Прочетете официалното описание

efbl-300x201a

Университетът в Баня Лука Е създадена на 7 ноември 1975 г. и днес, след 39 години, Университетът в Баня Лука има 16 факултета с 52 лицензирани учебни програми.

Процесът от Болоня започна официално във всички учебни програми през учебната 2006/2007 година, въпреки че някои факултети започнаха реформата в Болоня още по-рано. Въведена е система от три цикъла: бакалавър, магистърска и докторска степен, както и система ECTS за оценяване на предметите и общо натоварване на студентите.

Повечето от факултетите на Университета в Баня Лука, както и университетските резиденции, разполагат с много удобства като ресторанти, центрове за отдих, компютърни центрове, студентски клубове и кафенета, разположени в два университета, разположени в близост до най-красивата река в Страна - река Vrbas - и на минути пеша от центъра на града.

Университетът в Баня Лука разполага с многобройни амфитеатри, ателиета, класни стаи, библиотеки, лаборатории и компютърни зали.

Икономически факултет на Университета в Баня Лука Е модерен, развит, прогресивен и отворен факултет, който представлява гръбнака на икономическото развитие на Република Сръбска.

През февруари 2014 г. Икономическият факултет на Университета в Баня Лука отбеляза 39-годишнината от своето съществуване и работа.

efbl2-200x300a

Икономическият факултет на Университета в Баня Лука е висше учебно заведение, чиято основна дейност е научното преподаване и научните изследвания и днес се гордеем със следните постижения и ценности:

 • Традиция и модерност.
 • Съвременна учебна програма, както и методи на преподаване и оценяване на студентите, моделирани по най-добрите образователни институции от този тип в Европа и света (Икономически факултет в Баня Лука е пионер в прилагането на разпоредбите на Болонската декларация в РС и БиХ) ,
 • Преподавателите са отличени експерти в областта, която преподават, и успешни бизнесмени - затова имаме уникално съчетание от наука и практика.
 • Голям капацитет на пространството над 4 000 кв. М, който позволява удобно и непрекъснато изпълнение на учебни и извънкласни дейности.
 • Факултетът няма архитектурни бариери и с панорамен асансьор позволява на учениците с увреждания да имат достъп до амфитеатър и класни стаи.
 • Техническо оборудване на високо ниво (компютърни класни стаи с нови компютри, проектори, лаптопи, скенери, интернет връзка и др.).
 • Възможността да отидете в чужбина за различни семинари, обучения и т.н. чрез Студентския съюз на Икономическия факултет, AIESEC или някои от организациите, с които имаме сътрудничество.

Целите на факултета са:

 1. Непрекъснато изпълнение на съвременен процес на обучение, хармонизиран с изискванията на индустрията и в съответствие с всички разпоредби на Болонския процес.
 2. Въвеждане на европейските стандарти за качество за проучвания на I, II и III цикъл.
 3. Предоставяне на персонал и материални условия, които да позволят осъществяването на основната цел.
Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

MBA

University of Banja Luka

UNIBL International MBA Program, изцяло преподавана на английски език, е изключително взискателна програма, специално предназначена за опитни професионалисти, които искат ... [+]

Магистър по бизнес администрация MBA

UNIBL International MBA Program, изцяло преподавана на английски език, е изключително взискателна програма, специално предназначена за опитни професионалисти, които искат да направят значителна промяна в кариерата си. Съдържанието на курса и фокусът върху личното и професионалното развитие предоставят на участниците нова визия и нови амбиции. Освен това всеки участник в MBA носи много знания в програмата, тъй като има непрекъснат дял от кариерата и живота.... [-]

Босна и Херцеговина Banja Luka
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
15 месеца
Кампус
Научете повече на английски
Location address
Majke Jugovića 4
78 000 Banja Luka
Republic of Srpska, Bosnia and Herzegovina

Banja Luka, Republika Srpska, BA