Alfred Ford School Of Management

Представление

Прочетете официалното описание

ИСКАНЕ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА КАКВОТО

Alfred Ford School Of Management ви дава възможност да отидете там, където другите програми на MBA не отиват, от най-съкровените движения на вашето собствено поведение до възможно най-широка перспектива за бизнеса и неговото място в обществото. Ние предлагаме несравним образователен опит:

  • превъзходна инструкция от експертен факултет
  • иновативен и гъвкав формат на обучение
  • ангажимент към завършващите студенти, които ценят общността, сътрудничеството, страстта и гордостта

Учене с казуси от Alfred Ford School Of Management на Alfred Ford School Of Management на Vimeo.

Опитът на Alfred Ford е един от предимствата, при които факултетът слуша колкото преподава, а студентите поемат инициатива толкова често, колкото си правят бележки. В крайна сметка този подход означава да оценим опита и мъдростта на нашите студенти и да вярваме, че тяхното участие издига дискусията до най-високо ниво и създава бизнес лидери, които са удобни за естествения обмен на идеи в съвременната глобална икономика. Общата база от знания за управлението ви предоставя гъвкавост да преминете в широк спектър от бизнес или управленски роли, докато фокусът върху развитието на лидерството ви дава междуличностните умения, които са ви необходими, за да стигнете до там. Научете повече за бизнеса и други, с образование, което задълбочава задълбочени въпроси, свързани с околната среда, обществото и управлението.

ИСКАНЕ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА КАКВОТО

Декларация за визията

Да се развие водеща бизнес школа в областта на съзнателното лидерство и управление за обучение на лидери, които да имат глобално мислене и безупречен характер.

ИСКАНЕ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА КАКВОТО

Мисия

Alfred Ford School Of Management развива глобално настроени етични лидери, като съчетава най-новите знания за управление с древната мъдрост.

ИСКАНЕ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА КАКВОТО

Места

Durbuy

Alfred Ford - School of Management

Address
Petite Somme 10
6940 Septon-Durbuy

6940 Durbuy, Регион Валония, Белгия
Телефон
+32 86 38 73 55

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия