магистърска степен по мениджмънт и бизнес администрация

Общ преглед

Описание на програмата

бизнес

Въведение

Факултет по икономика и бизнес на UDC оферти Магистър по икономика и стопанско управление (MBA) основно ориентирана изключително практическо обучение в областта на управление на бизнеса.

Защо се проучи степента

Основната жалбата на тази магистърска степен е неговата методика на преподаване, главно ориентиран анализ и решаване на реални проблеми, които стопанските ръководители трябва да се изправят в ежедневната си практика.

Когато развитието на динамична групи за участие, която пресъздава реалното функциониране на една компания е ключовата характеристика на методиката на обучение. Практики и управление на работни срещи са образователни вноски с голяма динамика и интерес за един студент, който желае да има обучение на високо ниво в света на управление на бизнеса.

Какво можете да научите

МВА има за цел да развие у учениците набор от основни компетенции, от които общи и специфични умения са, както следва:

 • Притежава знания и разбиране, че предоставя основа или възможност за оригиналност в разработването и / или прилагането на идеи, често в контекста на научните изследвания.
 • Студентите могат да кандидатстват придобитите знания и решаване на проблеми капацитет за нови или непозната среда в рамките на по-широки (или мултидисциплинарни) контексти, свързани с тяхната област на обучение.
 • Студентите имат възможност да се включат знания и да се изправи на сложността на вземане на решения въз основа на информацията, която е непълна или ограничено, включва разсъждения за социални и етични отговорности, свързани с прилагането на своите знания и преценки
 • Студентите могат да общуват техните заключения, както и знанията и крайните причините, които поддържат до специалисти и неспециалисти по ясен и недвусмислен начин.
 • Студентите трябва да притежават умения за обучение, които да им позволят да продължат да учат по начин, който ще бъде много по-самостоятелен или автономно.

Структура Проучване

Една от фундаменталните основи на магистърска степен по бизнес администрация и управление MBA е постоянно сътрудничество с фирми, бизнес институции и професионални мениджъри. Обучението е изцяло насочена в практиката и това е методологията на Proba преподаване на базата на професионални инструктори, които отговарят за насочване на случаите, предлагани на студенти.

Основната цел е, че MBA става междинна стъпка между академичните и бизнес. За да направите това, те се опитват да създадат възможности за сътрудничество, които позволяват както на достъпа до пазара на труда, като например промяна на посоката на този пазар.

курсове

 • семинари за управление
 • Бизнес игра
 • анализ на околната среда
 • Търговско право
 • Управление на маркетинга
 • финансово управление
 • Общ мениджмънт
 • Разположения
 • Управление на човешките ресурси
 • Управление на фамилния бизнес
 • Информационни системи. управление в областта на ИКТ

Дипломна работа работа

 • Дипломна работа работа

професионални и академични резултати

професионална среда, в която се намира,

Ние ще се обучават за управление на бизнеса професионалистите, които трябва да се развиват своята професия характеризира със сложни и динамични среди.

В този смисъл, стабилна обучение ще бъде комбиниран в класическите области на управление (търговски, производствени, организация, финанси, логистика, информационни системи и т.н.) с практически курс ориентация прави привлекателен вариант за студенти, които желаете съсредоточи професионалния си живот за компанията.

професионални и академични резултати

Тази магистърска степен дава достъп до докторска програма преподава във Факултета по икономика и бизнес на UDC.

В допълнение, на завършилите MBA да са способни и да държи ръководни позиции в компании и организации в управлението на различните функционални области и да извършват инициативи в предприемачеството.

Препоръчителна профил

Студентът от Учителя по бизнес администрация (MBA) ще бъде предимно завършил Бизнес администрация, Бизнес науки или икономика. Също така, той е насочен към всеки висшист, който възнамерява да развива кариерата си в света на управление на бизнеса.

общи изисквания за достъп

За достъп до официалните магистърски проучванията ще бъде необходимо за провеждане на испански официална университетска степен или друг, издаден от институция на висшето образование в рамките на ЕПВО, че дава право на страната, издаваща квалификацията за допускане до магистърска степен.

Те могат също така достъп до завършилите извън образователните системи ЕПВО, без одобрението на заглавията им, след като проверката UDC, че те докажат, че имат степен на образование за еквивалентни на съответните официални испански университетски степени и овластяване в страната, която издава квалификация за допускане до следдипломно обучение. Достъпът на този маршрут не означава в никакъв случай на одобрение от предишната част притежава съответното лице, или неговото признаване за цели, различни от това да продължи учението на Учителя.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through t ... Научете повече

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through the development of research and teaching. Свиване
А Коруня , А Коруня , А Коруня , А Коруня , А Коруня , А Коруня , А Коруня , А Коруня , Ферол , Ферол + 9 Още По-малко