Oxademy Business School

Представление

Прочетете официалното описание

Oxademy Graduate School е професионален и академичен доставчик на образованието, разположен в град Оксфорд, в света най-известният учене хъб. В Oxademy, ние работим с широка мрежа от образователни специалисти в Оксфорд, за да достави на световно ниво ръководи онлайн обучение, на правоимащи ученици.

Как работим

Нашите програми дават учениците всичко необходимо, за да бъде успешна. Това включва програма за себепознанието, критично мислене, лидерство и предприемачество обучение, наставничество работа придобиване, продължаващата mentorsjo [, възможности за стаж ... и разбира се, акредитиран сертификат или диплома след дипломирането.

Технически и приложни науки

новаторски, авангардни платформа за дистанционно обучение Oxademy се основава на патентното законодателство (OxABL ©), която осигурява логична структура за онлайн образование. В основата на нашата програмиране е "System Human Когнитивна" и "Учебни Design", която ни дава възможност да се съсредоточи върху това как учащите обработват информация ... за да можем да ангажират по-добре чрез синхронни и асинхронни методи на обучение. Ние разполагаме със собствена информационна платформата за електронно обучение (VLE), която приема няколко технологии за създаване на безшевни и продуктивен живот опит. Най-важното е, нашата VLE ни дава възможност да се занимават със студенти (онлайн и офлайн), да ги мотивира, и автоматично се разбере поведението на успешни студенти. Това е всичко, предоставена чрез решение, базирана на облак, който поддържа "Mashware" (пресечка на компилации и обучителни курсове), ЖИВО интерактивни упражнения, взаимодействие ученик-учител, система за LIVE студент отговор, както и интелигентна Learning Pattern Analyser.

Това е всичко, се предоставят чрез Интернет чрез дистанционно обучение.

Места

Оксфорд

Oxademy Graduate School

Address
Clarendon House, 52 Cornmarket Street
OX1 3HJ Оксфорд, Англия, Великобритания

Хонг Конг

Address
21st Floor, Fortune Centre, 46-48 Yun Ping Road, Causeway Bay
Хонг Конг, Хонг Конг

Шанхай

Address
1501, 15/F, L'Avenue Shanghai, 99 Xianxia Road
Шанхай, Шанхай, Китай

Куала Лумпур

Address
Suite 1403, A-3-1 Block A Northpoint Offices, Mid Valley City, No.1 Medan Syed Putra Utara,
59200 Куала Лумпур, Федерална територия на Куала Лумпур, Малайзия

Мумбай

Address
Marine Chambers, 11 New Marine Lines Mumbai

400020 Мумбай, Махаращра, Индия

Лагос

Address
No 2, Olele Street, off Omiyale Street, Ejigbo-Lagos
Лагос, Лагос, Нигерия

Токио

Address
152-0003 Tokyo, Meguro Ward, Himonya 3-12-20
Токио, Япония

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия