Alliance Manchester Business School - South America Centre

Представление

Прочетете официалното описание

Manchester Business School е основана през 1965 г. и е един от първите бизнес училища в Обединеното кралство. През 2015 г. отбелязахме нашата 50-та годишнина.

Ние се превърна в най-големия бизнес и управление на училището във Великобритания през 2004 г., когато се слива с The Victoria университет, Факултет по счетоводство и финанси, Училище по мениджмънт UMIST на Манчестър и на Програмата в областта на изследванията в областта на науката и технологиите.

Ние сме бизнес училище с пълно обслужване, предоставяне на отраслово-фокусирани образование за студенти, докторанти и ръководители по целия свят.

Оригинално мислене Applied е в основата на това, което правим - превръщането на теорията в практиката през цялата ни дейност, чрез нашите програми, консултации и изследвания.

Ние информира, вдъхновява и да се ангажират с бизнес общността чрез нашите корпоративни дейности за ангажиране и ние работим в подкрепа на общностите чрез нашата програма за социална отговорност.

Класиране и акредитация

Alliance Manchester Business School продължава да получава редица класации и акредитации от многобройните възлагане дъски - не само във Великобритания, но и от всички краища на света.

Класиране

Financial Times Проучването на 2016 се нарежда нашата MBA 7-ми във Великобритания, 14-та в Европа и 38-и в света. Според FT, MBA студентите могат да очакват 96% от заплатата на увеличаване три години след дипломирането. Alliance MBS също е поставен на 12-то място в света по кариерно развитие. Ние се класират шести в света, извън САЩ, от бизнеса заглавие Forbes. рейтинг използва Форбс възвръщаемост на инвестициите (ROI), като основната му мярка, съчетана с обратна връзка, получена от Alliance MBS "глобална общност възпитаници. Ние се класират 2-ри във Великобритания за изследвания власт, и 4-то за дълбочина и широта на научните изследвания (REF 2014 г.). Bloomberg Business Week класирана на Алианса MBS на 19-ти в света, и 9-ти в проучването на възпитаници.

Акредитация

Alliance MBS е част от малка и подбрана група от институции в света, която е акредитирана от трите основни тела - AACSB Международни, Амба и Equis.

Място

Където и да се основават, нашия опит никога не е далеч. Ние сме единственият бизнес училището UK с присъствие в шест световни центрове. Всички наши центрове имат силни връзки с местната бизнес общност и ние също имаме глобална мрежа от над 50,000 възпитаници, разпределени в 169 страни.

Места

Сао Пауло

Address
Av. das Nações Unidas 12495 - Brooklin (FGV Berrini)
04578000, São Paulo, Brasil

Сао Пауло, Щат Сао Пауло, Бразилия

Манчестър

Alliance Manchester Business School

Address
Alliance Manchester Business School
Booth Street East

M13 9SS Манчестър, Англия, Великобритания
Телефон
+44 161 820 8344

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Акредитации