Прочетете официалното описание

Подадено в кампуса на Лондонския университет в Кастелски университет, тази програма за MBA е разработена заради ангажимента ни към общото добро и принципите на ООН за отговорно обучение по управление (PRME). Тази отличителна програма за MBA е предназначена за предприемчиви и социалистически личности с стремеж да се превърнат в професионален мениджър с инстинкт за създаване на устойчив бизнес в социално отговорен начин.

Тази практическа и приложна програма дава представа за ежедневните предизвикателства, пред които са изправени мениджърите в редица бизнес организации и организации от третия сектор по целия свят. Подчертаваме ролята, приноса и интеграцията на ключовите бизнес функции, за да подобрите способността си да проектирате и реализирате ефективни стратегии за цялата организация.

Тази динамична и взискателна програма изисква енергичното Ви участие. Подобно на вас, вашите колеги ще бъдат амбициозни, силно мотивирани и решени да успеят. Очакваме с нетърпение да ви посрещнем в програмата и в нашата глобална мрежа от възпитаници на социално отговорни лидери.

GCU London привлича изключителни висшисти от цял ​​свят и предлага ненадминат студентски опит и международна пригодност за заетост.

GCU е горд да има авангарден кампус в сърцето на Глазгоу. С основаването на Нюйоркския колеж в Глазгоу Каледон, ние сме първо чуждестранно висше учебно заведение, на което присъждаме степени в Ню Йорк.

Като част от тази програма ще имате възможност да проведете двуседмичен период на обучение в някое от тези вълнуващи места.

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

Годишна програма MBA

GCU London - MBA

... [+]

Разположен в свръхмодерна обстановка в сърцето на Spitalfields, разположен в модната и финансова столица на Лондон, този професионален университетски университет се основава на висококачествени преподавателски и индустриални партньорства по целия свят.

[-]
Великобритания London
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски

The GCU London Campus

Address
GCU London 40 - 48 Fashion Street
E1 6PX London, England, Великобритания
Телефон
undefined