Прочетете официалното описание

Oxademy Graduate School е професионален и академичен доставчик на образованието, разположен в град Оксфорд, в света най-известният учене хъб. В Oxademy, ние работим с широка мрежа от образователни специалисти в Оксфорд, за да достави на световно ниво ръководи онлайн обучение, на правоимащи ученици.

Как работим

Нашите програми дават учениците всичко необходимо, за да бъде успешна. Това включва програма за себепознанието, критично мислене, лидерство и предприемачество обучение, наставничество работа придобиване, продължаващата mentorsjo [, възможности за стаж ... и разбира се, акредитиран сертификат или диплома след дипломирането.

Технически и приложни науки

новаторски, авангардни платформа за дистанционно обучение Oxademy се основава на патентното законодателство (OxABL ©), която осигурява логична структура за онлайн образование. В основата на нашата програмиране е "System Human Когнитивна" и "Учебни Design", която ни дава възможност да се съсредоточи върху това как учащите обработват информация ... за да можем да ангажират по-добре чрез синхронни и асинхронни методи на обучение. Ние разполагаме със собствена информационна платформата за електронно обучение (VLE), която приема няколко технологии за създаване на безшевни и продуктивен живот опит. Най-важното е, нашата VLE ни дава възможност да се занимават със студенти (онлайн и офлайн), да ги мотивира, и автоматично се разбере поведението на успешни студенти. Това е всичко, предоставена чрез решение, базирана на облак, който поддържа "Mashware" (пресечка на компилации и обучителни курсове), ЖИВО интерактивни упражнения, взаимодействие ученик-учител, система за LIVE студент отговор, както и интелигентна Learning Pattern Analyser.

Това е всичко, се предоставят чрез Интернет чрез дистанционно обучение.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MBA

Oxademy Business School

Магистърската степен по бизнес администрация е световно призната следдипломна квалификация за амбициозни и мотивирани висшисти. ... [+]

The Магистратура по бизнес администрация е световно призната следдипломна квалификация за амбициозни и мотивирани висшисти. Oxademy си партнира с светове най-добрите университети да достави програма световна класа MBA. Нашата програма е предназначена да помогне на студентите да реализират своя лидерски потенциал, да научат нови специализирани умения, и да се ангажира с глобалната мрежа, докато живее и работи в собствената си среда. ... [-]

Великобритания Оксфорд Хонг Конг Китай Шанхай Малайзия Куала Лумпур Индия Мумбай Нигерия Лагос Япония Токио  + 9 Още
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
12 - 18 месеца
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски