Прочетете официалното описание

Защо да изберете UWA


Разгледайте нашите университети и учебни заведения, запознайте се с историята на най-стария университет в държавата и открийте защо учебната платформа на UWA може да ви създаде за кариерата на бъдещето, а не само за утрешния ден.

Гордеем се да заемаме първо място в Западна Австралия и да поставим в Топ 100 на университетите в световен мащаб.

No1 - Равен на първо място за търсенето и изследванията на студентите

7 - Седем от нашите субекти са класирани в Топ 50 на света

Топ 100 - е класиран на 96-о място в Топ 100 на университетите по целия свят


Пет причини да учат в UWA

Разберете какво вдъхновява хората да преследват целите си с нас.


Жизнен опит на студентите

В непосредствена близост до река Суон, нашият кампус в Пърт е сред най-живописните в Австралия с икономски сгради от пясъчник, разположени сред градините, които са изброени в наследство. Ние сме само на 10 минути от главния търговски и бизнес район на Перт и в близост до много от зашеметяващите плажове на града.

В университета ще имате редица основни удобства, сред които кафенета, библиотеки, книжарници, жизнена културна сфера и тонове клубове и общества, които да се присъединят и да изпитат пълния живот на студентите. Нашата поддържаща студентска гилдия означава, че можете да опитате ръката си по доброволческа дейност, да получите независим съвет по редица въпроси или да посещавате едно от многото разнообразни събития в и извън университета.


Иновативна структура на курса

Каквито и да са целите ви, една степен на UWA създава свят на възможности. Около 40% от днешните работни места няма да съществуват след 20 години (CEDA, 2015), така че ние вярваме в по-добрата подготовка за кариерата на бъдещето.

Нашата новаторска структура на курса е единствената по рода си в WA и се основава на глобален модел. Това означава, че можете да преследвате вашите интереси и да увеличите максимално възможностите си за кариера едновременно. Тази гъвкавост ви отличава от тълпата и е от ключово значение за бъдещето на вашата кариера.


Класации и рейтинги

Ние поставяме равно на първо място в Австралия за търсенето на студенти, началните заплати, интензивността на научните изследвания и безвъзмездните средства за научни изследвания, основани на ключови мерки в "Пътеводителите за добри университети" 2016. QS World Rankings ни даде най-високия ни рейтинг - 5 звезди един от най-големите университети в света. Седем от нашите тематични области са класирани в топ 50 в света, според QS World University Rankings by Subject.


Резултати от обучението

Вашата UWA степен е инвестиция във вашето бъдеще. Нашите завършили постоянно надвишават средните национални заплати и степента на заетост на дипломираните от държавата. Ние празнуваме силни партньорства в индустрията, предлагайки практически опит в реалния свят, в допълнение към ценните възможности за професионална работа в мрежа. Този подход за практическо обучение е високо ценен от работодателите и гарантира готовност за кариера. Нашите възпитаници продължават да вдъхновяват и да имат положително въздействие върху обществото.


Промяна на света чрез изследвания

Като научно-изследователски университет, ние сме част от Групата на осемте (коалиция от водещи университети за научни изследвания в страната) и един от само двама австралийски членове на световната университетска мрежа. Ние също така сме член на фондацията на мрежата Matariki на висококачествени университети с висок процент на научноизследователска дейност, със специален фокус върху опита на студентите.

С течение на годините продължихме да привличаме висококачествени, световно признати служители, изследователи и студенти, включително и нашия професор по нобелово звание Бари Маршал, и получаваме около 80% от цялото финансиране за научни изследвания на университетите в УА на годишна база.


Промишлени връзки

В UWA вие не само ще изучавате степен, но ще имате възможност да придобиете ценен опит в бъдещата си кариера.


Менторство

Свържете се с професионалист от бранша за съвети един на един и развийте уменията си.


Нетрудов опит

Нашата мрежа от разположения в индустрията ви позволява да намирате некредитирани разположения.


Пласиране за кредит

Учебните практики или практически упражнения се подреждат като част от вашата степен.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:


University of Western Australia Business School

Нашите MBA Full Time Intensive ви дава възможност да подобрите перспективите си за кариера чрез по-директен контакт с бизнес лидери и персонализирана програма за развитие ... [+]

Само за 12 месеца, интензивността на Full Time MBA на UWA ще подобри вашите перспективи за кариера навсякъде по света. Интензивният курс UWA MBA Full Time ще ви даде най-добрия шанс да станете бъдещ лидер, като ви позволи да се концентрирате върху една от трите специализирани области на фокус: лидерство, ресурси или мениджмънт.

За курса

Нашият MBA Full Time Intensive ви дава изключителна подготовка за получаване на желаната работа. Курсът включва:... [-]

Австралия Пърт
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
University of Western Australia Business School

Развийте лидерски умения и придобийте задълбочено познаване на международното търговско право. ... [+]

Само за две години можете да завършите с две магистърски степени. Да получите международно признат MBA, както и магистърска степен по международно търговско право.

За курса

Нашият MBA Full Time Intensive ви дава изключителна подготовка за получаване на желаната работа. В допълнение, Магистър по международно търговско право ще ви даде безценни знания в тази област. Курсът включва персонализирана Програма за развитие на лидери, разработена от световен лидерски факултет и индивидуално наставничество от висша фигура в индустрията. Освен това ще получите коучинг кариера и семинари и ще работите по проект за стратегически анализ и консултиране на една от нашите партньорски организации. Магистърът по международно търговско право предоставя солидна основа в правните области, свързани с търговията, продажбите, корабоплаването и финансите. След това ще се специализирате в области като правото на СТО, търговския арбитраж, сравнителното право и законодателството и регулациите на австралийските финансови сделки.... [-]

Австралия Пърт
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
University of Western Australia Business School

Научете как да водите във всяка ситуация - независимо дали става дума за изграждане на търговско предприятие или организация с нестопанска цел от самото начало или за упр ... [+]

Master of Business Administration (MBA) на UWA има силен акцент върху текущите бизнес тенденции и е много желателно за професионалисти, които искат да преминат към по-високи нива на управление.

За курса

MBA Flexible е идеален за опитни професионалисти, които искат да преобразуват кариерата си и да изградят своите умения в ръководството и управлението.

Като гъвкав студент по MBA ще завършите основните проучвания във всички основни области на бизнеса - счетоводство и финанси, вземане на решения, икономика, организационно поведение, маркетинг и стратегическо управление - което ви дава уменията и знанията, необходими за поемането на най-големия бизнес предизвикателства.... [-]

Австралия Пърт
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 5 години
Кампус
Онлайн обучение
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски