MDCI - Management Development Centre

Представление

Прочетете официалното описание

Безпрецедентни времена изискват ново мислене.

MDCI и CMC са пренаписали Playbook.

Повече от тридесет години Центърът за развитие на мениджмънта International (MDCI) предефинира начина, по който се осъществява образователното управление в Близкия Изток и Африка. Сега нашият фокус върху разрешаването на лидерите за трансформация доведе до нов Pathway към постигане на акредитиран от Великобритания MBA.

Ръководени от изпълнителния директор на CMC, д-р Лестър Масингам, ние представяме MBA от следващото поколение на лидерите от следващото поколение в Персийския залив. Започнете да приключвате само след 12 месеца, като финансовата инвестиция е само 12 000 щатски долара.

Всички имаме история. Ето кратък поглед към нашето.

  • Повече от 5000 възпитаници.
  • Работа в сътрудничество с водещи британски факултети, колежи и университети.
  • Получи наградата на кралицата за експорт в образованието.

138019_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg

история

В началото на 90-те години

MDCI избира Бахрейн за свой регионален център за обслужване на лидерското образование на кариерните професионалисти и лидери в Арабия във всички сектори.

1993

MDCI стартира първата програма MBA за дистанционно обучение в региона с Университета Хъл на Обединеното кралство, от бази в Дубай и Бахрейн.

1995

MDCI одобри като първи доставчик на MBA за Саудитска Арамко и доставя първия MBA на място в султаната на Оман с университета в Линкълн в Обединеното кралство.

1997

MDCI получава наградата на кралицата за експорт в образованието.

1998

MDCI започва първия регионален докторат по бизнес администрация на място в GCC с университетите в Хъл и Линкълн.

2000

MDCI предлага първа магистърска степен по изследвания на сигурността в GCC с британския университет за четене.

В началото на 2000-те

MDCI стартира Програмата за развитие на усъвършенстван мениджмънт в Бахрейн съвместно с Министерството на труда и социалните въпроси. Междувременно, след консултация с британския военен аташе, предаде програмата на МБА на корпуса на султана на въоръжените сили на Оман като част от офсетната програма на Ал Ямама.

2006

MDCI назначи регионални агенти на Южноафриканския университет.

2015

MDCI предоставя докторска степен по бизнес администрация (DBA) на място в Бахрейн и Оман с университета в Ливърпул Джон Моурес.

2020

Следващото поколение MBA излиза на живо, онлайн, стартирано по време на глобалното блокиране на CoVid-19.

Разгръщане на лидерски умения, повече от 5000 пъти от 1993 г. насам

Възпитаници

В Бахрейн от 1993 г. MDCI предлага на пазара, подкрепя и администрира предлагането на място за развитие на мениджмънт, програми за следдипломна квалификация и следдипломна квалификация от утвърдени академични институции, включително водещи британски университети като Хъл, Рединг и Линкълн, на повече от 5000 кариера професионалисти.

Нов ген

Многостранното мислене вдъхнови дизайна и времето на следващото поколение MBA. За начало 2020 г. е безпрецедентна година, изискваща ново обучение. Сертификатът на CMC за трансформационно лидерство със степента от Йорк Сейнт Джон се намесва да отговори на това на много нива. И ние имаме представа, че нашите възпитаници ще са готови да предложат това на членовете на семейството си, приятели и екип от следващия род.

лидерите

Само четири години в осъществяването на мениджмънт, следдипломни и следдипломни програми, MDCI получи наградата на кралицата за експорт в образованието през 1997 г., признавайки водещата роля на британската фирма в Близкия изток и Африка. Бързо напред повече от две десетилетия и програмите на MDCI са посещавани от лидери на множество нива в множество сектори, включително министерски, C-Suite, както и предприемачи, които привличат мега придобивания, сливания и списъци.

Най-накрая, MBA, която е постижима, акредитирана, достъпна и достъпна.

Защо да харчите поне два пъти повече време и пари за спечелване на MBA, когато можете да постигнете квалификация, акредитирана във Великобритания за 12 месеца за под 12 000 USD?

Проведените през последните месеци квантови скокове промени насърчиха нашия екип да намери ново решение на MBA. Разположихме перфектната програма за смелите кариерни професионалисти на Арабия, които търсят нови лидерски умения в този безпрецедентен момент.

Резултатът е MBA от следващото поколение.

Вашето обучение завършва след година, не изисква бакалавърска степен и се преподава от британски факултет в Персийския залив и / или на живо онлайн, което допълнително намалява разходите.

Защо да изберете MDCI?

Не вярваме в бариерите пред успеха.

Това е най-достъпният MBA в региона.

Не е необходима степен.

  • Вашият опитен бизнес опит може да ви осигури на борда.
  • Вземете първите шест месеца, за да спечелите професионален сертификат в Трансформационното лидерство.
  • Намалете разходите и пътувайте, присъствайте в залива и / или влизайте в класната стая, живейте онлайн.
  • Доставка през уикенда, която се вписва в работата и семейството ви.

Нашата любов към Арабия

Повече от тридесет години MDCI помага на студентите в Близкия Изток и Африка да постигнат истински потенциал и да постигнат кариерни амбиции. Получател на наградата на кралицата за експорт в образованието, възпитаниците на MDCI са 5000 възпитаници - във водещи организации като Batelco, Saudi Aramco, Al Marai, Gulf Air, Qatar Petroleum, RasGas, PDO и Omantel.

Места

Манама

Address
MDCI - Management Development Centre
Манама, Столично управление, Бахрейн

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия