COPPEAD Graduate School of Business

Представление

Прочетете официалното описание

COPPEAD Graduate School of Business на COPPEAD Graduate School of Business на Федералния университет в Рио де Жанейро е бизнес училище, световно признато за своите постижения.

Като се имат предвид основните икономически предизвикателства, Бразилия ще трябва да напредне в обучението по знания и мениджмънт, които са основни съставки, за да могат компаниите да се отличат в съвременната среда на състезания и междуорганизационно сътрудничество.

В COPPEAD изследванията и знанията са централните оси на всички дейности. По този начин, при ежедневни взаимодействия със студенти, компании и други участници на пазара, знанията, които произвеждаме, насочват естеството на нашата доставка в класната стая и взаимодействието с обществото. Това е основата на нашата мисия и визия и това, което смятаме, че е приносът ни към обществото.

Мисия

COPPEAD Graduate School of Business се ангажира с високи постижения в обучението и научните изследвания в областта на бизнеса. Като част от публичния университет, ние се стремим да допринасяме за развитието на Бразилия, като предоставяме образование на настоящите и бъдещи бизнес лидери, които са в състояние да се представят високо както в местната, така и в глобалната среда, както и на нови преподаватели, които могат да разпространяват и създават иновативни знания в бизнес.

зрение

COPPEAD се стреми да бъде първият избор за студенти, които искат да учат бизнес и мениджмънт в Бразилия.

Централни стойности

Централните ни ценности са превъзходство, почтеност и обслужване в Бразилия.

Превъзходство: Това е нашата същност, което ръководи нашия растеж, изследвания, набиране на преподаватели, проектиране на нови програми, наред с други действия.

Целостност: Ценностите на COPPEAD включват засяване на етично и социално отговорно поведение в управленската професия. Ние разбираме, че почтеността е най-добрият начин, по който училището може да изпълни своята мисия и да служи по-добре на Бразилия.

Служба за Бразилия: COPPEAD е третото училище в Бразилия и първото в Рио де Жанейро, предлагащо докторска програма; първата в Бразилия, която предложи международен стандарт MBA на пълен работен ден, и беше пионер в образованието за висше образование по бизнес и мениджмънт в Бразилия. Трябва да развиваме хора и организации, за да развиваме страната си.

Основана през 1973 г., COPPEAD е единственото бразилско бизнес училище, част от бразилската федерална система (UFRJ) с международна акредитация. Нашият MBA на пълен работен ден е без обучение и единственият в Латинска Америка се класира сред най-добрите бизнес училища в света в Global MBA програмите на Financial Times Full-Time.

Класиране

Топ 100 Financial Times

11 пъти са изброени в Топ 100 на глобалната MBA класация на Financial Times.

Топ 100 Financial Times

Executive MBA се изброява два пъти в Топ 100 на класацията Executive MBA на Financial Times.

1º MBA в Бразилия

Избрана за най-добра MBA в Бразилия от Você S / A през 2016 година.

Акредитации, сертификати и асоциации

127063_logos.png

Федерален университет в Рио де Жанейро

Федералният университет в Рио де Жанейро е основан през 1920 г. и е първият и най-голям федерален университет в Бразилия. Един от най-големите центрове на върхови постижения в преподаването и изследванията в страната и в Латинска Америка, мисията на университета е да осигури на бразилското общество средствата за доминиране, разширяване, култивиране, прилагане и разпространение на универсалната патримония на човешкото познание, за да действат като преобразуваща сила.

Места

Рио де Жанейро

Address
Rua Pascoal Lemme, 355
Cidade Universitária
Rio de Janeiro - RJ

21941-918 Рио де Жанейро, Държава Рио де Жанейро, Бразилия