LUMS, McGill, YNU, FGV/EBAPE, IIMB

Представление

Прочетете официалното описание

КАКВО Е IMPM ?

IMPM е международна програма за мениджъри, която води до магистърска степен. Основната програма е набор от пет модула от по 10 дни всеки, които се провеждат в продължение на 18 месеца, организирани от ръководни умове.

Придружаващите тези модули са всички видове интригуващи дейности, в класа и извън тях: Co-coaching, Friendly Consulting, Специализирани маси, Manage Exchange и Impact Teams. Участието в петте модула и завършването на докладите и управленския обмен удовлетворително ще доведе до присъждането на сертификат IMPM .

Тези, които желаят да получат магистърска степен по мениджмънт от университета Макгил или магистърски международен магистър по изпълнителен мениджмънт от университета в Ланкастър, извън сертификат IMPM , изготвят заключителна книга, която им позволява да IMPM по-задълбочено въпроса, който ги интересува.

ПРИЯТЕЛНО КОНСУЛТИРАНЕ

Ангажирането на мениджъри означава повече от това да правите работни срещи и да обсъждате идеи. Ръководителите, които участват в IMPM предизвикват загриженост от собствената си работа, за да могат да се възползват от опита на колегите си.

Това продължава в програмата - около таблиците през цялото време. Тя също е институционализирана в процес, който наричаме приятелско консултиране, където малки колективи от вашите колеги работят с вас за вашите притеснения. Това вписване във вашите въпроси ви помага да правите промени във вашата организация въз основа на опита на съучениците, които се грижат за вашия успех.

РЕГИСТРИРАНИ ХАРТИЯ И ПОДГОТОВКА НА ПЕРИ

Обучението един от друг и факултетът не остава в класната стая. След всеки модул пишете отразяваща хартия. Това не е академична книга: преглеждате какво ви порази особено по време на модула и го свържете с вашите лични нужди, във вашата собствена работа или във вашата организация. По време на процеса на писане се свързвате с екип от колеги и преподавател във факултета, които работят с вас, за да направят тези документи по-полезни, колкото биха могли да бъдат. Ние наричаме това партньорство.

УПРАВЛЕНСКА БОРСА

По средата на програмата вие се сдвоявате с колега и прекарвате по-добре част от седмицата като домакин и като посетител на работното място на другия. Този процес на наблюдение на друг мениджър по време на работа и предоставяне на обратна информация е прост, но мощен. Изненадващо е какво е станало от тези обмени.

Когато посетих един от моите колеги от LG в Корея, осъзнах, че нашата компания е уязвима към разрушителна технология. В резултат на това стартирахме стартираща компания заедно с най-добър IT университет в Бразилия. Смятаме, че това ще ни спаси. "- Густаво Миоти, председател на борда, Soprano Eletrometalugica Ltd., Бразилия

ЕКИПИ НА ВЪЗДЕЙСТВИЕ

"Никога не изпращайте променен човек обратно на непроменена организация." И все пак това е, което правят почти всички програми за развитие. Променихме това. Получавате възможността, с нашите указания и помощни материали, да посочите екип за въздействие на работа, колеги или директни доклади, за да ви помогнат да върнете ученето обратно в организацията. Всъщност тези хора на практика правят IMPM . Разказвате своя екип след всеки модул и обсъждате как да използвате ученето за конструктивна промяна.

По този начин развитието на управлението става развитие на организацията. Образованието, което може да изглежда скъпо за отдел "Човешки ресурси", става осезаема инвестиция за организацията - при обучението на няколко мениджъри за цената на един и в дълбоките промени, които те могат да защитят. Защо да не изпратите фирмен екип на IMPM да работи по ключов въпрос?

Обучих екипа си, както научих. Нараствах екипа, докато растях. Когато преминах през модулите, взех основните принципи и те бяха толкова ценени от моя екип на работа, че продължиха да питат: "Кога ще отидете на следващия модул?" - Даниел Смедо, вицепрезидент и генерален мениджър на Metro Supply Chain Group, Канада

СПЕЦИАЛНИ ТАБЛИЦИ

В IMPM имаме правило 50:50: половината от времето, което сте IMPM в дневния си ред. Седите на кръгли маси, споделяте преживяванията си и се учите с вашите връстници. През повечето време сте в смесени групи, за да спечелите от разнообразието от преживявания. Но сега имаме и специални маси, където можете да прекарате известно време за дискусия със свързани мениджъри.

Можете да се присъедините към маса от предприемачи или собственици на семейни фирми или да се включите в програмата с колеги от вашата индустрия или от вашата компания. (LG и Lufthansa изпращат екипи от мениджъри за почти всичките ни двадесет и една години.)

УЧИЛИЩАТА

Училище за управление на университета в Ланкастър (LUMS)

В LUMS ще намерите истински международна, добре утвърдена и амбициозна общност. Ние сме тройно акредитирани и класирани в световен мащаб. Изследването е в основата на нашия успех и информира нашето учение, изтласква границите и трансформира живота. Нашият съвместен подход и достъп до най-модерните знания ни правят фар за най-талантливи; мястото да бъде.

Факултетът по мениджмънт на Университета Макгил Десаулес

Desautels е класирана като една от водещите международни бизнес училища в света от BusinessWeek, канадския бизнес, Forbes, The Economist и Financial Times. Иновативните програми на Факултета и историческата репутация за високи постижения продължават да привличат най-добрите студенти и най-изявените преподаватели от цял ​​свят, както и най-взискателните служители за подбор на персонал от най-добрите работодатели в света.

Национален университет в Йокохама

Програмата MBA в Yokohama National University (YNU) постоянно се нарежда сред най-високите в удовлетвореността на студентите с едно от най-ниските нива на приемане на бизнес училища в Япония. Разположен на 30 минути с влак от Токио, YNU винаги е била ангажирана да играе глобална роля с дългосрочна перспектива, която е подходяща за Йокохама, вторият по големина град в страната и ключов портал за модерна Япония.

FGV / EBAPE

FGV / EBAPE предлага на своите студенти акцент върху международните изследвания. Основана през 50-те години на миналия век, училището е пионер в официалното обучение по администрация в Латинска Америка. Той е класиран за най-добра училищна администрация за втора поредна година и е сред първите три висши учебни заведения в Бразилия.

IIM Бангалор

IIMB е класирана за седма поредна година най-доброто бизнес училище в Централна Азия от Eduniversal, Париж. Характерната особеност на IIMB е нейният силен фокус върху лидерските умения и предприемаческите умения, които са необходими, за да успеят в днешната динамична бизнес среда. Той сътрудничи с над 114 водещи Б-училища в света за различни изследователски инициативи и студенти

Места

Йокохама

Address
〒240-8501 Kanagawa Prefecture, Yokohama, Hodogaya-ku, 常盤台79−1
Йокохама, Префектура Канагава, Япония

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: