Institut für Management

Представление

Прочетете официалното описание

ДОБРЕ ДОШЛИ В IFM - институт по мениджмънт

Почасова образование и обучение в Залцбург

В IFM - Institut für Management е водещ частен доставчик в Австрия за непълно работно време икономиката образование и обучение със силен практически и научни степени бакалавър, MBA и докторанти. Като партньор за фирми, които IFM предлага индивидуални концепции за развитие и обучение първокласни, които са индивидуално съобразени с нуждите на компанията.

За обучението ни оферта, ние се възползват от международна мрежа от първокласни университетски преподаватели и практици от индустрията.

Академичното обучение, курсове и семинари

Ние считаме, че обучението трябва да се адаптират към обучаващия се - а не обратното! Съчетаването на професионалния, личния живот и обучение е основния ни фокус и служи като ръководство за проектиране на нашите учебни програми и курсове.

Месечни дати по версията за нашата MBA и BA програма, индивидуални дати прегледите и за модулно обучение дизайн осигуряват голяма гъвкавост и да се улесни сключването на задочно обучение. Нашите курсове и семинари, също са съобразени с изискванията на професионалните - идеални за тези, които искат да продължат образованието си в по-кратък период от време.

За фирми и компании, които искат да инвестират в дългосрочни служители, ние разработваме индивидуални решения в къщата. В допълнение, можете като предприемач на експертния опит на факултета IFM рамките консултации на разположение.

Също така да намерите правилното обучение за кариерата си и да се възползвате от нашия опит за вашия успех!

Места

Залцбург

Address
Administration:
IfM - Institut für Management GmbH
Birkenstrasse 2

A-5300 Залцбург, Залцбург, Австрия

Залцбург

Address
Location of the training:
Schloss Leopoldskron
Leopoldskronstrasse 56-58

A- 5020 Залцбург, Залцбург, Австрия

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми