Alfred Ford School Of Management

Представление

Прочетете официалното описание

The Alfred Ford Училището по мениджмънт дава възможност да отиде там, където други програми MBA не вървят, от най-вътрешните устройства на собственото си поведение към възможно най-широка перспектива за бизнеса и мястото му в обществото.

Ние предлагаме един несравним образователен опит:

  • превъзхожда указания от експерт факултет
  • иновативен и гъвкав формат живот
  • ангажимент за завършващи студенти, които ценят общност, сътрудничество, страст и гордост

Обучение с казуси от Училището по мениджмънт "Алфред Форд" на Vimeo.

Проучване опита на Alfred Ford е един от получаване на мисли, в които факултета слуша толкова, колкото те лекция, а студентите да вземат инициативата толкова често, колкото те да си водите бележки. В крайна сметка този подход означава оценяване опит и мъдрост на нашите студенти, и вярва, че участието им повишава обсъждане на най-високо ниво и създава бизнес лидери, които са удобни с естествения обмен на идеи в днешната глобална икономика.

Една обща база от знания за управление ви дава гъвкавостта да се движат в широк диапазон от бизнес или за управление на роли, докато се постави акцент върху развитието на лидерството дава междуличностните умения, които трябва да стигнем до там.

Научете повече за бизнеса и повече, с образование, което задълбава дълбоко в съответните въпроси на околната среда, обществото и управлението.

Визия

Да се ​​разработи един от водещите бизнес училище в областта на съзнание лидерство и мениджмънт за обучение на лидери да имат глобално мислене и безупречен характер.

Мисия

The Alfred Ford Училището по мениджмънт се развива в световен мащаб мислещи етични лидери чрез комбиниране на най-новите познания за управление с древна мъдрост.

Места

Durbuy

Alfred Ford - School of Management

Address
Petite Somme 10 6940 Septon-Durbuy
6940 Durbuy, Регион Валония, Белгия
Уебсайт
Телефон
+32 86 38 73 55