Прочетете официалното описание

регистрация

училището

Изградена върху основата на повече от 40 години на консултантски дейности, в Graduate School Roberto Miranda Корпоративна образование имаше своята ДНК оформен от търсенето на клиентите за ефективни резултати в поведението, технически умения и таланти на техните екипи.

Докато традиционните училища бяха платени за техните сертификати, Roberto Miranda беше съден за доставяне на съдържание могат да стимулират значителни промени в много различни глобални корпорации.

Това движение, с течение на годините, усъвършенства училище пълен с ефективни системи за обучение в състояние да доведе до реални промени в живота и успеха на студентите и фирмите, в които работят.

за

Learning Systems

студент

Подготовка модули

За да се гарантира, че съдържанието на програмите, предлагани могат да се справят само с въпроси и теми за напреднали, Училището предлага подготвителни модули за влизане в ключови дисциплини, така че е налице предварително изравняване на знания сред учениците в клас.

Подготвителните модули могат да бъдат елиминирани от тези, които демонстрират минимално ниво на знания, необходими за влизане във всяка дисциплина чрез тестове онлайн или в-лице.

Предварителни Works

За някои класове се изисква преди приключване на работите, които помагат да се приведе в съответствие проблемите да бъдат решени, като се възползва учебния процес.

FIT - Въведение в Learning Sheet

Всеки клас е въведение в изучаването на запис, който е на разположение във виртуалната среда и може да бъде изтеглен директно да си IPAD студенти.

Чипът, наречен също въвеждането на формуляра за тема, има за цел да обучава студенти по какви са въпросите, които ще бъдат разгледани в клас (входове), който препоръчва библиография, която целите на училището, за да научи този въпрос и какво очаква студентът след клас (изходи).

Изучаването на утаяване упражнение

За да се гарантира, че това, което е дадено в стаята се утаяват като ефективно обучение, учители подготвят уникални упражнения за MBA школа, включваща от изследвания, за развитието на бизнес план.

Водещата група - Advanced Study Group

Водещата група е групата на напредналите изследвания на Roberto Miranda Корпоративна образование. преподава модули изключително на чужд език по актуални въпроси на световния пазар.

Тази група е достъпна за всички студенти и работа по менторство на международни преподаватели.

Видео, аудио подкасти и други дейности, предлагани на сайта са в основата на кръгли маси групи формира от студенти се интересува да се отиде отвъд.

Menthoring

Студентите имат на свое разположение, наставници, които дават насоки за бизнес, живот и кариера. Срещи с предварителна заявка и изключително внимание към вашия успех.

Програми с обучение на:
  • Portuguese (Brazil)

Това училище също предлага:

Задочни и вечерни MBA

Roberto Miranda Educação Corporativa

Насочена към предприемачи и професионалисти, които са заинтересовани от развитието на техните знания в глобалната луксозно гостоприемство. С 15 паралелки, образувани в Ho ... [+]

MBA - Мениджмънт в хотелиерството Luxo®

Насочена към предприемачи и професионалисти, които са заинтересовани от развитието на техните знания в глобалната луксозно гостоприемство. С 15 паралелки, образувани в Hotel Fasano в Сао Пауло, Hotel Ritz, Джордж V и Plaza Athenee в Париж.

програма луксозен бизнес среда Лукс хотел Иновации и предприемачество Развитие Talentos® и умения Планиране и Hotel имплантация Изпълнение на проекти в Luxury Hospitality Маркетинг прилага към Luxury Hospitality Международен маркетинг и бизнес мрежа Управление на операциите Финансово управление организационната работа Непрекъснато подобряване на човешки фактор Дати, часове и продължителност ... [-]
Бразилия Сао Пауло
Portuguese (Brazil)
Задочно обучение
3 - 4 семестри
Кампус
Научете повече на английски
Roberto Miranda Educação Corporativa

управление на събития, от своята концепция, планиране и безупречно изпълнение, включва широк спектър от знания. Тази програма предвижда участниците с инструментите и експ ... [+]

MBA - Организиране на събития и церемонии на Luxo®

управление на събития, от своята концепция, планиране и безупречно изпълнение, включва широк спектър от знания. Тази програма предвижда участниците с инструментите и експертния опит, необходими за управление на сложни, уникални събития и високо лукс.

програма дизайн Събитие Exclusive Набиране на средства събрание и инфраструктура Архитектура и достъпност Сигурност и логистика Комплекс Събитие Планиране Големите предавания и музикални събития Спортни събития Мега-събития Луксозни церемонии Протоколи и други култури Луксозни Сватби Професионални компании за управление на събития Дати, часове и продължителност Тип I - Регистрации Open Начало: 11 март 2017 Всяка сряда от 19:00 часа до 23:00 часа и един (1) събота на месец от 09:00 до 18:00 часа Продължителност: 3 (три) семестъра Часове: 432 часа / а Тип II (особено за участници от други държави) - Регистрации Open Начало: 11 март 2017 Един (1) уикенд на всеки 60 дни и по-дълбок пет (5) дни в края на всеки семестър. Продължителност: 4 (четири) семестъра Часове: 432 часа / а Местен ... [-]
Бразилия Сао Пауло
Portuguese (Brazil)
Задочно обучение
3 - 4 семестри
Кампус
Научете повече на английски
Roberto Miranda Educação Corporativa

Да не се допуска творчеството си е ограничен от бюджета на клиента. Пригответе се да се включат в една вселена, където няма ограничения за използването на техния талант и ... [+]

MBA Luxo® Архитектура

Да не се допуска творчеството си е ограничен от бюджета на клиента. Пригответе се да се включат в една вселена, където няма ограничения за използването на техния талант и иновациите. Архитектурата на пазара на луксозни стоки е реалност в света. Знайте особености, своите материали, нейните елементи и суровини. И над всички понятия, които се раждат абсолютно уникални проекти.... [-]

Бразилия Сао Пауло
Portuguese (Brazil)
Задочно обучение
3 - 4 семестри
Кампус
Научете повече на английски