University of South Australia Online

Представление

Прочетете официалното описание

100-градусовите онлайн градуси на Университета на Южна Австралия ви дават пълен контрол и гъвкавост при избора на вашето проучване. С повече от 25 години опит в предоставянето на онлайн и дистанционно образование, можете да сте сигурни, че получавате висококачествена университетска квалификация от световно призната институция.

100% онлайн степени

Учете австралийска степен навсякъде по света. Няма да е необходимо да идвате в кампуса за курсова работа, оценки или изпити. Завършете цялото си образование за вашата степен, където ви е удобно.

Учете, когато ви е удобно

University of South Australia Online подкрепят студентите, които водят натоварен начин на живот. С четири начални дати годишно през януари, април, юни и септември няма нужда да прекъсвате живота си. Изберете да изучавате един или два курса всеки срок - и ако трябва да си направите почивка в проучването, това също е вариант.

Проектиран специално за онлайн обучение

Екипът ни от академични и онлайн експерти са разработили учебни материали, за да ви донесат най-ангажиращото онлайн обучение. Степените се предоставят по интерактивен начин, като се използват иновативни цифрови технологии и най-съвременни ресурси за преподаване и обучение.

100% онлайн интерактивна среда за обучение

Интерактивната онлайн среда за обучение поддържа всички ваши потребности от обучение. Влезте по всяко време, на всяко устройство, където ви е удобно.

Завършете всеки курс след 10 седмици

Има четири срока годишно и всеки срок протича в продължение на 10 седмици. Курсовете се доставят в рамките на 10 седмици, за да ви мотивират и ангажират през цялата си степен. Можете да изберете редовно обучение с два курса срок или задочно обучение само с един курс за срок.

Получете помощта, от която се нуждаете

Независимо дали имате нужда от помощ за съдържанието на курса или оценките, ние предлагаме академичната подкрепа и услуги, от които се нуждаете, за да бъдете успешни в обучението си.

Учете се от световноизвестни учени

University of South Australia Online степените са проектирани от високо опитни учени и професионалисти от индустрията, които са лидери в своята област. Те ще ви помогнат да завършите кариерата си с глобални знания и най-актуалната индустриална практика.

Насладете се на подкрепата на глобална общност от студенти

Никога не сте сами в изследването си. Университетът в Южна Австралия има силна глобална мрежа от настоящи студенти и възпитаници и редовно е домакин на събития и дейности. Където и да сте по света, можете да споделите своя опит и да общувате със студенти от минали и настоящи университети в Южна Австралия.

Места

Аделаида

Address
North Terrace
5000 Аделаида, Южна Австралия, Австралия

Програми

Това училище също предлага: