаници и общността в различни дейности. Като студент можете да участвате в редица професионални организации, които осигуряват дългогодишни приятелства със студенти, които споделят вашите интереси и професионална страст.

Надяваме се, че се радвате на вашето обучение в TSMR. Очакваме с нетърпение възможността да споделим с вас нашия ангажимент за върхови постижения.

НАШАТА МИСИЯ

Мисията на Лондонската школа по мениджмънт и научни изследвания е да предложи на национално равнище конкурентни и международно признати възможности за учене и ангажиране на различни студенти в реалния свят. Като ресурс от знания за обществото Лондонската школа по мениджмънт и научни изследвания изгражда партньорства с други образователни институции, обществени организации, правителствени агенции и частния сектор, за да служи на районите, които обслужва, и да въздейства на света.

НАШИТЕ ВИЗИЯ

Лондонското училище по мениджмънт изследванията (TSMR) се стреми да бъде академичен лидер, признат за иновации и качество в преподаването и ученето, международното присъствие и ангажираността към общуване и услуги за общностите и обществата, които обслужва.

НАШИТЕ ОСНОВНИ ЦЕННОСТИ

TSMR оценява следното като централен за своята визия:

  • Почтеност: Ние поддържаме високи стандарти на характера и почтеността като основите, на които се създава TSMR.
  • Превъзходство: Преследваме върхови постижения в рамките на общността на TSMR чрез възможности за постижения в преподаването, научните изследвания, стипендиите, творческата дейност и услугите.
  • Учене-центриране: Подпомагаме интелектуалната гъвкавост, знания и умения чрез интегриране на преподаването, изследването, оценяването и ученето за насърчаване на непрекъснатото усъвършенстване на нашата научна общност.
  • Студентски центрове: Ние сме ангажирани с образование, анкети и услуги, за да отговорим на променящите се нужди на студентите. Подкрепяме ученето през целия живот, гражданската и социалната отговорност, лидерството и индивидуалния и кариерния растеж.
  • Многообразие: Приемаме разнообразието във всички негови измерения, осъзнавайки, че взаимното уважение към индивидуалността и включването на всички са жизненоважни както за личния, така и за институционалния успех.
  • Услуга: Подкрепяме и разпознаваме услугите на всички нива в рамките на TSMR. Стремим се да допринесем в полза на TSMR и света.
Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:


The School of Management and Research

Разположен в град, известен с културата, разнообразието, очарователната история на над 2000 години, езиковите, образователните и спортните институции, Училището по менидж ... [+]

Разположен в град, известен с културата, разнообразието, очарователната история на над 2000 години, езиковите, образователните и спортните институции, Училището по мениджмънт

В един все по-сложен бизнес свят ролята на маркетолога става все по-решаваща от всякога. Универсалността, способността за разработване на дългосрочна устойчива стратегия и експертен опит също са силно търсени сред маркетистите по целия свят.... [-]

Великобритания Кардиф
Февруари 2020
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
The School of Management and Research

Разположен в град, известен с културата, разнообразието, очарователната история на над 2000 години, езиковите, образователните и спортните институции, Училището по менидж ... [+]

Разположен в град, известен с културата, разнообразието, очарователната история на над 2000 години, езиковите, образователните и спортните институции, Училището по мениджмънт

Целта на този курс е да ви помогне да оцените значението на стратегията и уменията, необходими за конкуренцията в световен мащаб.

Нашият курс за стратегическо управление на бизнеса ще промени начина ви на мислене, работа в мрежа и бизнес. Курсът се основава на нашите дълбоки познания за мениджмънт и бизнес култура и стандартизирани практики, за да предостави на студентите необходимите умения, необходими за надзор на организациите в различна международна среда. Независимо дали имате предишен опит в областта на управлението или бизнеса, курсът ще подобри вашето разбиране и практически приложения във вашата практика.... [-]

Великобритания Кардиф
Февруари 2020
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски