Learna Ltd

Представление

Прочетете официалното описание

Защо Learna?

Независимо дали искате да се почувствате уверени в искането за повишаване на заплащането / промоцията, да общувате по-ефективно с вашия екип, да имате достъп до познаваща се общност от професионалисти или да задълбочите разбирането си за бизнес практики, нашата програма EMBA ще даде на мениджърите на средно ниво точно това, от което се нуждаете !

Достъпно образование за всички

Стойността е основен принцип в Learna, затова сме разработили програми с достъпни цени. Ние не правим дискриминация въз основа на страна на произход, така че няма международен доплащане за нашите курсове.

Учете с експерти

Нашите преподаватели са избрани от глобален набор от експерти въз основа на подходящи, а не местоположение. Както с академични, така и с кариерни отличия, вашият преподавател ще действа като преподавател и ментор по време на вашия курс.

Направете връзка през целия живот

Нашата онлайн природа ви позволява да се възползвате от възможността да се свържете със студенти, базирани в целия свят. Връзките и мрежите, които изграждате тук, ще се окажат безценни за подпомагане на вашата кариера.

Отзиви

Нищо стойностно в живота не става лесно! И нашите програми не са изключение! Обаче тези, които са готови да вложат времето, ще извлекат най-голямата награда. Ще трябва да се ангажирате с минимум час на ден. Нашите най-успешни студенти прекарват средно по 2 часа на ден, посветени на обучението си и в резултат си спечелят доверие, което изпраща много ясен сигнал до техния пазар и индустрия! Ето какво имат да кажат нашите минали студенти.

Андреа Петълов

„Ученето от връстници от вашата определена група наистина разширява потенциалния ви опит в обучението. Всички растете през годината и се чувствате също като семейство. Това е много благоприятна среда. "

Кристин Манга

„Разшири значително знанията ми. Да можеш да вършиш работата в мое удобство беше фантастично. Правенето на групова работа ви кара да подхождате към теми от различни ъгли - това ме накара да мисля по-странично. "

Сагуна Уочит

„Този онлайн курс създава усещане в класната стая и е толкова интерактивен, че бих искал да направя магистратите си, след това, надявам се, докторантурата ми онлайн.

Нашите партньори

Програмите за обучение са авторски и се предоставят в сътрудничество с международно признати образователни лидери. Гордеем се с работата, която вършим с нашите партньори, те ни помагат да гарантираме, че всяка програма е изпълнена на висок стандарт и че студентите имат достъп до най-качественото образование.

137671_Clipboard02.jpg

Нашите програми

Във връзка с нашия партньор за сътрудничество, Университета в Гибралтар.

Нашите Executive MBA са 18-месечни онлайн програми за мениджъри от средно ниво, които искат да се активизират! Професионалният прогрес изисква яснота, визия и способност за последователно изпълнение на правилните стратегии. Без пътна карта или насоки процесът може да бъде преобладаващ.

Нашите EMBA могат да ви помогнат да проследите бързо своя растеж и да ви спестим хиляди в програмните такси. Досега нашите следдипломни курсове помогнаха на над 1000 професионалисти в 150 страни и територии и ще се радваме да ускорим и вас!

MBA в областта на финансовото управление

Изпълнителният ни MBA за финансов мениджмънт предлага на бизнес лидерите и ръководителите бъдеща доказателна и предизвикателна програма за обучение, която бързо ще разшири вашето академично разбиране и практика в областта на финансовото управление.

MBA в областта на маркетинговия мениджмънт

Маркетингът е като жив организъм, той никога не спира да се развива. Нашият изпълнителен MBA в маркетинга развива вашето разбиране за маркетинг в този съвременен и динамичен свят - без да поставя пауза в кариерата ви.

MBA в областта на управлението на здравеопазването

Промяната, развитието и напредъкът в здравеопазването са неизбежни и изискват независими, съвестни и интуитивни ръководители. Присъединете се към нашия MBA за управление на здравеопазването и овладейте сложността на бизнеса в здравеопазването.

MBA в областта на хотелиерството и управлението на туризма

Нашата EMBA в областта на хотелиерството и управлението на туризма е разработена за амбициозни лидери в индустрията. Комбиниране на академично обучение и бизнес опит в реалния свят, за да ви помогне да развиете уменията, необходими за постигане на успешна кариера.

Изпълнителен MBA

Глобалната бизнес среда непрекъснато се развива. Нашата изпълнителна MBA ще ви предостави знания, умения и увереност за справяне с лидерските позиции в сложни, постоянно променящи се организации.

MBA в областта на предприемачеството

Искате ли да участвате в предприемачеството в рамките на организация? Изпълнителният ни MBA по предприемачество предоставя на начинаещите предприемачи уменията и знанията, необходими за успешния растеж на бизнеса.

Места

Кардиф

Address
Learna Ltd, Ty Bevan, Cleeve Drive,
Llanishen

Кардиф, Уелс, Великобритания

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

Това училище също предлага: