Прочетете официалното описание

Бизнесът на ESIC112995_pexels-photo-1451447.jpegrawpixel.com / Pexels

изглед

Да се развива чрез образование и стимул за научни изследвания, знания и култура, като се насърчава цялостното формиране на човешкото същество и професионалистите, ангажирани с развитието и подобряването на обществото.

Нашата мисия

- Да се обучат специалисти, способни да създават фирми и организации и да изпълняват в тях, с пълна отговорност, ефективност и ефикасност в управлението - на всяко ниво - във всяка област на дейност.

- Разпространяване в обществото на култура, ориентирана към етични ценности и рационалност в бизнеса, създаване на канали за комуникация между академичния и бизнес свят и стимулиране на бизнес призванието на нашите ученици.

- Насърчаване на научните и технически изследвания в областта на бизнес администрацията и маркетинга, не само чрез насърчаване на работата, разработена в училището, но и чрез разпространяване на мисълта за изследователските действия в обществото като цяло.

ценности

  • Съзерцайте цялото лице.
  • Лицето носи баланса.
  • Форма за живот.
  • Човекът се възприема като вмъкнат в обществото.
  • Да се обучат ангажирани мъже и жени, способни да поемат отговорности в обществото по демократичен начин, характеризиращ се с установените отношения между членовете на общността.
  • Да бъдат отворени и внимателни, особено към най-нуждаещите се, независимо от етническата, културната и социално-икономическата ситуация.
  • Обвържете се с обществото.
  • Да се търси научна строгост с университетско качество.

В ESIC имаме три области на обучение, свързани с бизнес реалността и новите технологии.

Дипломиран район

Образователен проект, основан на качеството и бизнес реалността, който осигурява интегративно обучение.

Завършил ESIC ще може да посрещне бизнес предизвикателствата с гаранция за успех.112994_pexels-photo-1496192.jpegrawpixel.com / Pexels

Област за следдипломна квалификация

Завършилите програми на ESIC формират бизнес лидери на стратегическо, управленско ниво, с високи технически възможности, съчетани с човешка отговорност и отдаденост на работата. Този подход води до значително участие в сегашния конкурентен пазар.

Изпълнителна зона

В областта на Executive Education има обширно предлагане на програми, отворени и / или обучени, съобразени с нуждите на компанията.

Нашата интегрирана служба за обучение. генерира програми, които повишават професионалното развитие на мениджърите и работните екипи.

Други видове обучение

Като международно бизнес училище предлагаме книги, ръководства и публикации на известни автори, които позволяват не само научни изследвания, но и разпространение на икономически, бизнес, маркетингови и управленски умения.

Програми с обучение на:
  • португалски
  • Portuguese (Brazil)

Това училище също предлага:

EMBA

ESIC Business & Marketing School

Executive MBA в управлението на проекти - EMBAP е насочена към изпълнителни професионалисти, които имат опит и / или се интересуват от проекта. Те осигуряват чудесна осно ... [+]

Executive MBA в управлението на проекти - EMBAP е насочена към изпълнителни професионалисти, които имат опит и / или се интересуват от проекта. Те осигуряват чудесна основа за разбиране на управлението на курса и обсъждат ролята на мениджъра. Той се ръководи от Ръководството на PMBOK, актуализирано в петото си издание.

гол

В допълнение към разбирането на концепциите и терминологията, които са от съществено значение за управлението на проекта, участниците ще могат:... [-]

Бразилия Куритиба
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Задочно обучение
600 часове
Кампус
Научете повече на английски
ESIC Business & Marketing School

Executive MBA в управлението на бизнеса - EMBA е насочена към опитни професионалисти, които в рамките на своите организации извършват работа, характеризираща се с вземане ... [+]

Executive MBA в управлението на бизнеса - EMBA е насочена към опитни професионалисти, които в рамките на своите организации извършват работа, характеризираща се с вземане на решения и управление на бизнес ресурси, както и с онези професионалисти, които изпълняват подобни и допълващи функции в висшия мениджмънт.

Пълна програма за обучение, фокусирана върху:... [-]

Бразилия Куритиба
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Задочно обучение
600 часове
Кампус
Научете повече на английски