Eaton Business School

Представление

Прочетете официалното описание

Създадена през 2013 г., Eaton Business School Limited (EBS) (регистрационен номер 08671317) е учредена по законите на Англия и Уелс. Eaton Business School е акредитирана от британския Акредитационен съвет за независимо и допълнително висше образование. Eaton Business School е също така одобрен Партньорски център на ATHE, който връчва на ниво 4 до ниво 7 одобрени квалификации за RQF.

EBS в партньорство с университета Guglielmo Marconi (GMU) осигурява Международната MBA и Executive MBA със специализирани концентрации в управлението на здравеопазването, веригата за доставки

Eaton Business School се ангажира да обслужва образователните изисквания на работещите професионалисти в стремежа им да постигнат глобално признати магистърски, бакалавърски и дипломни програми за гъвкави модели на обучение - Onsite, Online и самообучение. Ние вярваме, че ученето непременно не трябва да бъде ограничено до физическа класна стая. Силата на технологията е оптимално използвана, за да създаде гъвкава педагогика за заетите професионални професионалисти в движение по целия свят.

В днешната силно конкурентна и динамична бизнес среда се очаква да бъдете крачка напред. Eaton Business School работи усърдно, за да подготви нашите обучаеми с уменията и опита, които се изискват от работодателите, като им предлага възможност да развият знанията си в широк спектър от дисциплини и да изградят задълбочени познания в желания сектор.

Места

Лестър

Address
Island Business Centre. 18-36 Wellington Street. Woolwich
SE186PF Лестър, Англия, Великобритания

Sharjah

Address
BM Towers, Office Suites
Al Nahda, Sharjah, UAE

Sharjah, Sharjah, Обединени Арабски Емиерства

Програми

Това училище също предлага: